- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Важна тема : пълна промяна
Ми тогава защо пускаш темата?Първоначално написано от zvezda_
Ахаха,прочетох всички мнения... И всички сте адски прави.. Като прочетох заглавието "важна тема" викам яя това трябва да се види.. А то кфо било... Хммм и на мене са ми казвали че съм грозна и се мисля за така ва наистина, но има хора които твърдят точно обратното и това поддържа самочувствието ми на някакво ниво .. И наистина с това "грозна съм" ние не можем да ти помогнем,защо не кажеш кое точно ти е грозното?Пъпки,вежди,тяло.. Ако са пъпки,има си разни мазила,ако са вежди,има си зя тях пинсети или козметици,ако е тяло,за тая работа си има спорт и диети.."Грозна съм" е много общо казано,не даваш никфо инфо по въпроса.. А и ти сама открии какво не харесваш в себе си и се опитай да го пооправиш,ако пък се харесваш,тогава да не ти пука за мнението на другите... И постни един пик,ако обичаш!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Никой никога не иска чуждото мнение, когато то е различно от собственото, дори това на "опонента" отсреща (в случая моето) да е правилно. Не знам за останалите, но аз си направих едно доста мъдро заключение. Не зная дали си грозна, както смяташ самата ти, но дори да плашиш овците на село без тояжка, сигурна съм ,че хората първо ще забележат начина ти на разсъждаване и говорене, а това май определено ти куца повече, отколкото "контенето" , както го наричаме ние младите.Първоначално написано от zvezda_
Като извод ще допълня(отнася се за всички, не само за авторката на темата), че няма грозни момичета, има неподдържани и занемарени девойки, дето даже елементарна хигиена не знаят какво е, а какво остава за крем за лице или сресване с гребен. Тъй че следващият път, когато някое момче те подмине и отиде при приятелките ти , за да запълни бройките им, замисли се да не би пък да излъчваш неприятна миризма или дали нямаш прекалено отпуснато тяло, заради ежедневното седене пред компютъра с 5 пакетчета пуканки за следобедна закуска.
Не разбра намека на момичето.. Тфа си е чиста ебавка към авторката на темата,не към теб..Поне аз така го разбрах,и изказването си го бивашеПървоначално написано от shmurkam
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Абе, мила, ти ирония не знаеш ли какво е?Първоначално написано от shmurkam
Цялото ми мнение беше един огромен сарказъм , подиграващ авторката на темата, а не теб. Ти пък напрегни малко главицата. Сигурна съм ,че не е празна.
Виж monityY как ме е разбрала, евала мацка, малко останаха земните хора.![]()
О...Първоначално написано от monityY
![]()
Ми то като кажеш на овцата "бау",тя няма да те рабере...Сру,сега чак схванах ебавката.![]()
Eee то не може така,сорка.Тука всеки казва каквото си иска ПЪК!MaDdNeSs`GirL ПРЕСТАНИ ДА КАЗВАЩ ТЕМАТА ИМА НУЖДА ОТ КЛЮЧ , ТРЯБВАЛО ДА ИМАШ 2 АБОРТА И ТЕМ ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ ПРЕСТАНИ НЕ ТИ ИСКАМ МНЕНИЕТОТъй че и аз искам снимка!
![]()
Първоначално написано от zvezda_
Ех ами като няма да пуснеш снимка,неможем да ти кажем нищо без да сме те видели,като смяташ,че си грозна стои си така.
А и аз мисля,че проблема не е толкова във външния вид,ами ти яко си се комплексирала щом не смееш да пуснеш снимка,щото некви непознати във некав тийн форум ще ти се присмиват.![]()
Като не й искаш мнението, що пускаш идиотски теми бе Оли?Първоначално написано от zvezda_
![]()
Абе , авторке писах ти на ЛС и , ако ми беше отговорила щях да ти помогна , ама ти само се репчотиш тука и не даваш никаква информация .![]()
![]()
![]()
![]()
еееееееее искаш помощ ама не искаш да дадеш снимкаеми като няма да дадеш за къв уй пускаш темата по-добре да я
заключат
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ако си себе си има кой да те хареса!Не се променяй само,за да се харесаш на някви г****е,които след време може би няма и да си спомнят за теб!Бъди себе си,бъди свободна и ще те харесват.ЕСтествено не всички - това не е възможно,всеки си има по някой ,който не го харесва и някой,който го харесва!Тъй,че не се впрягай само ,защото някакви си не те харесвали... голяма работа...Дори и да ги харесваш и да искаш да си по-близко до тях ,като си някой друг няма да спечелиш нищо!Просто бъди това ,което си!
МНоГО ОбШирЕн вЪпРосС си ЗаДаЛа...Не ТЕ хаРЕсВаТ....Не СИ мисЛи таКа...дА не Ти пуКа за тВояТ кЛас....ХоРсКоТО мНеНиЕ не ТрЯбвА да те ВъЛнуВа...НаучИ сЕ ДА нЕ обрЪщАш ВниМАНиЕ .....нА раЗни ...сЕЛяНКи и сЕЛяНи....прАВи сЕ тАм на ЛудА ...вСе Едно Ги няма ...и сИ гЛеДАии кеФъЪ и т'вА е ...ще Се опраВиш...щЕ имА ...МНогО МоМчеТъЪ ..гЛеДАии сИ КеФа и дА не Ти ПуКа За КлАсЪъ...![]()
Не че нещо,но човек-заболяха ме очите докато ти четях коментара,стигнах до третия ред и не можах да продължа. Нз мн се тваря на такова писане. Пффф.Първоначално написано от fa$h!oN b0y
![]()
Гледай си живота и стига си се оплаквала, че никой не те харесал, нали 1 гадже вече си имала, има време и за други!!!
Аман от такива пикли като вас! Даже не оценявате какво имате, а все след гъза на останалите ходите! Все да сте като другите!![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !