Здравейте, опитах се сама да си отговоря на въпроса, прочетох упътването в кутиийката но не успях..Ако някой знае моля да помага. Значи взех си противозачатъчни Yasmin, след предписание от гинеколог. Пих първото в първия ден на менструацията, обаче тя изведнъж спря, по-точно тече по няколко капки. Секс не съм правила скоро, беше преди месец и след това имах менструация, която в началото пак беше оскъдна, но после се оправи. И въпроса ми е нормално ли е течението да спре след приема на хапчетата или да ходя на лекар ? На 20 съм, ако има значение.
и аз пия Yasmin от 2 месеца.започнах го на 2ден от цикъла и до 7мия не сме правили секс с приятеля ми(така пише в листовката ).Ясмина има свойството да ти намалява силата на цикъла и за тва да ти е по слабо и следователно го и удължава с няколко дена нищо притеснително
Мерси за успокоението момичета Сега и друго искам да попитам. Абсолютно без никакви притеснения, при приема на хапчета, мъжа може да свършва в жената или пак е добре да се внимава ?
По принцип се води, че има 1% риск, обаче той е наистина минимален(колкото и презервативите!). Аз пия ясмин от няколко години, приятеля ми свършва в мен и досега не съм имала никакви проблеми Дори по време на паузата си предпазена от забременяване.
Аз искам да задам може би малко глупав въпос, но все пак ще питам.Когато приемаш противозачатъчни продължително време,а не за първи месец, при започването на всяка нова,следваща опаковка гарантирано ли е че си предпазена от бременност още от първото хапче?
В смисъл когато ги пиеш продължително време не е задължително в първите 7 дни от приема да използваш и други предпазни средства,както пише за първия път,когато ги пиеш?