- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- гажето ми изка секс от мен
Аз сам на 14 години, момче.... Гажето ми е колкото мен и изка да правим секс.... Нз... но мисля 4е не сам готов пеосто нз как да и кажа че не изкам... Казах и не е ли подобре да изчакаме още малко да се опознаем и тя неее ;(;(;(... Казва че не се шегува....
1. Ти си Гей
2. Ебаваш се
3. Имаш проблеми с главата
... кой е верния отговор, може би 2![]()
Quod me nutrit me destruit
Начи 1-во днешната.. младеш се развивате доста бурзичко може и да не се шегува наистина.. то вече тука зависи от колко време ходите .. ако ходите поне от 1 година.. я разбирам но се пак ако е от 1-2 месеца.. това е просто некфо момиченце което иска да порастне.. по барзичкоПървоначално написано от nikoi_si
Пак и другото което е.. едно 14 годишо момиче днес може да изглежда и като 19 годишна кака така че доста.. зависи .. :П
Сега имах една приятелка която само искаше секс, то хубаво ама ми писва, аз съм си постоянно възбуден ама си викам ква е тая пача само за е*ане да мисли, една свясна приказка неможехме да си кажем. Желаеше ме непрекъснато и ми писна. беше мн тъпа само и дай чукане.
станах свидетел на такъв разговор в автобуса:
-Копеле много ми се ходи в Загреб..
-Копеле къде беше тва?!
-Как къде бе копеле в Сърбия..
-А верно бе!..
---------------------------------------------------
повръща ми се от такива тъпи копелета
Дай ми номера да се запознаем с нея на ЛС.Първоначално написано от AXE
![]()
Quod me nutrit me destruit
брато не е толко яко колкото си мислиш, почнах да я мразаПървоначално написано от model4e 19
толкова тъпа беше
станах свидетел на такъв разговор в автобуса:
-Копеле много ми се ходи в Загреб..
-Копеле къде беше тва?!
-Как къде бе копеле в Сърбия..
-А верно бе!..
---------------------------------------------------
повръща ми се от такива тъпи копелета
wow abe 4oek momi4eto iska SEXkak shte i otkaje6 vse pak tq e momi4e a ti si istinsko mom4e (nadqam se
) opani q da se radva tctc lele momi4eto iska a ti ne dava6
ebi sega ti e vremeto
![]()
ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}
По добре я опознай първо,защото може да иска само това от връзката ви...ако ти е доказала по някакъв начин,че не е само заради това с теб,избора е твой.Късмет![]()
Може пък да е сметнал,че не е готов![]()
Решението си е чисто твое,пи4 !
we give it all.
абе на момиче отказва ли се тя е дама все пак ако иска да я плякаш-даваи
За първи път чувам момче на 14 години и да не иска да прави секс.Тва не може да е истина.Ти се ебаваш
И кФо кАт тЕбЕ цЕлУвАл нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе мЕнЕ е рЕвНуВаЛ, и кФо кАт тЕбЕ е еБаЛ нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе зА мЕнЕ е мЕ4тАл
Абе как може всички да сте такива идиоти уе? Кво му се хвърляте, бах ви кви сте загоряли... Разбира се че може да не е готов. Като не е сигурен няма да го направи насила, отделно че ще е за 1 път. Той трябва да е специален. Лично моя съвет е да кажеш на това момиче че не се чувстваш готов и че мислиш първо да се опознаете. Не си мисли че тя ще е единствена, която ще иска секс от теб. Предложения - пълно. Намери специалната за теб и тогава бъди сигурен какво правиш. УСПЕХ!![]()
+1Първоначално написано от Liglichkb
![]()
според мен не го прави щом не си готов. а и на 14 години не е нормално да се започва полов животнезависимо дали си момче или момиче
удари й два шамара на мацката ти и да слезе малко на земята, защото в секса не всичко е розово както изглежда. заедно с удоволствието, той крие и много рискове
tq izka bez prezervativ (znae 4e i na 2mata ni e za 1 patt)... Ami ako se izloja ;( ako ne uspeq tq 6 ma razdranka na si4ki e horaa
dobre kak moje da ne iska6napravi go i posle nqma da spre6 da i govori6 za tova garantiram ti
![]()
Дабъл Ю, Ти, еФ?Първоначално написано от nikoi_si
ИзЗззЗка?
ИззЗзканото от мен нещо, са един милион долара.
Предайте си иЗзЗканията на полицията.
Кога бяхме на 14, можехме да пишем грамотно... какви хубави времена бяха...
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
В такъв случай се ебава с теб...Първоначално написано от nikoi_si
nai-dobre iz4akai, a ne sledvai impulsa. ako hodite ot skoro, tq moje bi iska da se iztakne pred priqtelkite si.![]()
Баси загорелите пубертети сте всички...
Ей такива уста отваряте, като се появи някой по-зрял от всички ви взети заедно.
Тъжна картинка...
еи ман треа ти кажа че кой знае ти къв си тъп и тя те е фалана просто ей така да си прави кефа ама си и гей на сичкото отгоре![]()
...и ?
П.П. Не мога да разбера целта на тея теми...Иска да го заместил ли,какво...?
Insanity gives me wings !
С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless
Щом не си готов,не го прави.Остави я нека си иска...
offline forever!
И ще си поиска другадеПървоначално написано от princesa_viki
![]()
Insanity gives me wings !
С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless