- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЛИЗА МЕ..
Kакво толкова го превърна в световен проблем аз пък си мисля че тои го е направил на теб да ти е гот и да се отпуснеш ама явно се е получило обратното е не винаги става това което искаме ама няма да се мре все пак![]()
Първоначално написано от Everlasting Love_
TOGAVA ZA6TO NE GO SPRQ ....PITAM AZ.......
Еххх де да можешеПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
С какво печеля този интерес?
![]()
Към авторката - тогава му кажи и не го практикувайте![]()
Оффф ти на колко годинки си бе?Може някой да те е питал ама са не ми се гледа...![]()
определено ненормалноПървоначално написано от Rise_Against
![]()
![]()
blqx
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я МрАзяТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
+1Първоначално написано от random_guy1
:P
Кое му е чак толкова гнусното немога да разбера... нали си чистоплътна ?! той да не е малоумен то си личи кой е чистоплътен и кой кирлив. Ми изпитва силни чувства момчето към теб защо да не се опита да те възбуди ? Не се притеснявай, че може да те кара да му лижеш ануса, защото ако е някое ебеуважаващо се момче няма да ти позволиИ аз бих лизал приятелката си където и да е но тя ако ми каже или тръгне да ми лиже ануса, направо си е обувам и си тръгвам без да се обяснявам защо,как и т.н. (Въпреки, че стриктно спазвам лична хигиена)
Много си се шашнала
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
am.. Tva ve4e nqkaksi e prekaleno...Da te lije ok...si4ko v normite si..da experimentira- si4ko e Ok..nqma lo6o v ni6to..no vse pak Anusa si e anus... nz na nego kak mu e bilo kef da go napravi..,no nito az bih go napravila,nito bih pozvolila...Kofti e vse Pak..![]()
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:
За да няма подобни гафове и за напред, по-добре поговори с него. Когато правите секс или просто си играете един с друг, трябва да знаете всеки какво харесва, а когато не си споделяте тези неща ,ще става ето по този начин. И на мен не би ми харесало подобно нещо, но и приятела ми няма да го направи според менщото е тъпо.. а и азю веднага ще му кажа да спре за да не прецака нещата.
Сега се успокой - може да е искал да пробва нещо ново ..
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
bremenna siПървоначално написано от Everlasting Love_
![]()
Първоначално написано от DoPye
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
barzo abort vij si klavieturata ima takova kopche imash 10 sec ako ne sry shte rajdash nqkoi nedonoseto miganeПървоначално написано от ^Miss_Independent^
Epa 4oveka ne e ocelil prailnoto mqsto za shpakliama to ot prevuzbudata
se pak shtom ti e haresalo...ne vijdam problem
Съединението прави силата !
Epa 4oveka ne e ocelil prailnoto mqsto za shpakliama to ot prevuzbudata
se pak shtom ti e haresalo...ne vijdam problem
Съединението прави силата !
Няма как за мое нещастие :# Хубаво ако можеше ,обаче . . . :# просто няма к1де да те намеряПървоначално написано от Lekov
)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mnoo stranno
![]()
![]()