- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбирали ли сте пред гаджетата си?
И за *двата* пола се отнася
Кое ви хареса и кое не?
Възбужда ли Ви?
Как реагира партньора Ви?
(wasntme)
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
da,nego mn go vuzbujda.
moq nevinnost i greh.....
Ne,ne sam i toi ne e pred men.
i az ne samПървоначално написано от Vin Diesel
![]()
Не сме.
I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!
той пред мен веднъж и аз го накарах от любопитство просто,но аз не съм![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Ami povecheto momicheta sa mnogo lubopitni da masturbiram pred tqh i im haresva. Ne se sluchva chesto, osven ako ne broim masturbiraneto pri svurshvane nakraq kato takova.
Eating isn't cheating - Arnold
тя изка ама да забрай :Д
az da i be6e syper vazbyden i ima6e syper sex sled tova![]()
Да, много редовно се слу4ва.
На мен ми харесва, действа ми много възбуждащо и обикновено не издържам и го налазвам![]()
![]()
Робинята на Quench
Da,estestveno che se vuzbujda,kak da reagira?!Obicha da me gleda kak go pravq i poludqva,kogato se pipam sama,a toi gleda bezuchastno!
Аз пред него не,а той пред мен-да!![]()
Да,разбира се.И двамата много се възбуждаме при такава ситуация![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Ами да,много е възбуждащо.![]()
Мии...да..![]()
Ами случвало се е рядко аз пред него да мастурбирам.. но той пред мен не е![]()
![]()
Не, ако не изключим пипането при свършване........И не искам да се пипа, когато аз съм там.
Аз несъм свършвал пред нея, нито пък тя пред мен... Колко е възбуждащо незнам, но мисля, че ще ме е срам пред нея да мастурбирам![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Ако аз поднасям материала /пениса/ а жената действието може да се каже че тя ми е била "ръчна чекия"![]()
ма се накефи като мангал на шоколадова вафла са го прави редовно се едно и доставя удоволствие да се празня на ръцете и ... вече и аз нз кво да мисля
![]()
Аха, мерси.
Значи съм нормален![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Що бре и ти ли имаш подобни случки ?Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
още не съм имал честта ;р