.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Повече от фен Аватара на VampireGirl666

Конвентиране на sis файл

Телефона ми не поддържа sis файл.Може ли някой да ми каже програма,с която да конвентирам sis файла в друг,които поддържа телефона ми?Спешно,моля! ;(

Re: Конвентиране на sis файл

Цитирай Първоначално написано от VampireGirl666
    Телефона ми не поддържа sis файл.Може ли някой да ми каже програма,с която да конвентирам sis файла в друг,които поддържа телефона ми?Спешно,моля! ;(
    какъв ти е телефона аз да не съм гадател ?
    RUN THE SHOW

*.sis файла е инсталационен файл за Symbian. Symbian е операционна система, която се използва в смартфоните.
    Обикновенните телефони поддържат само Java приложения - такива с окончание *.jar/*.jad. Единствения вариант е да търсичш приложението, което ти трябва в *.jar/*.jad формат.
    Кажи какъв ти е телефона.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    *.sis файла е инсталационен файл за Symbian. Symbian е операционна система, която се използва в смартфоните.
    Обикновенните телефони поддържат само Java приложения - такива с окончание *.jar/*.jad. Единствения вариант е да търсичш приложението, което ти трябва в *.jar/*.jad формат.
    Кажи какъв ти е телефона.
    Зема ми сричките тва щях да кажа и аз !
    Някои приложения СИС ги има има и JAR така че сле дкато телефона ти не чете сис няма как да ог направиш да чете..трябва ти смартфонка...

s

Не ви ли стига че казва че гсма и не и го подарйа тапили сте нокиа е от ниа новите

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Телефона ми е nokia 7373.Не си мислете,че става въпрос за игра.Имам предвит тема,която е sis и мислех,че има някаква програма,с която да я направя друг формат.Има ли такава програма или няма?

Здравейте Аз също се сблъсках с този проблем. Телефонът ми е Mtel T300 (ZTE T300). Някой знае ли дали този модел телефон въобще поддържа някакви теми? Свалях най-различни теми, но не ги разчита тела ми. Пробвах с разширение *sis , *apk , но не се получава. Ще се радвам ако някой ми помогне и благодаря предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си