- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за гаджето.
Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
1. И аз обичам плюшени играчки, хайде да не почваме с личните нападки. Но това, че аз ги харесвам, не значи, че съм засипала приятеля си с такива...
Смятам, че те са малко отбий-номер. Добре, на този празник ще подари плюшка, но на следващия? Или ще затрупва гаджето си с камари плюшени играчки, които да се чуди къде да дене? Това е момче, да му се невиди, досега не съм срещнала нито едно мъжко същество, което да припада от възторг пред някое плюшено мече.
2. Гугъл не е единствен, има си и търсачка на този сайт за стари теми. А и дори да напишеш "Какво да подаря на гаджето", ме съмнява да не излезе поне една такава тема, било от форум или нещо друго. Пък и може да напише "подарък за момче", "подарък за рожден ден", "подарък за гадже", "романтични идеи"... Дори и на английски. Знам ли, на мен лично ми се струва тъпичък варианта да не можеш да боравиш с гугъл.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"