- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- един интересен въпрос към момичетата
Нека момичетата пишат, в същност не съм прочел коментарите по темата, но ето моето мнение.
Освен ако няма супер много мъже и може да грабне някой за 10 минути, няма да получиш добър съвет от жена как да сваляш жени.Те самите не знаят какво искат, не че ние много знаем..Важното е че могат да чувстват и поне се ориентират, когато видят това, което им трябва.
Е,на базата на много опити хората са стигнали до извода,че
Жените ги привлича власт и състояние!
И не, не е глупаво и момичетата не са к*рви, ако ги привлича това.Просто днешно време това е признак за социалната стойност на даден мъж.Може да носиш обаче блуза от 2 лева, тя обаче да е различна и стилна. (2 лева образно казано,надали 2 лева може да е стилно..)Все пак тези,които избират 20-40 лева за блуза имат доста повече шанс, защото те се ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ТОВА КАК ИЗГЛЕЖДАТ.Нали не искаш гаджето ти, да я е срам как изглежда.
И все пак от най-голямо значение е какъв човек си.(Това не го разбирай като "трябва да си мил и гъзолизец".Ако си мъжествен - няма голямо значение за колко лева ти е блузата.Момичетата ще дойдат.)
Слабо ме интересува колко му струват дрехите и колко има в джоба си![]()
+1 nai vajni sa 4uvstvata .. parite nqmat tolkova golqmo zna4enie..Първоначално написано от beb4eto0o
![]()
за мен няма значение... важното е само да има някакакъв вид, дори и с тениска за 1 лв. Не ме интересува, че няма да ме води в хотел Шератон, защото не съм възпитана на такива глезотийки. Знам как се изкарват пари с пот на челото, така че може и на някоя пейка в градския парк да седим...
+1Първоначално написано от nameless_girl
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Да,за това съм напълно съгласнаПървоначално написано от Jumper
![]()
offline forever!
дрехите и парите не са от такова значение, защото с тях просто могат да те забележат по-лесно, но ако си някой келеш скоро ще те отхвърлят без значение колко ти тежи портфейла.
П.С. Освен това, по-скъпите дрехи издържат по принцип повече време и са по-здрави, но това далеч не значи, че подхождат на всеки и че са по-красиви и стилни от тези, които не са "маркови"
Ако ще и чорапи от 0,50лв. да носи. Мен какво ме интересува...Това, че някой се прави на "дръж ми шапката", е друг въпрос....
i az go gledah i mn se u4udih opredeleno mnenieto i be6e mn.......gadno!!!
Лошото е, че и такива ги има.Няма значение каква е блузата или клко струва.По-важното е колко струва човекът, който я носи.
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
Е тва е супер тъпо и смятам че 99% ако дори не и 100% във форума смятаме така! Обаче... ако този човек е възрастен (не съм гледала предаването) и не може да си позволи да издържа семейство и ако няма желание да направи нещо по въпроса си е тегаво...ако става дума за деца... тва няма значение
![]()
За мен парите нямат значение, има значение поведението
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
тцтц много знаеш тиПървоначално написано от Jumper
ако го обичам тоя човек да не мислиш, че ше му гледам колко му струва тениската !? ако ще и 1 лв да е важното е да ти е хубаво с него и да се забавлявате, а как се облича.. това не ми влияе.има и такива момичета които гледат външността повече-да има ги ама хайде да не почвам тая тема щото и Вие момчетата не можеш да отречеш, че не правите същото !
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
Момичетата до 18-19 години ( повечето ) не гледат кинтите... но след 20-тата година... оу маайко... те тогава.... немаш ли пари... не ми се мисли...
Все ми е едно какви дрехи носи и къде може да ме заведе... Важното е какъв човек е всъщност. Глупачки са момичетата които мислят, че парите правят човека. Ценно в една връзка е доверието. Уважението, разбирателството, искреността.. и още и още. Но уви, не всяка го разбира това...
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Иии кво значение има тва?Едно момиче или момче ако иска да изглежда добре,ще намери начин.Друг е въпроса,че има и немарливи на които не им дреме.А и немога да разбера ква е модата да си с маркови дрехи...тва не те прави по-различен от останалите,освен ако не гледаш само това
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
има голяма доза истина тук
Не мерси за богат отворко ,който показва кой е и колко пари има /а в повечето случаи е едно нищо /![]()
И аз мисля че парите нямат значение..и все още го мисля..наскоро приключих 9 месечна връзка,с момче с доста скромен бюджет..и все пак ходех с него..но след време започва да ти прави впечетление-че не можеше да отидете на кино,не ти прави малките сладки подаръчета..всичко това мн. ми липсваше в тая връзка защото пречеше и на доброто ни прекарване..обичах този човек много..но с времето липсата на пари наистина ми стана трън в очите..и затова сега ще си правя сметката-момче поне с кинти колкото аз самата..
![]()
Believe in yourself.
Ти се ебаваш...Първоначално написано от dami666
He....Първоначално написано от Jus7__Me
![]()
Believe in yourself.
Е...това ли е любовта за тебе? Подаръчетата и киното?Ами подкрепата, споделените чувства, въобще.. всичко друго което прави връзката красива? Всъщност има ли значение къде перкарвате времето си заедно, след като сте двамата? Съжалявам.. не те разбирам...
Не,това не е само любовта..но когато го няма,ти липсва..винаги сам искала такъв човек до себе си-мил,грижовен..той даваше всичко за мен,през времето с което бягме заедно..много го обичах..но..просто след време ти става скучно просто да се разхождате или да си седите вкъщи като двойка пенсии например(както правехме ние)..Липсва ти че не може да излезеш като нормален човек..както всички други двойки правят..започваш да гледаш в чуждата паница..И след дълготрайна връзка като моята започва да ти влияе много..започваш д искаш това което нямаш и приемаш половинката си за даденост..искаш си обратно купона,излизането с приятели и харченето на пари..защото момчето ти няма тези пари и не може д те придружава..хваща те ял,че няма,а иска да ти даде..но въпреки това егоистът ми се прояви..и взех живота в свои ръце..за да го напрвя такъв какъвто искам..и не съжалявам..ще ме разбереш когато ти се случи..поздравиПървоначално написано от Jus7__Me
![]()
Believe in yourself.
zavisi ot momcheto nqma da mi bude problem da otidem nqkade kato na kafe kino ili neshty dr i az da platq![]()
За мен е важно момчето да е със спретнат вид,да не е някой мърлю,пък цената на дрехите му не ме интересува.Аз си имам други ценности и дрехите не са от тях,но определено външният вид е важен,по-горе в темата някой спомена че и момчетата не харесват мърли..Въпросът е ясен
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...