- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- един интересен въпрос към момичетата
Никога не съм преценявала някого по дрехите..В смисъл,в това каква е цената им.Това е глупаво.Не всеки може да си позволи тениска за 60 лв,незнам си ква марка,а и тва е само колкото да се изгъзи.
"Не й бил на нивото"-По-важно е да и е на интелектуално ниво,в което се съмнявам.
За мен,както и много други момичета,които познавам(за жалост има и такива,при които е различно)е по-важна вътрешната цена на човека.Както и да е забавен веселякем така де!
Ааа,забравих.Дрехите може и да не са му скъпи,ама хигиена да има![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
гледай ся момче... доста от сегашните момичета ще разсъждават иначе на 15-18 год възраст и коренно различно след това... сега съм на 16,към момчето с което искам да бъда имам малко претенции.... да ме уважава,и да го харесвам..няма да се женя за него,че да гледам колко пари имам..пък за пастите... бих изяла сладкарницата обожавам сладко..но когато стана по -голяма имам хубава професия..ест няма да тръгна с някой,който е под моето ниво..ще търся осигурен и интелигентен мъж...все пак тфа е човек с ,който ще изкараш живота си или по голяма част от него ... за всеки влак си има пътници,но просто сериозно ти казвам,не бих тръгнала с някой,който няма перспектива и бъдещи планове в живота,който е някакъв келнер или пиколо и едвам се издържа,камо ли още един човек..ест ще съм с някой,който обичам харесвам и тн... но определено и финансовото му състояние ще играе важна роля... ако някое момиче ти каже че не гледа парите и положението... ще те излъже
![]()