- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Това засяга всеки...
az nemisli takava ne6ta kato pravq sex mom4eto si slaga prezervativ i ako se skasa go smenqme i tolkova
+1 много малко хора са наистина образовани по тази тема... всеки си мисли, че много знае, а всъщност не знае нищо...Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
![]()
awe hubava tema, ama ne si4ko e verno![]()
4e to ako se predava6e ot nasekomi dosia da niama jiv 4ovek ?!![]()
A Ba6!....Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
kfi sa tez - prezervativa ne predpazval ot spin?!
a kaji mi kfo togaz predpazva we?!
bahti samo fi6eci puskate tuka
A Ba6!....Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
kfi sa tez - prezervativa ne predpazval ot spin?!
a kaji mi kfo togaz predpazva we?!
bahti samo fi6eci puskate tuka
moje i prezervativ da e polzval ?!Първоначално написано от asdfrewq
Bravo za temata !!! Naistina trqbva da se zamislim nad tova ...
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
Да, то някои казват и, че спин се появил когато някакъв моряк изчукал маймуна, но ние не сме склонни да го вярваме, нали! Доста наивно от твоя страна е да повярваш, че маймуните са донесли СПИН. Факт е, че 90% от човекоподобните маймуни носят в себе си вирусите на СПИН и Ебола, но те все от някъде са се появили, не са дошли от нищото!A TOVA KOETO NAI-MNOGO ME POTRESE E NEVEJESTVOTO TI PO VAPROSA 4E HIV E BIL SAZDADEN,NE HIV E BIL PRENESEN OT MAIMUNITE PRI UHAPVANE NA 4OVEK
СПИН и ХИВ се проявяват само при хората,животните не са носители,не развиват и не предават вируса и болестта.Тоест не мисля,4е тази теория с маймуната е достоверна.По-скоро мисля,4е ХИВ е разработка на Хепатит Б,направена наро4но в лабораторни условия,като масово оръжие срещу 4ове4еството,например през Първата и Втората Световна война.Първоначално написано от babity
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от ramaiana
Не искам да споря, но ти сама си написала, че презервативите не помагат... Щом не помагат, няма смисъл от тях.Затова не съм съгласна със статията - ако кондомите са несигурни, то какво друго ни остава? Просто да се молим човекът срещу нас да не е серопозитивен.
Също така бих искала да допълня нещо: При целувка е невъзможно да се предаде инфекцията, стига и двамата да нямат ранички в устите. В слюнката се съдържа вируса, но в много малка концентрация - заразяването става по полов или кръвен път. Или предадено от майка на дете.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"