.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    София

Re: Проблем с ...вкарването?

Цитирай Първоначално написано от sal3231
    тя понеже е слабичка и просто явно е малко "тясна", в комбинация с това, че аз съм бая "надарен" (не че се хваля просто е така )
    pwned
    P.S 69

Случи ми се веднъж..Бях притеснена,но бях и доста отпусната,не знам защо не се получи.
    А относно теб-опитайте други пози-тя да е отгоре например
    offline forever!

Re: Проблем с ...вкарването?

Цитирай Първоначално написано от sal3231
    Малко ми е неудобно да коментирам това с непознати, но понеже форумите осигоряват анонимност реших, че може да попитам тук отностно моя проблем. Наскоро си хванах нова приятелка и както си му е реда се награбихме и решихме да правим секс. Но как да кажа ... тя понеже е слабичка и просто явно е малко "тясна", в комбинация с това, че аз съм бая "надарен" (не че се хваля просто е така ) и просто не можахме да го направим. И 2мата бяхме попийнали и не мислихме много, а като волове просто се опитвахме да извършим половия акт, без да пробваме поза различна от стандартната. Как да го обясня ... просто не влиза и това е, тясно е
    И така, не можахме просто да го направим ... И 2мата се страхуваме да не се повтори когато опитаме 2рия път ... На някой случвало ли му се е подобно нещо да не може да го вкара? Може ли някакви съвети? Може би друга поза? Някакви предложения?
    Благодаря за вниманието.
    ami kvo da se pravi pi4 kiorav si ne si ucelil ama kvo da se pravi shte si ostanesh devstven do abiturenskiq si bal shans !!!

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Purvo opitai da ne podpiivash, che togava prostranstvenoto useshtane se zamuglqva.
    +1
    da spored men ako probvate v normalno sastoqnie i ako se postaraete dostat4no shte stane.
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

emmm mnogo kofti e tfa nqkoi se oplakvat 4e im sa malki ti im natri nosovete sega sigurno shte gi e sram da se poglednat kato hodqt do toaletna ...

абе хора вие за лубрикантине сте ли чували?в кой век живеете????

abe ot tam izlza cqlo beb edemek 6iro4ina do 12 santimetra nqma kak da ne vleza (ako ne i e za pryv pyt) moje da boli no ne e nevizmojno spored men.. a ne teb edva li ti e po 6irok ot 10 santa prosto gledai 2-rq pyt da e ovlajnena na max ,jelatelno e da ne ''pivate'' i se postari da q vyzbudi6 pove4e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си