- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- един интересен въпрос към момичетата
Първоначално написано от desert_rose''''....
Евала за това изказване!!!
+1
Хорското мнение след мойто погребение!!!
може тениската ти да струва 400 и да ти стои като на клошар може да струва 2 и да ти стои спр така че...
Lof YAaA..!
tva da sydish za edin 4ovek samo po materialnoto e super povyrhnostno i typo spored men...ako go haresvash kato harakter i purviq klo6ar da e 6te si s nego. Tva dali e bogat ili ne e absoliutno bez zna4enie! i sa super smotani momi4etata koito tyrsqt samo tva v edno mom4e!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
+1 Ama nqkoi p1t e sku4o bez skandaliПървоначално написано от valentinka_1990
![]()
![]()
zavisi ot 4oveka moje da e s bluzka ot 2 leva i da se nadyvaa k1f sm gankstaa.. tei 4e ..
![]()
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
makar 4e i az si imam nqkvo samo4uvstvie to e v granici i nesmqtam 4e sa ot zna4enie drehite![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
не...приятеля ми има най-малко 3 дупки само на единия кец, но т'ва не ми пре4и да ходя с него!!!!!!!нали!?
normalko kogato vidq nqkoe momche da obarna parvo vnimanie na viziqta mu.a kolkoto tova do teniskata ima nqkakvo znachenie no ne e tolkova golqmo ... puk i veche vseki vtori si kupuva falshimentka adiddas i se misli za " nai velikiq " tai che ...![]()
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
Първоначално написано от Happy_Perv
![]()
![]()
Евала!
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
mi za men parite saaa na posledno mqsto kato izlizam s nqkoi s priqtelq mi sme zaedno ve4e 2 godini i tva e poslednoto ne6to koeto me vulnuva dali ima 2 ili 200 lv v djoba vajnoto e 4e go obi4am i 4e s nego sum 6tastliva![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
не ъпсурд,хаха аз не излизам с тениската а с човека нали![]()
ПП:по добре без нея![]()
Никой не е идеален,докато не се влюбиш в него!
В момента има една такава мода ...а именно фешъните ...че и с тениска от 2 лева и дънки от 20 и шапка от магазина за левче пак се надъхват ...така че в случея човека има много по голямо значение
kalina dali nqma da pishti ot kef i da sum sus bluza ot 5 leva![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
vie pak izpadate v drugata krainost,da e markoo oble4en ili da e klo6ar,koeto e mn gluopavo.momi4eto v sblasak ima6e vpredvid 4e ne bi izlizala s nqkoi pod neinoto moje bi finansovo nivo,a tva za teniskata s 2-to leva be6e metafora kvo ste se vpregnali vsi4ki!!!!momi4eto ima pravo donqkade,no ako ima6 4uvstva kam opredeleniq 4ovek i go uvajava6 tova nqma da pravi nikakvo vpe4atlenie!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Pak Mnoy Filmi ste gledali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
интересна и оспорвана тема... попадал съм и на двата случая
Ако имаш пари и си носиш дрехи за ****лв, ок - по възможностите ти е и не се хвалиш... Но има хора, които напук на материалното си положение си купуват почти непоносими за тях облекла, а после... "що българина нямал пари". (говоря за това, че ако имаш 10лв дневни пари, а си купиш дънки за 200лв, тениска за 100, маратонки за 300 и шапка за 80...) Смешно е да си облечен така, а дори и да не можеш да заведеш приятелката си на пицария
Има граница и аз се придържам към нея...![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
ne..no ot 4asti ne prikazva za 2to leva..moje da e za 2 lv ama da e hubavo..smisal ako se obli4a kakto trqbva ok ako se podarja i ako mi haresva ne me ineteresyva dali she e nqkav markov ili pazardjiiski vs sa po4ti na edno ;] samo trqbva da ima vkus a u da sa4etava i ok .. + tva ako go poznavam dobre smisal harakter a u i ako e ok..oshte pove4e ne me ebe za kva para e hxahxah ;]
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
А ако е с тениска от 30 лв е гаранция,че не е пълен олигофрен
![]()
за мен лично не е важно с какво е облечен или колко му струва тениската важното е човека да е точен..
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Според мен не са важни материалните нещя в едно момче. ако има чувства всичко друго не ме интересува. Ако ще и тениската му да е за 1 лв както ти казваш. аз не съм от тоя тип момичета да си с един човек заради парите му или положението му. Това според мен е к*рвенска работа
Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!
ами това са абсолютни простоии.За какво ми е момче с тениска за 80лв ама в главата нищо да няма.Честно казано не ми пука как изглежда а как разсъждава и как се отнася с мен и околните.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Аз лично съм сигурен, че външния вид е от много голямо значение за младите момчета и момичета .. от една страна за самочувствието на момчетата (не говорим за хвалипръцковците, на които мама и тати са купили телефон за 900 лева, кецове за 250 и дънки от СИСЛИ за още 200 .. ), а на момичетата едно добре облечено момче (стилът не се определя от парите или броят на дрехите, с които разполагаш!) прави много хубаво впечатление .. Важно е да се каже, че има момичета, които се натискат на момчета, които са фрашкани с пари, а има и момичета, които харесват момчета само заради това, което са самите теПървоначално написано от AXE
![]()
Евала на вторият тип момичета![]()
Jedem das Seine!
според мене тази тема е многггоо тъпа ... цената на дрехата и общо взето марката е знак за качество не е за гъзария щото е смешно да се изтъкваш с това.... ..![]()
![]()
![]()
![]()
Lof YAaA..!
+1 ... напълно е така.. какво предпочиташ да си с момче което е облечено по скромно и се обичате и разбирате..Първоначално написано от my baby love
или др. който носи марково дрехи и сички такива ама е някаф
супер надут.. и се карате постоянно !?
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...
не съм от най-материалните хора които познавам,нямам и кой знае какво самочувствие,но все-пак ще ми е трудничко с момче,което едвам ми копува сладолед като излизаме и което изглежда като клошар...
но все пак любовта е сляпа,знае ли човек...пък аз не съм много претенциозна за храната...кадето ме заведе-важното е,че сме двамата.не си падам много и по подаръците,щото не съм от хората които умеят да ги получават...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?