.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Голям фен

Моля Ви,кажете си мнението!Ще се побъркам!

Здравейте на всички!Искам да споделя нещо,моля,без да ме съдите,стореното-сторено... В понеделник,като бях на дискотека имах свалка с един-на 26 год е,аз съм на 15 и 5 месеца.Аз още от много отдавна си го харесвам и предишната вечер се целувахме.Не мислех,че ще стане нещо,а и тъкмо ми беше свършило-цикъла-и още нещо,не съм правила секс,по-скоро не бях правила до тогава.И в понеделник беше втория или третия ден от както ми свърши и към 3 часа отидохме в тях...Аз бях леко пиинала,но изтрезнях за секунди!Започнахме да се целуваме и ви е ясно какво стана...Болеше ме адско много,казах му да спре и отидох до тоалетната.После като се върнах пак и ме болеше още повече и ми каза да изтърпя малко,защото почти съм разпечатана...После спря и повече не опитва,а и аз не исках,чувствах се като курва,ужас...После ми каза,че е видял кръв в банята,но малко...Сега се притеснявам да не съм бременна,защото го правихме без презерватив,но не беше дълго време и дори не знам дали успя да се изпразни,на мен ми се струва,че не се...естествено,ако е така няма от какво да се притеснявам,но не съм сигурна.А и преди да започнем му казах много да внимава и той ме пита дали се притеснявам,че ще забременея и аз му казах,че да и той каза,спокойно все пак не ми е за първи път...Много ми е притеснено,хора!Кажете си мнението,моля ви!Ще се побъркам.Повече никога няма да правя такива глупости!Моля Ви!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

ami pitai go dali se e izpraznil, za da znaesh dali da se trevojish

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

ти даже си закъсняла, почти до 16 си се опазила, тва малко девойки успяват в днешно време - бравос!! Иначе, няма повод да се притесняваш..
    разбира се ти трябва редовно да наблюдаваш здравословното си състояние за да си сигурна.. това е, на 6 си
    Do you speak Salsa? .......

Цитирай Първоначално написано от BodyBuilder
    ami pitai go dali se e izpraznil, za da znaesh dali da se trevojish
    sa6toto spored men nqma dae stanalo osobedno sled cikal,no vse pak go pitai

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    По принцип редовен ли ти е цикъла това е от голямо значение. На колко дни ти идва. Ако е свършил в теб има вероятност да забременееш. Трябва да го питаш дали е свършил, ама хич да не ти пука. Разочарована съм за 26 годишен се е държал супер зле с теб. Ауу не. Егати нетърпеливия и това с разпечатаната . Да ти кажа на сефтето ми аз щях да направя същата грешка като теб да го направим без, но се освестих на време и му казах да сложи.
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Голям фен
    Мерси за успокоението от някои,като чета такива коментари и ми става по-леко.Но на мен ми е неудобно да го питам,как по-точно...Да го срещна на улицата и да му кажа:"Ей,ти изпразни ли се оная вечер?"...моля Ви,нуждая се от съвет,докато не съм се гръмнала Но аз лично мисля,че не се изпразни,защото само ме разпечата и спря,възможно ли е толкова бързо?
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Мерси за успокоението от някои,като чета такива коментари и ми става по-леко.Но на мен ми е неудобно да го питам,как по-точно...Да го срещна на улицата и да му кажа:"Ей,ти изпразни ли се оная вечер?"...моля Ви,нуждая се от съвет,докато не съм се гръмнала Но аз лично мисля,че не се изпразни,защото само ме разпечата и спря,възможно ли е толкова бързо?
    Sram te e da go pitash takova neshto , a pravish sex s nego se edno ... A toi izobshto izprazval li se e nqkude ? (dori i izvun teb) ... Vij napravi si edno testche za da si sigurna , no spored men nqma za kakvo da se pritesnqvash , no tova bez prezervativa ne e za eksperimentirane
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    Sram te e da go pitash takova neshto , a pravish sex s nego se edno ... A toi izobshto izprazval li se e nqkude ? (dori i izvun teb) ... Vij napravi si edno testche za da si sigurna , no spored men nqma za kakvo da se pritesnqvash , no tova bez prezervativa ne e za eksperimentirane
    Абе за тест е още рано. + това сигурно не е забелязала дали е свършил. Аз не бях. Просто в един момент се осъзнах, че якото изведнъж спря
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    То аз няма и къде да го видя,но като го видя ще го питам...Не ме интересува после какво ще си мисли за мен.Аз не го видях да се празни никъде,но може да го е направил и без да съм видяла,по чаршафа беше мокро,а и след това отиде до тоалетната.Не исках дори въобще да спя с него,но така се случи!КОЛКО СЪМ ТЪПА!Винаги ще проваля нещо...Бях просто поредната за него,от това най-много ми е гадно!
    П.П.- А след коло време горе долу една жена получава симптоми?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от migancy
    bebe ne se pravi taka lesno
    Да си жив/a и здрав/а!От твоите уста,в Божиите уши!

Голям фен
    Никога не говори за един човек преди да го опознаеш...И дори да си прав,по-добре замълчи,за да се убедиш,че е така.Все пак написах,че не искам критики,а съвет...Защото с този човек от отдавна имаме нещо...Но както и да е,по-умният винаги ще си замълчи!

Не убиждайте момичето така де... направила е грешка, осъзнала се е (късно, но все пак). До авторката на темата: Не мисля че трябва да се притесняваш от бременност, но от болест е възможно. Мисля че си постъпила ужастно, дано го разбираш. Първия път (поне по мое виждане) не трябва да е от забивка в дискотеката, а със специалния човек. Ама и вие сте едни... първо вършите нещата, после съжелявате до болка, но КЪСНО! Щом си почти сигурна че не се е изпразнил в теб няма от какво да си бременна. Направи си тест (според мен е препоръчително) за да изключиш тревогите. А на този 26 годишния, който спи с непълнолетни мога да му кажа че е боклук! Защо не се опита да забие 20-24 годишна жена, а се възползва (да, така е направил с теб) от деца (колкото и да си голяма все още си дете). Може би не съм човекът който да ти дава акъл (по-малък съм с няколко месеца), но на акъл май съм по зрял от доста други изтрещяли ''мъже'' и ''жени'' на възраст от 13 до 15 години.

Немисля, че първия път вероятността да забременееш изобщо не е голяма, но си направи тест за по-сигурно. Мнението ми за това момче е следното - възползвал се е от факта, че го харесваш, за да те вкара в леглото, иначе няма полза от теб, защото си му безполезна той е на 26 ти едва на 15 и той знае, че няма да стане нищо сериозно между вас, затова си е казал "Малка е, харесва ме, тогава какво ми пречи да я напраскам?", но ... погледни случката от добрата страна - можеш да го съдиш за педофилство

/лично мнение/
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Град
    Terra incognita!
    Просто се възмутих от обидите на някои съфорумници,момичето е направило грешка,но важното е,че я е осъзнала,не е необходимо да я наричат с разни цинични имена и глупости,защото в случея тя е жертвата,ако някой има някакви комплекси или иска да привлече нечие внимание,да не го прави върху нещастието на другите!И хайде без тези цинизми,моля!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    bulgaria, sofia
    много малка е вероятноста да си бременна.. но го питай и го гледай в очите !!!
    ако те гледа в очите като ти го каже и погледа му не мрадне значи нее
    но внимаваай ако почне да гледа надолу... може и той да незнае и да ти каже че НЕ ЕЕ ии тогава най-добре си нправи ТЕСТ-че
    nqma koi znae kakvo pitaite 6te vi otgovorqq...

Град
    bulgaria, sofia
    PS:спри с алкохола !!!...
    особеено вечер ако мислиш че може да се стигне до секс
    едно е да пиинеш малко за да ти дойде настроението друго е да се одавиш и да ходиш като... аабе сещаш се..
    по-добре не прави така повечее
    (и BTW до скоро имах враска с момиче на 20 (и още имам :P ) и не не сам се отворил с нея но Секса е убиец \/ \/ \/ \/ )
    nqma koi znae kakvo pitaite 6te vi otgovorqq...

Няма страшно.не съжалявай за грешките които си направила,а за моментите които си пропуснала.Според мен шанса да е свършил е едно на милион.Успех и пиши какво е станало.
    Don't try to fix me i'm NoT broken

spox,spored men nqma za kakvo da se pritesnqva6 ot kruvta..suvsem normalno e 6tom ti e za purvi put(i az bqh taka)do kolkoto za bolkata tva ve4e si zavisi ot partniora...za vseki sly4ai napravi si test ili idi na genekolkog za da se po4ystva6 po-spokoina

hottie
    Guest
    Мацка ти сериозно ли се притесняваш от бременност????? Щом сте го правили без презерватив сигурно и друг път го е правил - кой знае с какво може да е заразен !!!!!! Допитай се до най-близкятя клиника кога най-рано можеш да си направиш тест за СПИН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!въобще за венерически болести!

:))

подкрепям мнението на the_hottie ...

Град
    пред компютъра :)
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Мацка ти сериозно ли се притесняваш от бременност????? Щом сте го правили без презерватив сигурно и друг път го е правил - кой знае с какво може да е заразен !!!!!! Допитай се до най-близкятя клиника кога най-рано можеш да си направиш тест за СПИН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!въобще за венерически болести!
    стига сте притеснявали момичето допълнително де!макар,че не отричам че е невъзможно!

moje bi nishty ne e stanalo no za da si sigurna ili go pitai dali se e izpraznil ili si napravi test
    ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!

РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!

Цитирай Първоначално написано от Freeminded
    Никакви поощрения и комплименти, че си се опазила до 15 и 5 месеца! Ти си си курва по отношение на поведението ти и нищо не го променя.
    офф всеки прави грешки не сме ний хората които трябва да я съдим пфф просто е попаднала на кофти човек !
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си