- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пиърсинг на пъпчето:)
Искам да попитам някой,който вече има каква е долу-горе цената?има ли нещо конкретно което трябва да се прави след пробиването и боли ли?Ако си го направя в началото на лятото това проблем ли е ?Благодаря предварително!
P.S.Разгледах и видях,че има подобни теми,но те не са точно това което търся,извинявам се ако все пак има такава тема![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
цената е 27 ...поне при мене беше толкова преди година..сега може и по-малко да бъде...
пробиването НЕ БОЛи..когато има желание,болката няма зна4ение..
и не си го прави лятото-а сега..понеже лятото ще ходиш по басейни ала бала..може да се замърси като е нов не трябва да се ходи на морета басейни...все пак мръсотия...
Ми аз нямам, но се надявам да съм ти полезна с това което знам.Цената е различна,зависи в кое студио ще си правиш пиърса...в тези в които съм питала е около 30-40 със обица и около 20-25 без.След пробиването трябва да се промива всеки ден,може да се появи зачервяване и често тече лимфа.Лошото е че има възможност тялото ти да отхвърли обицата.Задължително искай да те пробият с абокат!И обицата е добре да е от титан, хирургическа стомана или P.T.F.E.За болка не мога да кажа. Една приятелка ми каза, че не я е боляло,друга точно обратното.Мисля че няма проблем да се пробиеш в началото на лятото.Ще има по-малко дрехи и вероятността да го закачиш е по-малка,но пък басейни..плажове и т.н ще трябва да се полагат повече грижи.Надявам се да съм ти помогналаЕто линк за повече информация http://piercing-bg.com/piercing/navel/navel.html
![]()
![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
хаха
Първоначално написано от Say It Right
На мен Руди от Трип Хаус ми взе 20 лева за дупченето и аз си избрах обеца за 18 лв - общо 38 лева дадох. Не боля изобщо,а и в такъв момент не мислиш за болката,ако разбира се искаш толкова много пиърсинга.Моят съвет е да се продупчиш сега,за да е поне малко позарастнало до лятото.Предполагам,че все пак искаш да ходиш по басейни,затова е по-добре да не е много нов пиърсинга,поради факта,че водата не е чиста и е възможна инфекция.
a s kakvo te dyp4at i vednaga li slagat obicata {ili kato pri y6ite ima medicinski obici}?
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
С абокат те дупчат.И да,веднага слагат обецата,която си си избрала (или донесла). Най-добре е да е титаниева,сребърни и златни никога не се слагат при продупчването.
дупченето е между 30-40 лв (зависи къде се дупчиш) Не ти препоръчвам да се пробиеш точно преди лятото щото сиг ще ти се ходи на плаж или басейн а не е мн добре да подлагаш пиърсинга на т'ва толкова рано. Действай на пролет (просто малко съветче, не е задължително да го изпълниш)А болката е относителна и е за много кратко време, Сигурна съм че си изпитвала сто пъти по-голяма болка. А относно грижите за пиърсинга в студиото щи обяснят с подробност.
пп: НЕ ходи в козметичен сало, а в ПИЪРСИНГ СТУДИО![]()
Znachi samoto probivane mi struvashe 20 lva obecata 15 .Nqma da luja bolq me
... no beshe taka poneje si stqgah postoqnno korema
No ne syjalqvam izobshto
Ako si q poddyrjash redovno nqma znachenie koga shte si q napravish :P
На мен ми излезе 35 лв. За 2 мин. ти пробиват пъпа и си готова. Аз усещах само натискане.При всеки е различно, разбира се. След 2 седмици можеш да си сменяш обицата. На мен след тези 2 седмици мястото вече не беше зачервено и нито болеше,нито сълзеше толкова много. Задължително трябва да се дупчиш с абокат а не с пистолет \
/
добре а след колко време вече не е болезнено да правиш коремни преси??
Ами на мен ми зеха 30 лв.(обица,пробиване и упойката).Не болеше бог знае колко самото пробиване.Болеше ме само в деня на пробиването.А за коремните преси...ами незнам,аз пробвах същия ден и някакси си изчекнах обицата и преревах...Пробвах пак след около месец - месец и нещо - тогава не болеше изобщо.
Каква упойка на пъпа бе..Осъзнайте се!
Ами аз си пробих пъпа преди около два месеца..взеха ми 30 лева общо...болеше ме но това трае 1 ден а и болката не е за умиране...в началото промивах обичката с кислородна вода и я мажех с Baneocin..много помага....а колкото до упойката-такава няма!На мен ми предлагаха да ми сложат упойка..но тя е с игла...т.е. само докато ти сложат упойката ще почувстваш същата болка каквато и при пробиването. :P :P
dup4eneto e 30,a obicite varirat ot 20 do 60,zavisi ot kakav material e,az v na4aloto bqh s takava ot medicinska stomana,a sega mi e zlatna.Posle si kupuva6 spirt i eventualno Nemibacin i tova e.
много грозно
Аз лично нямам,но доста мои приятелки имат...за болката-всяка казва различно,това си е до човека...за цената-не е скъпо,зависи къде оптидеш,но според мен е по-добре да отидеш някъде където може да ти вземат повече пари,но поне ще си свършат работата като хората...но гадното е това че не всеки организъм може да я приеме...на едното от момичетат което познавам,което има обица на пъпа..знчи докато се къпеше кожама на която е закачена обицата се скъса и падна...1во че болеше адски много и 2ро сега има адски грозен белег,който просто от там няма начин да се махне....надявам се да съм ти била полезна...![]()
недей ,това е сериозно.Не се ебавай с такива нещаПървоначално написано от Mademoiselle
Имам въпросче... да не отварям нова тема. Вчера си пробих пъпа и вече 2 дена усещам дискомфорт. Че не мога да клякам ми е обяснимо,обаче усещам някаква болка когато ставам примерно,или когато сядам. В Пловдив ми препоръча Жоро само със розова вода да си го промивам.А ако си взема Оксикорт (мисля че тАка беше) ще пречи ли нещо и ще се махне ли болката?