- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Филосовки размишления за мюзик айдъл......
Тва с Ана стана много грозно...
Не мисля, че е правилно изобщо да питат участниците за конкурентите им ... стават грозни ситуации и некви интриги![]()
We all have problems, mine are just more important than yours.
Дааа и аз така мисля,ама хората са свикнали да има сейр и да се кефят,когато някой е засегнат или разстроен.....Първоначално написано от desidala
Ана ли ? Та тфа нещо музикален идол може ли да се нарече? НЕ!!! Това е Мюзик Айдл не Викане АйдълТя не пее , а вика . Хмм защо ли във форума на Мюзик Айдъл има само 2 истински фена . Дори има такива , които казват , че я харесват , но вече е време да си тръгва. И да така си е .
П.П. И без обиди от _SL_ и другите , които само обиждат / не за ана де/ !!!![]()
Насякъде ли ше повтаряш едно и също о.О ЗОМГПървоначално написано от cold_arrow
We all have problems, mine are just more important than yours.
Хмм "то тфа нещо" първо на първо не е нещо,а човек! Да,понякога пее фалшиво и вика,но нима Нора не викаше на Преслава-Лъжа е?!Първоначално написано от cold_arrow
Пишеш без обиди,а ти самата/самия обиждаш Ана.
Аз харесвам Тома,но не ми е приятно ,когато всички се нахвърлят върху някой !
Абе хора,ако щете и 100 пъти връщайте Пламена,на мен не ми харесва и това си е! Просто не ми е симпатична-ако искате си мислете,че и завиждам,но не ми харесва и точка! Кой "УМНИК" е измислил това,да се връщат изгонените?!?!?! Така не е честно спрямо другите,защото те са изпяли вече сигурно 10 песни,а тая Пламена-или друг на нейно място-те първа започва да пее една по една песните.Товааа питам аз честно ли е,или не???? Или се чудят как да си запълнят програмата ????????![]()
абе днеса Ана си пя хубаво, нямаше критики (почти)
и Ясен така я гледаше, като пяха дует...
много бяха сладки ^^ ;]
хъхъ..
Ами Нора ми е адски ама адски противно създание УЖС !! Направо като излезне на сцената имам чувството, че излиза няква пуйка, насреща ми да се пули !!!! Незнам само аз ли го забелязвам, но погледа и стои толкова искуствен !!!!! Аз малко се отклоних от темата - както и да е ... Да понеже Тома не е кат някво лапе Шанел ще ми приказва тъй при положение, че Ана е изказала добро мнение за нея ! Деница хохохо нека бъдем откровенни и тя на няколко концерта не се справи особено задоволително даже хич!!! Ясен ... едва от рок концерта започна да привлича моите симпатиии .... Който и да съм пропуснала (ако има такъв) ще кажа лошо за него !
Всички пеят хубаво, ама нека да се осъзнаят, че като си говорят зад гърбовете в ефир няма да спечелят предаването !
![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Първоначално написано от kartof4eska
Нали!И аз така мисля.Все едно всички се нахвърлят върху 1 човек.Абе хора така го взимате навътре все едно това е най-важното.Не ги гледам тези,но ми е смешно как всички се ядосват за некви там дето незнаят даже дали съществувате.Мислите ли,че ако ги срещнете по улицита те ще ви поздравят или дори погледнат!?!I dont think so!Замислете се струва ли си да се занимавате с тях т.е. всичко си има граници,но някой тук се уляха.Ноо както и да е няма да се опитвам да вкарвам акъл в главата на никой,повечето тук са като магаре на мост.Това всъщност ми е последния пост на тая тема неискам да ставам като някои,които пишат по 500 на ден на 1 и съща тема.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Написах без обиди от _Sl_ щото тоя ме убижда МЕН навсякъде и не само той а не бяз обиди за Ана и да ще пиша едно и също и истината НЕМОЖЕ ДА ПЕЕ а къде ще сравнявате Нора и АнаАна е нищо пред Нора , и да е викала на Лъжа е кфо от тфа само тама , а Ана навсякъде
![]()
да , даПървоначално написано от lonely in my live
за какво пишат хора които негледат мюзик айдъл на теб никой не ти харесва така, че непиши пфф
![]()
![]()
cold_arrow не е ли,ако искам?Май на теб ти е проблема,че го гледаш.Все едно имам си по-важни работи от това да споря с теб.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
cold_arrow, тебе пък кога съм те Убиждал?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Я вземи се научи да пишеш грамотно.Все пак като си на 13,не си ли чувала за пунктоационни и препинателни знаци????Първоначално написано от cold_arrow
Не си ти тази/този,която/който ще казва кой е нищо и кой е нещо,не мислиш ?![]()
Поправи и ти твойте грешки. Нищо, че си на 15, все още не си със статута на божество и също грешиш като нас, простосмъртните.Първоначално написано от kartof4eska
![]()
Левски шампион але але!
Първо не съм на 15Първоначално написано от air_J
Второ,може и да имам грешки,но се стремя да ги избягвам поне...
Да съм казала,че съм божество...и т.н. ?
Трето - ако обичаш не ми се карай.Първоначално написано от kartof4eska
![]()
Левски шампион але але!
объркала съм щото се ядосах и пишех бързо, хах _sl_ или там както се пишеш хах кога ли? като напиша нещо и ти веднага за някой казваш че съм тъпа да го харесвам и т.н. Все пак всеки е различен и всеки харесва едни и същи неща и няма да пиша повече в тия теми![]()
пиши,нали всеки трябва да се изказва,но е добре,когато не обиждаш...Първоначално написано от cold_arrow