.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 102
    Мега фен Аватара на Chacho
    Нека момичетата пишат, в същност не съм прочел коментарите по темата, но ето моето мнение.

Освен ако няма супер много мъже и може да грабне някой за 10 минути, няма да получиш добър съвет от жена как да сваляш жени.Те самите не знаят какво искат, не че ние много знаем..Важното е че могат да чувстват и поне се ориентират, когато видят това, което им трябва.

Е,на базата на много опити хората са стигнали до извода,че

Жените ги привлича власт и състояние!

И не, не е глупаво и момичетата не са к*рви, ако ги привлича това.Просто днешно време това е признак за социалната стойност на даден мъж.Може да носиш обаче блуза от 2 лева, тя обаче да е различна и стилна. (2 лева образно казано,надали 2 лева може да е стилно..)Все пак тези,които избират 20-40 лева за блуза имат доста повече шанс, защото те се ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ТОВА КАК ИЗГЛЕЖДАТ.Нали не искаш гаджето ти, да я е срам как изглежда.

И все пак от най-голямо значение е какъв човек си.(Това не го разбирай като "трябва да си мил и гъзолизец".Ако си мъжествен - няма голямо значение за колко лева ти е блузата.Момичетата ще дойдат.)

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Слабо ме интересува колко му струват дрехите и колко има в джоба си

Re: един интересен въпрос към момичетата

Цитирай Първоначално написано от beb4eto0o
    Цитирай Първоначално написано от AXE
    гледах последното издание на сблъсък и една от страните защитаваше Калина или там как се казва една от водещите на "Градски момичета" Която каза че едно момче с тениска от 2 лв и можещ да я заведе само в кварталната сладкарница не и бил на нивото и тя неможела да излиза с такива. Че тя си е тъпа овца си е тъпа тва се вижда постоянно като е на екран... Но се чуда дали и останалите момичета мислите така? Не че вас ви дават по ТВто, но знам че на доста от вас не им липсва самчуствието... : ) всички момичета ли сте толкова повърхностни.. ?
    mi pi4 ima i takava momi4eta ,no li4no za men tova nqma zna4enie s kakvo e oble4en i kolko leva ima v djoba si. Ima mnogo po vajni ne6ta ot tova kato naprimer da znae6 ,4e tozi 4ovek te obi4a i bi napravil vsi4ko za da si 6astliv.
    +1 nai vajni sa 4uvstvata .. parite nqmat tolkova golqmo zna4enie..

за мен няма значение... важното е само да има някакакъв вид, дори и с тениска за 1 лв. Не ме интересува, че няма да ме води в хотел Шератон, защото не съм възпитана на такива глезотийки. Знам как се изкарват пари с пот на челото, така че може и на някоя пейка в градския парк да седим...

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от nameless_girl
    за мен няма значение... важното е само да има някакакъв вид, дори и с тениска за 1 лв. Не ме интересува, че няма да ме води в хотел Шератон, защото не съм възпитана на такива глезотийки. Знам как се изкарват пари с пот на челото, така че може и на някоя пейка в градския парк да седим...
    +1
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Цитирай Първоначално написано от Jumper
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Za 1 put s takav.. moje da budete.. ama samnqvam se da ste postoqnno s nqkoi koito nqma 2 po 1 v djoba.. pak i primerno vashiq priqtel ako e super gotin pi4 i otide da se obe4e ot kiloto s nekfi dreshki samo za bazik samnqvam se vie da iskate da izlezete s nego.....Momi4etata.. ste takiva.. gledate..pove4eto vunshnostta..
    Убеди ме,че и вие не сте така.Коя ще загледаш-някоя мацка с нови дрешкик,с голямото диклоте,с опития панталон,или някоя мърлява,не добре облечена,не поддържана?Извинявай,ама много мразя да слагате всичко под общ знаменател,защото както всяко правило си има и свойте изключения,така е и тук
    Izvinqwai ne se izrazih mnogo to4no iskah da kaja 4e primerno ti si na diskoteka .. s 2 priqtelki super si se natrqskala.. mqtash se na 1-viq sreshnat i otivash v tqh bez da pomnish nishto ....na sutrinta kato se sabudish... i da razberesh.. kakaw e toi vsusnost..Taka e.. mnogo qsno seki gleda.. 1-vo 4oveka da izglejda.. hubavo pone po negoviq vkys...
    Да,за това съм напълно съгласна
    offline forever!

дрехите и парите не са от такова значение, защото с тях просто могат да те забележат по-лесно, но ако си някой келеш скоро ще те отхвърлят без значение колко ти тежи портфейла.

П.С. Освен това, по-скъпите дрехи издържат по принцип повече време и са по-здрави, но това далеч не значи, че подхождат на всеки и че са по-красиви и стилни от тези, които не са "маркови"

Супер фен
    Ако ще и чорапи от 0,50лв. да носи. Мен какво ме интересува...Това, че някой се прави на "дръж ми шапката", е друг въпрос....

i az go gledah i mn se u4udih opredeleno mnenieto i be6e mn.......gadno!!!

Град
    Deathland
    Лошото е, че и такива ги има.Няма значение каква е блузата или клко струва.По-важното е колко струва човекът, който я носи.
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    LoVe YoU sOoOoOo MuCh...

Е тва е супер тъпо и смятам че 99% ако дори не и 100% във форума смятаме така! Обаче... ако този човек е възрастен (не съм гледала предаването) и не може да си позволи да издържа семейство и ако няма желание да направи нещо по въпроса си е тегаво... ако става дума за деца... тва няма значение

Град
    в мечтите ти
    За мен парите нямат значение, има значение поведението
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Za 1 put s takav.. moje da budete.. ama samnqvam se da ste postoqnno s nqkoi koito nqma 2 po 1 v djoba.. pak i primerno vashiq priqtel ako e super gotin pi4 i otide da se obe4e ot kiloto s nekfi dreshki samo za bazik samnqvam se vie da iskate da izlezete s nego.....Momi4etata.. ste takiva.. gledate..pove4eto vunshnostta..
    тцтц много знаеш ти ако го обичам тоя човек да не мислиш, че ше му гледам колко му струва тениската !? ако ще и 1 лв да е важното е да ти е хубаво с него и да се забавлявате, а как се облича.. това не ми влияе.има и такива момичета които гледат външността повече-да има ги ама хайде да не почвам тая тема щото и Вие момчетата не можеш да отречеш, че не правите същото !
    Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!

Град
    РЮАР
    Момичетата до 18-19 години ( повечето ) не гледат кинтите... но след 20-тата година... оу маайко... те тогава.... немаш ли пари... не ми се мисли...

Все ми е едно какви дрехи носи и къде може да ме заведе... Важното е какъв човек е всъщност. Глупачки са момичетата които мислят, че парите правят човека. Ценно в една връзка е доверието. Уважението, разбирателството, искреността.. и още и още. Но уви, не всяка го разбира това...
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Иии кво значение има тва?Едно момиче или момче ако иска да изглежда добре,ще намери начин.Друг е въпроса,че има и немарливи на които не им дреме.А и немога да разбера ква е модата да си с маркови дрехи...тва не те прави по-различен от останалите,освен ако не гледаш само това

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Момичетата до 18-19 години ( повечето ) не гледат кинтите... но след 20-тата година... оу маайко... те тогава.... немаш ли пари... не ми се мисли...

има голяма доза истина тук

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не мерси за богат отворко ,който показва кой е и колко пари има /а в повечето случаи е едно нищо /

Голям фен Аватара на dami666
    И аз мисля че парите нямат значение..и все още го мисля..наскоро приключих 9 месечна връзка,с момче с доста скромен бюджет..и все пак ходех с него..но след време започва да ти прави впечетление-че не можеше да отидете на кино,не ти прави малките сладки подаръчета..всичко това мн. ми липсваше в тая връзка защото пречеше и на доброто ни прекарване..обичах този човек много..но с времето липсата на пари наистина ми стана трън в очите..и затова сега ще си правя сметката-момче поне с кинти колкото аз самата..
    Believe in yourself.

Цитирай Първоначално написано от dami666
    И аз мисля че парите нямат значение..и все още го мисля..наскоро приключих 9 месечна връзка,с момче с доста скромен бюджет..и все пак ходех с него..но след време започва да ти прави впечетление-че не можеше да отидете на кино,не ти прави малките сладки подаръчета..всичко това мн. ми липсваше в тая връзка защото пречеше и на доброто ни прекарване..обичах този човек много..но с времето липсата на пари наистина ми стана трън в очите..и затова сега ще си правя сметката-момче поне с кинти колкото аз самата..
    Ти се ебаваш...

Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Цитирай Първоначално написано от dami666
    Ти се ебаваш...
    He....
    Believe in yourself.

Е...това ли е любовта за тебе? Подаръчетата и киното? Ами подкрепата, споделените чувства, въобще.. всичко друго което прави връзката красива? Всъщност има ли значение къде перкарвате времето си заедно, след като сте двамата? Съжалявам.. не те разбирам...

Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Е...това ли е любовта за тебе? Подаръчетата и киното? Ами подкрепата, споделените чувства, въобще.. всичко друго което прави връзката красива? Всъщност има ли значение къде перкарвате времето си заедно, след като сте двамата? Съжалявам.. не те разбирам...
    Не,това не е само любовта..но когато го няма,ти липсва..винаги сам искала такъв човек до себе си-мил,грижовен..той даваше всичко за мен,през времето с което бягме заедно..много го обичах..но..просто след време ти става скучно просто да се разхождате или да си седите вкъщи като двойка пенсии например(както правехме ние)..Липсва ти че не може да излезеш като нормален човек..както всички други двойки правят..започваш да гледаш в чуждата паница..И след дълготрайна връзка като моята започва да ти влияе много..започваш д искаш това което нямаш и приемаш половинката си за даденост..искаш си обратно купона,излизането с приятели и харченето на пари..защото момчето ти няма тези пари и не може д те придружава..хваща те ял,че няма,а иска да ти даде..но въпреки това егоистът ми се прояви..и взех живота в свои ръце..за да го напрвя такъв какъвто искам..и не съжалявам..ще ме разбереш когато ти се случи..поздрави
    Believe in yourself.

Повече от фен
    zavisi ot momcheto nqma da mi bude problem da otidem nqkade kato na kafe kino ili neshty dr i az da platq

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    За мен е важно момчето да е със спретнат вид,да не е някой мърлю,пък цената на дрехите му не ме интересува.Аз си имам други ценности и дрехите не са от тях,но определено външният вид е важен,по-горе в темата някой спомена че и момчетата не харесват мърли..Въпросът е ясен
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си