.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз се целувам по устата с двамата ми най-добри приятели ,всеки път като ги видя и като се разделяме А с някой други по бузите

Мега фен Аватара на Chacho
    Аз ви зададох въпроса,но пък не писах за себе си.

Еми аз постъпвам с всеки различно.Зависи от настроението ми,но по принцип гледам да докосвам хората.С момчетата се ръкостискам и хващам или потупвам по рамото.Момичетата обикновено ги прегръщам или им махам с много широка усмивка.

А това напоследък го правя - гъделичкам.Пак с момичетата де.Може здрасти да си не кажем,нищо,просто отивам и започвам да гъделичкам.По едно време като кажат "стига" спирам и гледам втренчено.Като кажат "какво" си отивам без да кажа дума и започвам да гъделичкам някой друг.Следва в 90% от случаите истеричен смях и се връщам след вече очевидния майтап за разговор.Хората са много позитивно настроени тогава
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Само с истинските си приятели си позволявам гушкане и тук - таме някоя целувка по бузата. Само две същества са си заслужили доверието ми и само тях гушкам от сърце и си личи. С разни по - близки приятели, но не чак така на сърцето ми си личи, че го правя формално.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Приятелките ми ги прегръщам, но не всеки път, като ги видя. Говоря за това, че ги прегръщам, ако не сме се виждали повече от 2 дена, не за онова прегръщане 'я дай гуш, не съм те виждала от 15 минути o.O '. Целувки с приятелки - рядко, особено ако ме избие на лигня. С приятел - прегръщам се, с някои даже си се държим за ръце, ама ей така, не че ходим. ( :
    +1
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

az si gu6kam kato vidq vsi4kite (mnogo) dobri priqteli,celuvka po buzata sa6to e sweet,no ni6to pove4e estestveno,za6toto ne e normalno.

Град
    Благоевград
    Ако имаш гадже и то те види да прегръщаш някое момче или да го целуваш по бузките,става голям проблем!Трудно е после приятелят ти да разбере,че това е само знак на приятелство!Но не е изклучено и лошо да се поздравяваме така!
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Не ми пречи ,обаче има случаи в които е селско някво тъпо е...

Еми ръкостискане със приятелите и познатите момчета от класа напоследъка ми подадоха ръка хора от групи които не съм очаквал .Има приятелка в класа която се гушка с всеки стига той да поиска . Попринцип едно здрасти аа да или знака на бандата (ръкостискане лакът юмрук (отгоре отдоло) и след това пръсти на веждата и пиянски поглед )

Град
    Sofiq
    Аз съм си свикнала да ги прегръщам,целувам,абе квот се сетя :P
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Винаги съм се чудела защо хората се страхуват да показват чувствата си и да казват истината в очите.Не мога да разбера какво лошо има да прегърнеш приятел и да го целунеш по бузата.Ако направиш това,показваш,че имаш чувства към него,(приятелски,разбира се)че за теб той означава нещо,а не е само още едно същество в забързаният ти кратък земен животец.В старото ми училище никой не смееше да докосне или да сподели нещо с другия човек,който се води негов приятел.Защо?Кое му е лошото на това да прегърнеш някой и да му кажеш какво чувстваш?Но едно нещо не приемам.Приятел не се целува устни върху устни.Такива видове целувки са запазени за определен човек и не е редно да ги използваш върху не избраният.Приемам ги като нещо много по-интимно,което не е предназначено за приятели.

Еми аз като се видя с приятелките се прегръщаме, целувки само ако се разлигавя или се разделяме за дълго. Иначе нямам момчета приятели, защото всички на моята възраст (познати) са изключително тъпи.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Приятелките и приятелите само ги гушкам! нямам навика да се целувам с приятелки а и ако го правя ще е само по бузките!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

мисля, че целувка м/у момичета е извратена работа ... за прегръдка добре ... но все пак мразя като почнат

да се мляскат по улиците и да ги гледа целия град!
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

като бях в България ...

хмм с наи добрата ми фр всеки път на здрасти и чао се гушвахме.. имам чувството че го правехме някак ритуално .. все едно гушваме се ако все пак нещо стане и на следващия ден не се видим .. е винаги се виждахме но сега след като не се виждаме се радвам че толкова пъти съм си я отгушкала

с момичетата от класа ми .. специално с 2 от тях винаги като си казвахме чао (не на здрасти..) се гушвахме и цункахме по бузките.. с едната от тях даже на купони и такива места се е случвало и по устата с език да се целуваме .. не сме лезбиики (ок аз не съм .. тя казва че е би .. съмнявам се ама знае ли човек.. ) просто добри фр и го правехме еи така за кефа то и то един кеф.. как да е

единственото момче което гушвах за чао е момчето с което съм израснала... да е гушках си го ! познаваме се от толкова време че изобщо не е странно .. кофти че сега прекъснахме тази връзка

та тук в Канада.. таи като нямам много фрс ... даже маи имам само 1 и то .. с нея много рядко си говорим на училище защото тя е с приятеля си по цял ден там но като се видим и като си тръгваме се гушваме.. ама това е само понякога не винаги е така.. мн рядко се случва да се гушваме но го правим .. и кефи ме защото ми напомня за времето прекарано в България... ахх липсват ми тези времена ..

едно ръкостискане е повече от достатъчно за мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си