.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87
    az nemisli takava ne6ta kato pravq sex mom4eto si slaga prezervativ i ako se skasa go smenqme i tolkova

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    Евала за темата!!!
    +1 много малко хора са наистина образовани по тази тема... всеки си мисли, че много знае, а всъщност не знае нищо...

awe hubava tema, ama ne si4ko e verno
    4e to ako se predava6e ot nasekomi dosia da niama jiv 4ovek ?!

Re: Това засяга всеки...

Цитирай Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
    Цитирай Първоначално написано от slaveto1989
    Цитирай Първоначално написано от ramaiana
    Спинът...думичката,която кара всеки човек да настръхне...спин...означава-смърт...
    И все пак малко хора се замисят...дали пък в тях не живее вирусът...Всички двойки си "вярваме"...но как да сме спокойни за себе си...след като не знаем,дали партньорът ни е сигурен,че не е болен...или ако е сигурен...дали наистина е така...а дали ние сме сигурни,че нямаме вируса,а всъщност вече е в тялото ни..
    Да...процентът е малък,но го има...
    Аз съм била с двама..единият от които беше девствен и не ми е изневерявал,а с другият винаги сме ползвали презервативи.
    Шансът според всички е нулев,но аз ще се изследвам...и вече наистина ме е страх...

Гледайте какво става...

39 528 600 серопозитивни

На всеки 10 секунди някой умира от СПИН!

На всеки 6 и половина секунди един човек се заразява със СПИН!

Спинът вече не се предава само по споменатите до сега начини...кръвен,детероден и полов път... Има много неща,които малко хора знаят.Има много горчиви истини за болеста и заразяването с нея...

Така,че...хора...едно изследване няма да ви навреди...може само да помогне на много хора,а дори и на вас...
    Смятате,че това не ви засяга??? Ами прочетете това...

- Твърди се, че презервативите щели да спрат епидемията-Лъжа. Всички гумени ръкавици, както и презервативите имат пори с диаметър 5 микрона. Големината на вируса е 0.1 микрон.

- Вирусът не можел да живее извън тялото.-Лъжа. Върху суха чиния издържа до седем дни.

- Дезинфекционен разтвор унищожавал вируса.-Лъжа. Дори 70% спиртов разтвор не може да го убие до 20 минути.

- СПИН не се предавал чрез целувка-Лъжа. Сп. "Пипъл Магазин" съобщи за 10-годишно момиче, заразено от вируса, на което никога не е преливано кръв, не е било болно, родителите и брат й са с отрицателни проби и не е била изнасилвана.

- Не се предавал от насекоми-Лъжа. Комарите са едни от разпространителите.

- Плувните басейни били обезопасени с хлоров разтвор. Лъжа...Хлорът обаче не унищожава вируса в каквато и да е концентрация.

Защо толкова много лъжи?- За да не бъдат обвинявани, че след като създадоха убиеца, не са в състояние да се справят с него. Стремят се всячески да поддържат населението спокойно, докато умира.

Не бъдете безразлични...помогнете си...помогнете и на всички...

Кабинети за анонимно и безплатно консултиране и изследване за СПИН

Всеки делничен ден от 11.30 до 18.00 часа и в събота от 9.00 до 13.00 часа

ХЕИ – Бургас
    Ул. Александровска №120
    Ет. 5 стая 35
    Тел. 056/ 816 257

ХЕИ – Варна
    Ул. Брегалница №3
    Ет. 5 стая 501 (до Токсикофизиологичната лаборатория)
    Тел. 052/ 632 778

ХЕИ – Плевен
    Ул. Асен Халачев №7
    Ет. 3 стая 307 (до Вирусологичната лаборатория)
    Тел. 064/ 806067

ХЕИ – Пловдив
    ул. Перущица №1
    Ет. 1 стая 20
    Тел. 032/ 643 436

Столична ХЕИ
    Ул. Враня № 20
    Ет. 5 стая 502
    Тел. 02/ 833 40 99
    02/ 931 20 51 в. 281

Българска Асоциация по семейно планиране
    Ул. Суходолска № 99
    Кв. Факултета
    Ет. 1
    Тел. 02/ 929 41 45

i kakvo sega dai nikoga da ne se celuvame ,da ne qdem ot 4inii,ni6o

pisna mi ot konspiratori pi6e6i po net-a i otri4a6i nau4ni fakti ,pri izsledvaneto na virusa i na4inite za zarazqvane sa se vklu4ili u4eni ot cql svqt i ne mi se vqrva da ima 4ak takava konpiraciq

A TOVA KOETO NAI-MNOGO ME POTRESE E NEVEJESTVOTO TI PO VAPROSA 4E HIV E BIL SAZDADEN,NE HIV E BIL PRENESEN OT MAIMUNITE PRI UHAPVANE NA 4OVEK

I VIE PI6E6I PO TEMATA,VZEMTE MALKO SE OBRAZOVAITE I NE PRIEMAITE VSI4KO ZA ISTINA
    NAPALNO SUM SAGALSNA!!!!
    A Ba6!....
    kfi sa tez - prezervativa ne predpazval ot spin?!
    a kaji mi kfo togaz predpazva we?!
    bahti samo fi6eci puskate tuka

Цитирай Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
    Цитирай Първоначално написано от slaveto1989
    Спинът...думичката,която кара всеки човек да настръхне...спин...означава-смърт...
    И все пак малко хора се замисят...дали пък в тях не живее вирусът...Всички двойки си "вярваме"...но как да сме спокойни за себе си...след като не знаем,дали партньорът ни е сигурен,че не е болен...или ако е сигурен...дали наистина е така...а дали ние сме сигурни,че нямаме вируса,а всъщност вече е в тялото ни..
    Да...процентът е малък,но го има...
    Аз съм била с двама..единият от които беше девствен и не ми е изневерявал,а с другият винаги сме ползвали презервативи.
    Шансът според всички е нулев,но аз ще се изследвам...и вече наистина ме е страх...

Гледайте какво става...

39 528 600 серопозитивни

На всеки 10 секунди някой умира от СПИН!

На всеки 6 и половина секунди един човек се заразява със СПИН!

Спинът вече не се предава само по споменатите до сега начини...кръвен,детероден и полов път... Има много неща,които малко хора знаят.Има много горчиви истини за болеста и заразяването с нея...

Така,че...хора...едно изследване няма да ви навреди...може само да помогне на много хора,а дори и на вас...
    Смятате,че това не ви засяга??? Ами прочетете това...

- Твърди се, че презервативите щели да спрат епидемията-Лъжа. Всички гумени ръкавици, както и презервативите имат пори с диаметър 5 микрона. Големината на вируса е 0.1 микрон.

- Вирусът не можел да живее извън тялото.-Лъжа. Върху суха чиния издържа до седем дни.

- Дезинфекционен разтвор унищожавал вируса.-Лъжа. Дори 70% спиртов разтвор не може да го убие до 20 минути.

- СПИН не се предавал чрез целувка-Лъжа. Сп. "Пипъл Магазин" съобщи за 10-годишно момиче, заразено от вируса, на което никога не е преливано кръв, не е било болно, родителите и брат й са с отрицателни проби и не е била изнасилвана.

- Не се предавал от насекоми-Лъжа. Комарите са едни от разпространителите.

- Плувните басейни били обезопасени с хлоров разтвор. Лъжа...Хлорът обаче не унищожава вируса в каквато и да е концентрация.

Защо толкова много лъжи?- За да не бъдат обвинявани, че след като създадоха убиеца, не са в състояние да се справят с него. Стремят се всячески да поддържат населението спокойно, докато умира.

Не бъдете безразлични...помогнете си...помогнете и на всички...

Кабинети за анонимно и безплатно консултиране и изследване за СПИН

Всеки делничен ден от 11.30 до 18.00 часа и в събота от 9.00 до 13.00 часа

ХЕИ – Бургас
    Ул. Александровска №120
    Ет. 5 стая 35
    Тел. 056/ 816 257

ХЕИ – Варна
    Ул. Брегалница №3
    Ет. 5 стая 501 (до Токсикофизиологичната лаборатория)
    Тел. 052/ 632 778

ХЕИ – Плевен
    Ул. Асен Халачев №7
    Ет. 3 стая 307 (до Вирусологичната лаборатория)
    Тел. 064/ 806067

ХЕИ – Пловдив
    ул. Перущица №1
    Ет. 1 стая 20
    Тел. 032/ 643 436

Столична ХЕИ
    Ул. Враня № 20
    Ет. 5 стая 502
    Тел. 02/ 833 40 99
    02/ 931 20 51 в. 281

Българска Асоциация по семейно планиране
    Ул. Суходолска № 99
    Кв. Факултета
    Ет. 1
    Тел. 02/ 929 41 45

i kakvo sega dai nikoga da ne se celuvame ,da ne qdem ot 4inii,ni6o

pisna mi ot konspiratori pi6e6i po net-a i otri4a6i nau4ni fakti ,pri izsledvaneto na virusa i na4inite za zarazqvane sa se vklu4ili u4eni ot cql svqt i ne mi se vqrva da ima 4ak takava konpiraciq

A TOVA KOETO NAI-MNOGO ME POTRESE E NEVEJESTVOTO TI PO VAPROSA 4E HIV E BIL SAZDADEN,NE HIV E BIL PRENESEN OT MAIMUNITE PRI UHAPVANE NA 4OVEK

I VIE PI6E6I PO TEMATA,VZEMTE MALKO SE OBRAZOVAITE I NE PRIEMAITE VSI4KO ZA ISTINA
    NAPALNO SUM SAGALSNA!!!!
    A Ba6!....
    kfi sa tez - prezervativa ne predpazval ot spin?!
    a kaji mi kfo togaz predpazva we?!
    bahti samo fi6eci puskate tuka

bravo na teb za tazi prekrasna i tui ujasna tema naistina me nakara da se zamislq makar 4e me e strah mnogo da ne se sly4i s men ne6to podobono mislq 4e ako nqkoga se dvoymq dali go imam ili ne 6te me e strah pove4e da razbera !!!

Цитирай Първоначално написано от asdfrewq
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не, не ме е излъгал. Преди да почнем да правим секс без презерватив го попитах наистина ли не е имал друга партньорка, защото това повишава рискът от редица заболявания. Наистина не е имал друга сексуална партньорка. За себе си гарантирам същото.
    Е да.....но може да го е ухапал комар!!! или недай си боже да е плувал в басейн ВНИМАВАЙ!!!!
    moje i prezervativ da e polzval ?!

no comment тотално се стресирах ве4е...

Bravo za temata !!! Naistina trqbva da se zamislim nad tova ...
    ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!

РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!

Мега фен Аватара на babity

Да, то някои казват и, че спин се появил когато някакъв моряк изчукал маймуна, но ние не сме склонни да го вярваме, нали! Доста наивно от твоя страна е да повярваш, че маймуните са донесли СПИН. Факт е, че 90% от човекоподобните маймуни носят в себе си вирусите на СПИН и Ебола, но те все от някъде са се появили, не са дошли от нищото!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от babity
    Да, то някои казват и, че спин се появил когато някакъв моряк изчукал маймуна, но ние не сме склонни да го вярваме, нали! Доста наивно от твоя страна е да повярваш, че маймуните са донесли СПИН. Факт е, че 90% от човекоподобните маймуни носят в себе си вирусите на СПИН и Ебола, но те все от някъде са се появили, не са дошли от нищото!
    СПИН и ХИВ се проявяват само при хората,животните не са носители,не развиват и не предават вируса и болестта.Тоест не мисля,4е тази теория с маймуната е достоверна.По-скоро мисля,4е ХИВ е разработка на Хепатит Б,направена наро4но в лабораторни условия,като масово оръжие срещу 4ове4еството,например през Първата и Втората Световна война.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Хубаво, по тази логика серопозитивните трябва да се затварят в газови камери и да се изтребят. Презервативите не помагали, комарите, които се срещат под път и над път през лятото, ще те заразят... И какво като си направим изследванията, явно и да се окажем болни от СПИН, нищо не можем да направим... Освен да се затворим в клетка с плътни стени без прозорци и да чакаме края на жалкото си съществувание.
    Уважавам ramaiana за труда й и за това, че иска да ни предупреди, но това успокоително ли трябваше да бъде?
    Ами не, просто ако си направиш тест и се окаже позитивен няма да заразяваш другите и ще се предпазваш! Разбира се, че има смисъл от него.
    Добре , да кажем , че някой е серопозитивен.
    И какво? Никакви развлечения , никакви закачки с момичета (или момчета) , а недай си Боже пък комар да го охапе и тн....
    Е при тези условия , човек направо ножа си тегли.

Ще ползваш презерватив...какво...
    Или си на принципа...щом аз ше рева...всички ше реват!

Не искам да споря, но ти сама си написала, че презервативите не помагат... Щом не помагат, няма смисъл от тях. Затова не съм съгласна със статията - ако кондомите са несигурни, то какво друго ни остава? Просто да се молим човекът срещу нас да не е серопозитивен.
    Също така бих искала да допълня нещо: При целувка е невъзможно да се предаде инфекцията, стига и двамата да нямат ранички в устите. В слюнката се съдържа вируса, но в много малка концентрация - заразяването става по полов или кръвен път. Или предадено от майка на дете.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си