- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- "Смазка" при мастурбация
Един го плюнчи,втори го прави под душа,трети просто сваля гащите и почва...Кажете ми сега,вие нещо подобно правите ли?
Една приятелка наскоро ми каза "Я сподели, ти такова и такова?"
Тааа като се замислих, вече и не обръщам внимание - просто съм свикнал като си върша работата сам да плюнча...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Пробвай със спирт![]()
i az taka pravq![]()
как?Първоначално написано от x3eme
![]()
sam se pliun4aПървоначално написано от King_Of_Kings
Гадост пробвай друг методПървоначално написано от x3eme
![]()
em za teb moje i da e gadost za drugi ne eПървоначално написано от King_Of_Kings
Сипвам му C200 чакам 1 4ас и го почвам![]()
И аз така правя със слюуна нема др начин.![]()
Любовта,волейбола и downhill-а над всичко!
Я опитай със секундното лепило,може да има по-добър ефектПървоначално написано от boboslavster
![]()
offline forever!
Опитай с душ гел![]()
![]()
![]()
![]()
- само дето ми се надува главичката
![]()
един път реших "да се смазвам" като по филмите за порастнали и... си изтървах оргазма докато се налигавя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
'Първоначално написано от boboslavster
По добре е да не 4акаш а направо го буташ вътре и там 4акаш да залепне убу върте![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми правил съм го и с плюнка.Иначе става с кремове,балсами...разни такива лигави козметики.Някои го правят и на сухо,и аз съм пробвал ама понякога се разранява тук-там.Аве важното е да ти е кеф![]()
пичове правя го на сухо немам ядове![]()
![]()
![]()
ще ви у плунките !!!
o.O ... abe kato vi kazvam 4e mom4etata ste mnogo nabutani nikoi ne mi vqrva![]()
ПРОСТАЦИ...с плюнчене може да си сложите някоя инфекция на членаако имате АФТИ или там как се казват може да си предизвикате кофти неща на хоботчето
![]()
![]()
аМ .. аЗ сИ кАт сИ БиЯ ПоЛзВаМ БеБеШкО оЛиО .. сУпЕр ЯкО сТаВа ... аРе уСпЕх с ЧиКиИтЕ![]()
![]()
![]()
Pod dusha mu e majkata![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Turi edna 6epa barzo oborotna gres i my 4upi vrata xaxaxaxa![]()