- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 5 години мн ли са?
Така, с приятелят ми сме заедно от около месец, той е супер мил, супер готино се държи с мене и ме обича мн. Обаче е с 4 години и половина по- голям от мен. Проблемът е не толкова във възръстта, всичко опира до приятелите ми... Именно затова я пускам тая тема тука, да попитам вие какво мислите- дали е правилно според вас или не... (за инфо- аз съм на 17 почти, той е на 21)
Баба ми и дядо ми имаха 13 години разлика ... Баба се е запознала с дядо в 8-ми клас... Прави си изводи![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
5 години са напълно нормална разлика ако ти не си ученичка, но при положение, че учиш, а той работи вече предполагам, наистина е малко множко. на твоята възраст е най-добре е да хванеш човек на същите години.
по принцип и аз имам разлика с приятеля ми 10 години, но аз съм на 20 все пак и съм леко далечко вече от ученическите години![]()
Що бе, добре си е![]()
Животът е адът описан в Библията!
няма да ви дойде ъкъла в главитеПървоначално написано от MiMcHeToOo
като не знаете още нищо да живота поне не обърквайте останалите
За мене не са много,зашото аз се събирам с такива хора с такава разлика от моите години,с такива хора излизам,с такива момчета ходя и за мене това не е нищо необичайно...ако наистина се обичакте и искате да сте заедно години ще са ви най-малкия проблем,а пък и няма да обръщате внимание на хората,които ви правят проблеми за това...![]()
Всеки с мнението си. Моето мнение е, че тва е нормално. Твоето е различно. Ок - сичко е наредПървоначално написано от anito.sl
![]()
Животът е адът описан в Библията!
то че е наред - наред е, но поне не си изказвай ГРЕШНОТО мнение пред хората, защото ако седнеш и се замислиш сериозно колко различни са двама души на тази възраст просто ще ти остане бедна фантазиятаПървоначално написано от MiMcHeToOo
ti puk mnogo znae6Първоначално написано от anito.sl
Не напълно добре са си ...даже е много хубава разлика..Това, че още учиш, а той работи няма никакво значение щом се обичате радвайте се на щастието си !
...
душици мои, вие накъдето отивате аз от там се връщам. нормално е да знам много, но знам кое е правилното, а вие още гащите си не можете да оперете сами, пък тръгнали ми вече по "любов" део хабер нямат какво значи тази дума, а само я плюете с несмислените си и още детски разсъждения за неяПървоначално написано от teen-age-R
poznavam hora na koito razlikata im v godinite e 22 i si hodqt ot 3 godini kato gi gledam sa si shtastlivi. Sporen men 5 godini ne sa nishto![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
godinite sa prosto cifri, vajno e na kolko godini ti e akulaako se razbirate i ne6tata mejy vas vurvqt, vsi4ko e ok. priqtelite ti... da gledat sebe si. 'priqtel' e mnogo golqma dyma. q si pomisli, ako da re4em izbqga6 ot vas, kolko ot teq priqteli 6te otvorqt vratata si za teb? a? a gadjeto 6te q otvori li?
ми.. да си кажа често на мен 5 години не са ми проблем... "стига любов да има"![]()
poznavam hora na koito razlikata im v godinite e 22 i si hodqt ot 3 godini kato gi gledam sa si shtastlivi. Sporen men 5 godini ne sa nishto![]()
Приятелската обич казва:
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
- Jimi Hollemans -
ми.. да си кажа често на мен 5 години не са ми проблем... "стига любов да има"![]()
kato si tolkova otvorena, kvo pravi6 v detskite forymi? a fakta, 4e obqsnqva6 kolko mnogo znae6 i kak drygite ne razbirat ni6to, mai dokazva to4no obratnoto... aide sus zdrave!Първоначално написано от anito.sl
Hmmm..i kakvo znaachi LIUBOV mnogoznaike? Ta ti si edva na 20 godini kakvo si vyobrazqvash ,che znaesh?!Първоначално написано от anito.sl
Kato ti gledam mneniqta symnqvam se ,che si tolkova vyzvishena v liubovta......Haide,Haide...!
Приятелската обич казва:
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
- Jimi Hollemans -
И ние ако ти кажем, че не е подходящо кво ? Ще го скъсаш ли ?
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Emi sigurno taka shte staneПървоначално написано от Sarabi*
Ama nali sa vliubeni kvo im puka ne moga da im razbera.....
Приятелската обич казва:
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
- Jimi Hollemans -
saglasna s1m 4e e normalna razlika no nemislq 4e tva 4e ba4ka e problemПървоначално написано от anito.sl
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Не смятам,че при вас разликата е голяма или пък е от значение,добре е!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Ми те 13 годишни ходят с 30 така, че не се спичай хах![]()