- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За или против бритона
Какво ще кажета по въпроса
И за двете си,просто зависи как стоят и дали отиват на самия човек.Пише се бретон,мила!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
на къдрава коса - твърдо против! направих си и съжалявам, всеки ден го изправях, стоеше яко, ама в един момент ти писва да изправяш! добре че взе да расте![]()
иначе на правите коси им ходи бретона, много освежава и придава някак си завършен вид на лицето. Разбира се, има хора, на които въобще не им ходи![]()
СоркаПървоначално написано от Memento mori!
за всяко (почти всяко) нещо, което ме прави по хубава
бретон и бритон са дублетни форми...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
аз съм ЗА на хората , които им отива...аз не съм от тях , но и без бретон си се харесвам...а и ми е къдрава косата![]()
kakva e taq tapotiq,Modata vinagi e bila blagosklonna i kam dvata varianta,dori koga minalata godina vsi4ko jivo si reje6e pravi bretoni be6e hit retro pri4eksta s obem i diadema..ta nali ne vsi4ki sa s perfektni lica i trqbva da se saobrazqvat s tova na koi kakvo mu otiva!![]()
za![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
За.
Не обичам голи чела, освен, ако косата не е такова нагоре..(не мога да обясня) или човека си има хубаво чело
![]()
и до такива дилеми ли стигнахмеми зависи, ако му отива на човек бретон що да не си направи и обратното
И за двете съм,просто зависи как стоят и дали отиват на самия човек. :P
против селските парантии със селски бретон!![]()
OtherDimension ако на теб не ти ходи не означава че никои не може да с бретон...![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Зависи...на едни им отива на други не...сичко си е до човека...![]()
е тва е много тъпо, на които им отива ще са за на които не- против.
Ми аз наскоро си направих страничен,боядисах си го в странен свят и си ми седи супер.![]()
![]()
Има си хора,на които много им отива,но има и такива,които са ужасни с бритон.Зависи си от човека,но в случая съм ДА.![]()
..
Мхм.Първоначално написано от Spider4eto
Много безсмислен въпросАко на някои им отива може на други да им стой зле.На мен ли1но не ми допада този вариант,но не съм против.Който харесва бретон и съответно му отива защо пък да не разнообрази
![]()
+1 :PПървоначално написано от Memento mori!
Желязна Девица
Ако му отива на човек защо да не си направи ? Аз нещо не се харесвам с бритон , последно имах в 4 клас и се мразих.
Аз с бретон се харесвам много повече въпреки че косата ми е къдрава и се налага да го изправям, но не ми е проблем.