- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- един интересен въпрос към момичетата
EST 4 NEEEEEEEEE![]()
Ами да, знам как се чувстваш.. но извинявай.. винаги съм се наслаждавала много повече на моментите в които сме били сами вкъщи или сме се разхождали, от колкото на малкото такива в които сме били сред повече хора. Всъщност с хората които обичам мога да си прекарам страхотно дори всеки ден заедно да ни е абсолютно еднообразен... Като се замисля във всяка моя връзка съм търсела освен всичко друго - спокойствие и търпимост. И под търпимост имам предвид точно това което на теб ти е омръзнало - способността да продължа да се наслаждавам на връзката дори да е абсолютно еднообразна. Да мога да обичам човека, с всичките му недостатъци. Само него, а не начина по който прекарваме времето си заедно. Пак казвам - не те разбирам, но ти си знаеш, то е до човекПървоначално написано от dami666
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
hahaha тая е голяма злетачка,какво значение има колко струват дрехите на гаджето ти и каде ходите...
смисал по вавни са чувствата и отношенията му кам теб...мн ме дразнят такива дето момчетата им дранкат на ляво и дясно тфа ми е еди си колко и лсагат тонове грим ...е тфа момче ли е или травестит или там кфот е...
![]()
![]()
KoГаТо цАфНаТ тЕмЕнУгИтЕ и РаБоТаТа ТрАгНе ЗлЕ еБи Им МаИкАтА нА дРуГиТе И гЛеДаИ тИ дА сИ дОбРе!!!
Къде си видял,че съм казала това?Първоначално написано от Wrathchild
offline forever!
Няма значение колко пари има,ама поне да се облича хубаво
AMMM SIG LI SI 4E SI UCELIL/A PRAVILNIQ FORUM??![]()
на мен не ми пука особено много колко пари са дрехите на момчето до мен ( в момента няма такова ), но все пак има значение как се облича. Има някои неща, които много ме дразнят и не бих излязла с момче, в което ги открия. ( пример : НЕсъчетаване на стиловете или цветовете и др. ). Разбира се става дума за груби грешки в облеклото... хах мислите ме за много надута май.. емиии не е точно така..просто ми пука за външния ми вид и за този на хората около мен ..
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Повечето жени наистина търсят у мъжа парите и лукса но не всички са такива.Аз смятам че няма значение дали човека които обичаш подчертавам ОБИЧАШ(а не с него сам за да му зема парите и каквото мога или просто да ме лашне за 2 вечери) носи блуза от 5 или 55 лева ако разбира се е чистоплътен и спретнат както са отбелязали някъде в коментарите никога не бих го оставила само защото неговите мама и тате не му дават по 100 кинта за излизане и не карат яки коли но си има и жени както и мъже комплексари и материалисти които немогат да възприемат как ще излезнат с някои които носи на гърба си евтина блузка но си ги има всякакви индивиди аз лично не съдя за човека по външния вид![]()
Спокойно,все още има момичета,които могат да оценят малките неща,гарантирам ти го.
А това само по себе си говори за тази Калина!За мен тя е един повърхностен човек,а и то си е така!Хората никога не трябва да бъдат делени на бедни-богати,тъпи-умни,красиви-грозни...Всеки сам за себе си имаа нещо уникално,което другият няма.Всички сме еднакви,всички!Нима някой по-слаб социално няма коса,очи,уши,нос,кожа,крака, ръце и т.н. ... За мен лично хора,с такова мислене са толкова прости и не знам просто и аз как да го опиша.Явно не гледат по-далеч от носа си.Абе,с две думи-нямам думи!Такива винаги ще има,но ще има и такива,които могат да оценяват най-малките жестове,такива,които не са толкова повърхностни и лекомислени...Не искам да пиша повече,защото се ядосвам.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Първоначално написано от princesa_viki
И съм видялА, мила, видялА. И неподдържана е една дума...Първоначално написано от princesa_viki
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Хората, които носят евтини дрехи не означава, че са клошари, защото са евтини дрехите им. Евтините дрехи не са дрипи и парцали а просто по семпли и на етикетите им не пише Gucci, Versace и т.н. Клошарите са хора, които си набавят дрехи от боклукджииските кофи, а не хора, които носят евтини дрехи ! + Това и клошарите са хора не по-малко от нас имайте малко уважение, към хората с по нисък статут от вас и въобще към хората като цяло (не се знае вие какви ще станете затова недейте да хулите останалите!!!) !Първоначално написано от princesa_viki
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Може да е гъзар, с фешън парцалки по последна мода, но да е нечистоплътен и невъзпитан грубиян. Може да е облечен скромно с обикновени дънки и тениска, но да е чист и да се държи културно. Дрехите не правят човека под тях.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
аз искам тениска за 2 лв. Ще ми вземете ли? :P
Не целта е цел, а пътят
Най-малко ме интересува това колко пари има и колко му струва тениската(в този случай). Пък и ако искам сериозен човек, надали ще тръгна с намерението "Ей ся тоя тука...ще му изцедя паричките...ще ми купува луксозни дрешки и ще ме води на най-скъпите места...ще си живея в мезонета му и уикендите ще ходим на вилата му на Слънчев бряг...". Мне...искам човек, с който да градя живота си и да знам, че всичките пари, които имаме са общи, а не да се чувствам длъжна ако живея на негови разноски => парите не са най-важното!
Материялното в повечето случеи не е от значение ,макар че има и момичета за който парите ,дрехите, колите и тн са най важното. Според мен тези момичета са комплексирани ! не е наи важно колко има в джоба а колко мозак има в главата .
В "килото" има и яки дрешки пич.. няма значение цената.. има и преоценени... не важи колко пари са му дрехите а да е готин и с тях пък и без тяхПървоначално написано от Jumper
аз лично няам нищо против такова гаджи стига да е миличък, добричък и със голямо сърце! А богат с голямо сърце...
![]()
Наистина съм уязвима,
ала съм неповторима!
Лелел описваш мъжа мечта за менПървоначално написано от ~Munika
Точно така си го представям и ако има наистина такива да слагат снимики да се радваме с Мъника
![]()
Аз не знам защо започнахте да преиначавате думите ми!Първоначално написано от Virtual^Reality
Кога съм казала,че тези,които са с евтини дрехи са клошари?![]()
offline forever!
На тоз свят хора всякакви... определено има и такива надути фльорци, за които ако мъжът не е облечен от главата до петите в маркови дрехи няма да го погледнат дори... което е много жалко... но има и съвсем обикновенни момичета за които това не е от значение... обаче както каза princesa_viki момчета някои от вас са също на тоя принцип.... така че... за мен вс е много относително...![]()
![]()
Всичко зависи от това дали ми харесва момчето, а не от това как е облечен, къде ме води или колко пари има..
So afraid that anyone will hate you..,
you pretend you hate them first..
Kalina si e tapa ovca kakto kaza...ami ima momi4eto koito naistina sa povyrhnostni i sa MNOGO pretenciozni, ama ddz...az ne sam ot tqh est..
da be mom4etata sqka6 ne sa takiva daje i nqkoq super kuha da imat ako e sladka stavaПървоначално написано от Jumper
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vseki moje da si izbere kakyv da byde , no v pove4eto slu4ai se vodi po mnenieto na ostanalite.Bydi individualen v tova e 4aryt ti !!!
xaxa...momi4etata sme takiva li....aide sq...za vas edno momi4e 6tom ima hubavi stegnati cici i gotino dupe..ve4e stava za vsi4ko naliПървоначално написано от son4eto
![]()
![]()
![]()
A.D.I.D.A.S.