- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Яко изгорях,плс хелп!
Положението е трагично!
Ходих за първи път на солариум преди седмица като продължих да ходя всеки ден. Отношението на персонала в салона беше на ник'во ниво! Нито ми обясниха на колко минути да започна, нито какви продукти да използвам..абе шашава работа! Започнах на 10 мин и последнито пъти ходих за по 15!При условие, че кожата ми е мн бяла и трудно хващам тен, реших че така ще стане по-бързо.Да, ама не! Сега кожата ми гори! Яко червена и най най гадното е, че УЖАСНО много ме сърби!!! Не мога да спя, да стоя от сърбеж. Направо не издържам вече..Мазах се с разни лосиони, глупости нищо не помага!
ПЛС Да се намери някой който да ми каже с какво точно да опитам, за да ми мине по скоро.
Киселото мляко помага при изгаряния.Пробвай...
Мисля че в аптеката ще ти дадат най-добър съвет ... и другия път когато решиш да отидеш на солариум попитай ти 1-ва ,защото те така няма да ти кажат![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
аз като изгоря от слънцето и като ида да си купя нещо за изгаряне въобще не помага както ми помага киселото мляко...аммм и още нещо.Не се къпи с много топла вода,защото ще те боли/пари още повече.пробвай с киселото мляко,ще подейства!
купи си Дефламол от аптеката!
или фенистил. за алергични уртикарии го ползвах, за да ми облекчи сърбежа, но в листовката пише, че може да се използва и при по-леки изгаряния.
бях си изгорила ужасно много пръста с цигара имах 4мм. мехур, намазах го 2-3 пъти и мина![]()
алелуя.
Еее горките ние със i'm so excited! и аз съм с ортикария.Иначе може би кисело мляко или попитай за нещо в аптеката и стискай зъби,колкото повече го мислиш,толкова повече ще те сърби.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски