.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 102
    EST 4 NEEEEEEEEE

Цитирай Първоначално написано от dami666
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Е...това ли е любовта за тебе? Подаръчетата и киното? Ами подкрепата, споделените чувства, въобще.. всичко друго което прави връзката красива? Всъщност има ли значение къде перкарвате времето си заедно, след като сте двамата? Съжалявам.. не те разбирам...
    Не,това не е само любовта..но когато го няма,ти липсва..винаги сам искала такъв човек до себе си-мил,грижовен..той даваше всичко за мен,през времето с което бягме заедно..много го обичах..но..просто след време ти става скучно просто да се разхождате или да си седите вкъщи като двойка пенсии например(както правехме ние)..Липсва ти че не може да излезеш като нормален човек..както всички други двойки правят..започваш да гледаш в чуждата паница..И след дълготрайна връзка като моята започва да ти влияе много..започваш д искаш това което нямаш и приемаш половинката си за даденост..искаш си обратно купона,излизането с приятели и харченето на пари..защото момчето ти няма тези пари и не може д те придружава..хваща те ял,че няма,а иска да ти даде..но въпреки това егоистът ми се прояви..и взех живота в свои ръце..за да го напрвя такъв какъвто искам..и не съжалявам..ще ме разбереш когато ти се случи..поздрави
    Ами да, знам как се чувстваш.. но извинявай.. винаги съм се наслаждавала много повече на моментите в които сме били сами вкъщи или сме се разхождали, от колкото на малкото такива в които сме били сред повече хора. Всъщност с хората които обичам мога да си прекарам страхотно дори всеки ден заедно да ни е абсолютно еднообразен... Като се замисля във всяка моя връзка съм търсела освен всичко друго - спокойствие и търпимост. И под търпимост имам предвид точно това което на теб ти е омръзнало - способността да продължа да се наслаждавам на връзката дори да е абсолютно еднообразна. Да мога да обичам човека, с всичките му недостатъци. Само него, а не начина по който прекарваме времето си заедно. Пак казвам - не те разбирам, но ти си знаеш, то е до човек
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    veliko tarnovo
    hahaha тая е голяма злетачка,какво значение има колко струват дрехите на гаджето ти и каде ходите... смисал по вавни са чувствата и отношенията му кам теб...мн ме дразнят такива дето момчетата им дранкат на ляво и дясно тфа ми е еди си колко и лсагат тонове грим ...е тфа момче ли е или травестит или там кфот е...
    KoГаТо цАфНаТ тЕмЕнУгИтЕ и РаБоТаТа ТрАгНе ЗлЕ еБи Им МаИкАтА нА дРуГиТе И гЛеДаИ тИ дА сИ дОбРе!!!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Не си избирам приятелите според социалните им възможности...
    princesa_viki, значи момиче/момче, което има 2 лева в джоба си е мърляво и неподдържано? Моля те...
    Но парите, че имат значение, имат. Но това е по-скоро като създадеш семейство...
    Къде си видял,че съм казала това?
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    За мен е важно момчето да е със спретнат вид,да не е някой мърлю,пък цената на дрехите му не ме интересува.Аз си имам други ценности и дрехите не са от тях,но определено външният вид е важен,по-горе в темата някой спомена че и момчетата не харесват мърли..Въпросът е ясен
    +1

Няма значение колко пари има,ама поне да се облича хубаво

AMMM SIG LI SI 4E SI UCELIL/A PRAVILNIQ FORUM??
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

на мен не ми пука особено много колко пари са дрехите на момчето до мен ( в момента няма такова ), но все пак има значение как се облича. Има някои неща, които много ме дразнят и не бих излязла с момче, в което ги открия. ( пример : НЕсъчетаване на стиловете или цветовете и др. ). Разбира се става дума за груби грешки в облеклото... хах мислите ме за много надута май.. емиии не е точно така..просто ми пука за външния ми вид и за този на хората около мен ..
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Повечето жени наистина търсят у мъжа парите и лукса но не всички са такива.Аз смятам че няма значение дали човека които обичаш подчертавам ОБИЧАШ(а не с него сам за да му зема парите и каквото мога или просто да ме лашне за 2 вечери) носи блуза от 5 или 55 лева ако разбира се е чистоплътен и спретнат както са отбелязали някъде в коментарите никога не бих го оставила само защото неговите мама и тате не му дават по 100 кинта за излизане и не карат яки коли но си има и жени както и мъже комплексари и материалисти които немогат да възприемат как ще излезнат с някои които носи на гърба си евтина блузка но си ги има всякакви индивиди аз лично не съдя за човека по външния вид
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

Голям фен
    Спокойно,все още има момичета,които могат да оценят малките неща,гарантирам ти го.
    А това само по себе си говори за тази Калина!За мен тя е един повърхностен човек,а и то си е така!Хората никога не трябва да бъдат делени на бедни-богати,тъпи-умни,красиви-грозни...Всеки сам за себе си имаа нещо уникално,което другият няма.Всички сме еднакви,всички!Нима някой по-слаб социално няма коса,очи,уши,нос,кожа,крака, ръце и т.н. ... За мен лично хора,с такова мислене са толкова прости и не знам просто и аз как да го опиша.Явно не гледат по-далеч от носа си.Абе,с две думи-нямам думи!Такива винаги ще има,но ще има и такива,които могат да оценяват най-малките жестове,такива,които не са толкова повърхностни и лекомислени...Не искам да пиша повече,защото се ядосвам.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Не си избирам приятелите според социалните им възможности...
    princesa_viki, значи момиче/момче, което има 2 лева в джоба си е мърляво и неподдържано? Моля те...
    Но парите, че имат значение, имат. Но това е по-скоро като създадеш семейство...
    Къде си видял,че съм казала това?
    Убеди ме,че и вие не сте така.Коя ще загледаш-някоя мацка с нови дрешкик,с голямото диклоте,с опития панталон,или някоя мърлява,не добре облечена,не поддържана?Извинявай,ама много мразя да слагате всичко под общ знаменател,защото както всяко правило си има и свойте изключения,така е и тук
    И съм видялА, мила, видялА. И неподдържана е една дума...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Jumper
    Za 1 put s takav.. moje da budete.. ama samnqvam se da ste postoqnno s nqkoi koito nqma 2 po 1 v djoba.. pak i primerno vashiq priqtel ako e super gotin pi4 i otide da se obe4e ot kiloto s nekfi dreshki samo za bazik samnqvam se vie da iskate da izlezete s nego.....Momi4etata.. ste takiva.. gledate..pove4eto vunshnostta..
    Убеди ме,че и вие не сте така.Коя ще загледаш-някоя мацка с нови дрешкик,с голямото диклоте,с опития панталон,или някоя мърлява,не добре облечена,не поддържана?Извинявай,ама много мразя да слагате всичко под общ знаменател,защото както всяко правило си има и свойте изключения,така е и тук
    Хората, които носят евтини дрехи не означава, че са клошари, защото са евтини дрехите им. Евтините дрехи не са дрипи и парцали а просто по семпли и на етикетите им не пише Gucci, Versace и т.н. Клошарите са хора, които си набавят дрехи от боклукджииските кофи, а не хора, които носят евтини дрехи ! + Това и клошарите са хора не по-малко от нас имайте малко уважение, към хората с по нисък статут от вас и въобще към хората като цяло (не се знае вие какви ще станете затова недейте да хулите останалите!!!) !
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Може да е гъзар, с фешън парцалки по последна мода, но да е нечистоплътен и невъзпитан грубиян. Може да е облечен скромно с обикновени дънки и тениска, но да е чист и да се държи културно. Дрехите не правят човека под тях.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

аз искам тениска за 2 лв. Ще ми вземете ли ? :P
    Не целта е цел, а пътят

Град
    У нас Си (=
    Най-малко ме интересува това колко пари има и колко му струва тениската(в този случай). Пък и ако искам сериозен човек, надали ще тръгна с намерението "Ей ся тоя тука...ще му изцедя паричките...ще ми купува луксозни дрешки и ще ме води на най-скъпите места...ще си живея в мезонета му и уикендите ще ходим на вилата му на Слънчев бряг...". Мне...искам човек, с който да градя живота си и да знам, че всичките пари, които имаме са общи, а не да се чувствам длъжна ако живея на негови разноски => парите не са най-важното!

Град
    sofiq
    Материялното в повечето случеи не е от значение ,макар че има и момичета за който парите ,дрехите, колите и тн са най важното. Според мен тези момичета са комплексирани ! не е наи важно колко има в джоба а колко мозак има в главата .

Za 1 put s takav.. moje da budete.. ama samnqvam se da ste postoqnno s nqkoi koito nqma 2 po 1 v djoba.. pak i primerno vashiq priqtel ako e super gotin pi4 i otide da se obe4e ot kiloto s nekfi dreshki samo za bazik samnqvam se vie da iskate da izlezete s nego.....Momi4etata.. ste takiva.. gledate..pove4eto vunshnostta..
    В "килото" има и яки дрешки пич.. няма значение цената.. има и преоценени... не важи колко пари са му дрехите а да е готин и с тях пък и без тях аз лично няам нищо против такова гаджи стига да е миличък, добричък и със голямо сърце! А богат с голямо сърце...
    Наистина съм уязвима,
    ала съм неповторима!

Цитирай Първоначално написано от ~Munika
    ОБИЧАН КЛОШАРИ Говоря сериозно обичам по раздърпани момчета в стил РОК 'ЕН РОЛЛ с побеляла тениска на Iron maiden или Metalica и дънки, с кецове или маратонки(не обичам кобинки) ааа и ако може да е с дълга коса,някоя др гривничка с кожа и желязо и коланче с яка тука(не череп ).Ако има хубава брада може и нещо такова(но не мн брадясали),аа ако свири и на китара <---

П.П.Има ли такива тук(ако да да сложат снимка)плс
    Лелел описваш мъжа мечта за мен Точно така си го представям и ако има наистина такива да слагат снимики да се радваме с Мъника

Цитирай Първоначално написано от Virtual^Reality
    Хората, които носят евтини дрехи не означава, че са клошари, защото са евтини дрехите им. Евтините дрехи не са дрипи и парцали а просто по семпли и на етикетите им не пише Gucci, Versace и т.н. Клошарите са хора, които си набавят дрехи от боклукджииските кофи, а не хора, които носят евтини дрехи ! + Това и клошарите са хора не по-малко от нас имайте малко уважение, към хората с по нисък статут от вас и въобще към хората като цяло (не се знае вие какви ще станете затова недейте да хулите останалите!!!) !
    Аз не знам защо започнахте да преиначавате думите ми!
    Кога съм казала,че тези,които са с евтини дрехи са клошари?
    offline forever!

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    На тоз свят хора всякакви... определено има и такива надути фльорци, за които ако мъжът не е облечен от главата до петите в маркови дрехи няма да го погледнат дори... което е много жалко... но има и съвсем обикновенни момичета за които това не е от значение... обаче както каза princesa_viki момчета някои от вас са също на тоя принцип.... така че... за мен вс е много относително...

Всичко зависи от това дали ми харесва момчето, а не от това как е облечен, къде ме води или колко пари има..

So afraid that anyone will hate you..,
    you pretend you hate them first..

Kalina si e tapa ovca kakto kaza...ami ima momi4eto koito naistina sa povyrhnostni i sa MNOGO pretenciozni, ama ddz...az ne sam ot tqh est..

Град
    plovdiv
    .....Momi4etata.. ste takiva.. gledate..pove4eto vunshnostta..
    da be mom4etata sqka6 ne sa takiva daje i nqkoq super kuha da imat ako e sladka stava
    Vseki moje da si izbere kakyv da byde , no v pove4eto slu4ai se vodi po mnenieto na ostanalite.Bydi individualen v tova e 4aryt ti !!!

Всеки си има вкус.Не би трябвало момчет5ата да са толкова повърхностни,за да мислят че заради една пача всички сме некви там алчни кучки.Ама попринцип да - такива сме
    Don't try to fix me i'm NoT broken

Цитирай Първоначално написано от son4eto
    .....Momi4etata.. ste takiva.. gledate..pove4eto vunshnostta..
    da be mom4etata sqka6 ne sa takiva daje i nqkoq super kuha da imat ako e sladka stava
    xaxa...momi4etata sme takiva li....aide sq...za vas edno momi4e 6tom ima hubavi stegnati cici i gotino dupe..ve4e stava za vsi4ko nali
    A.D.I.D.A.S.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си