- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- яКа ДиЕтА-100% ЕфИКасНа
Ахахахаха много е смешноПървоначално написано от andji_bill
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Наистина си мнго зле...то си има определени количества. Човек трябва да приема по 1800Kcal дневно. Ако иска да качва кг. трябва да ги увеличава на ден с по 300 докато не станат 3000 на ден. А ако искаш да сваляш има сайтове които изчисляват год/кг/ръст и ти ппише колко калории трябва да приемаш е намаляш ги с 300 и ги оствяш така, но си правиш меню, което включва разнообразна храна, полезна...и незабравяи да ричаш, да спортуваш...ако не ходиш на фитнес то поне навличай шушлека и давай в парка с колелото или тичана 1 час като увеличаваш постепенно.
Ей тва е тайната на отсл;абването..хранителен режим и спорт. Стига сте гладували, ами отидете на ДИЕТОЛОГ и той компетентно ще Ви изготви хранителен режим независимо дали искате да качвате или да сваляте кг.![]()
Първоначално написано от independence_88
![]()
![]()
Първоначално написано от andji_bill
Тези солетите трябва да изчезнат от диетата.Иначе сока и водата стават.Солетите задължително да се заменят с ябълка.
Хм , аз си имам друга диета , която ще започна да спазвам от утре !![]()
Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
naturalnite sokove ot kutiq NE stavat za dieti...imat prekaleno mnogo podsladiteli i konservanti...qbylkite stavat ot 4asti, no ne trqbva da se qdat pyrvi v menuto, za6toto sydyrjat kiselini, pri4inqva6ti qzva i drugi stoma6ni problemi
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
да и аз така разбрах....цаката е да се яде не по-късно от 19 и 30..и моят диетолог така ми казва о.О а солетите...може и без тях =ІПървоначално написано от My`OwN
пфф...и да не забравя.......ЕБАСИ КФИ СТЕ ЗАЯДЛИВИ И ЕЛЕМЕНТАРНИ....ако не ви изнася изобщо не пишете деба колко сте зле сички![]()
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Първоначално написано от apparition
tiq obidi na pazara tui e nekfa neina izmislena glupost dva paketa soleti
super si elementaren
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Moje li da se qde i drugo osven soleti?Първоначално написано от Vali0
за натуралните сокове - да пълен боклук са.
ама що не пробвате с доматен сок? някъде бях чела, че вкуса на домат не може да се получи "химично" ,както всякаквите там ягоди и портокали.
вярно е ,че пак е фрашкан с консерванти, но пак злото е малко по-малко.
алелуя.
=> Нулев резултат.Първоначално написано от kuklichka_bg
abe ti ne6to .....?kva 6te da e taq dieta mn stranno
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
Аз от лични наблюдения мога да дам съвет на жените, които искат да са слаби и същевременно да не преминават през тези трудни лишения от храна. Не зная дали сте чували за китайските капсули за отслабване,но те наистина имат ефект. Те не разграждат мазнините, но обиват апетита. Моя много добра приятелка отслабна с тях 10кг (че и повече) за 1 месец. Знам,че във София се продават в пряка на Пироцка в китайски магазин и струват около 20лв.
Абе аз не знам колко помагат всякакви видове медикаменти, с които се намалява апетитът и т.н., но е факт, че най-доброто средство е добрата воля. Плюс пиенето на вода.
Колкото до диетата... приядоха ми се солети.
Но не очаквай да има ефект, ако продължаваш да хрупаш сладко и каквото ти падне, дори ще качиш повече килограми!
незнам ама на никой не препоръчвам да яде само солети!най добрата ми фр беше само на солети 2 дена(не че е дебела просто беше наддала с 4-5 кг)и така на 3 ден припадна от глад в даскалолпосле я тъпкахме с какво ли ни докато се съвземе напълно.и оттогава междо другото не е яла солети
![]()
хаха диетолог винаги би те посъветвал да се храниш разделно с много плодове и зеленчуци! Ето ви циклите на хранене:Първоначално написано от andji_bill
12:00 (обяд) до 20:00 - цикъл на хранене
20:00 до 4:00 - цикъл на храносмилане
4:00 до 12:00 - цикъл на чистене на организма
Един пример за разделно хранене!
1 ден Закусва се плодове до 12 часа
Обядва се след 12 часа Месо сирене мляко и други мле4ни продукти със салата
Вечеря се преди 20:00 същото но половината от изяденото на обед!
2ден Закусва се плодове до 12 часа
Обядва се с предимно варива боб леща ориз картофи (но не пържени)
Вечеря се преди 20:00 същото но половината от изяденото на обед!
3 ден Закусва се плодове до 12 часа
Може да обядвате с пица спагети филии с лютеница!Но в пицата да не присъстват мле4ни продукти!
За вечеря може да си позволите сладолед парче торта или сладкиш!
4 ден Плодов! През целия ден се ядат плодове! Но в едно хранене не можете да смесвате 2 разли4ни плода! Примерно ядете банан не може веднага след като го изядете да хапнете ябълка!
Тези дни се редуват в продължение на 3 месеца като всеки 29 ден е воден!Тогава имате право да пиете само вода!
През цялата диета може да смъкнете от 18 до 25 килограма!
Подходяща е за наистина пълнички хора а не за момиченца които трябва да стопят 3 или 5 килограма!
За месец и 1 2 седмици съм свалила 10 килограма чувствам се перфектно!Преди всичко трябва воля първите 4 5 дни след което сами ще искате да я продължите!
Ако някои се интересува повече да ми пише![]()