- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да напиша?
molq kajete mi kakvo da napi6a kato komentar v aha na edno stra6no 4arovno mom4e zapoznahme se li4no i iskam sega da go vpe4etlq trqbva da e ne6to efektnomolq
Заглавието трябва да е написано на кирилица
ramaiana
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Отговори и това което чувстваш без да се притесняваш![]()
Срри ма няма нещо униврсално дето да действа на сички
В никакъв случай не използвай от онея "тО биВа СекСапиЛ аМа тИ гИ ИзБивАш ФсичКите ТукАаА"не го копирай от някъде просто си напиши смело к`вото ти дойде на ум... не се притеснявай да си кажеш открито к`вото ти се иска.. трябва да е закачливо :P ще му хареса повярвай ми..
![]()
Ami pi6i mu ne6to originalno!Moje6 da potursi6 v google!Sorry 4e ne pi6a na kirilica imam maluk problem s kompa!
![]()
Нещо, което ти сама си измислиш, ние не знаеш мищо за вас двамата все пакКаквото и да напишш, само не го копирай от някъде, мн е тъпо
Да бе, да... Много е тъпо така. Ненавиждам да гледам едно описание на всеки втори профил...Първоначално написано от vilinanova
![]()
Да бе... и кое му е якото някой да ти напише послание, ти да го копнеш, без дори да мислиш това, което си му постнала... не знам, не ме кефи тая идея...![]()
еlsy![]()
+1 Недей се прави на оригинална като копваш разни глупости.Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Напиши му "Ъ пЪ ти си убийствен, такова фИешън създание не бях гледала".. направо се е влюбил в теб, в кърпа ти е вързан.. на тепсия ти е поднесен и т.н
.
Както казаха всички напиши му каквото мислиш за него, каквото ти е на душата, абе каквото си искаш, ама наистина недей да копваш некфи тъпотии и ала бала... Ако ти си му симпатична каквото и да му напишеш, ще му хареса![]()
![]()
Копираните от някъде изтъркани лафове и коментари ,измислени от малки лигличи, изписани с малки и големи букви са супер неоригинална идея. Измисли нещо по-оригинално самa - с какво те пленява този човек;какво ти е на душата и тнт. Успех!
FuLl ReSsPeEcTt & Mo0OgO0 uSsPeH4ItAa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Ще го пленишПървоначално написано от justme__
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
myjete obi4ame da ni obqsnqvat kolko sme veliki
Nqkoi shte kaji che e simpatichen, shte izlaje, nqkoi shte kaje che e krasiv, shte izlaje!! Nqkoi dori shte posmee da tvardi che toi e sexy, no pak nqma da e prav, zashtoto pravilniqt epitet e BOJESTVEN...
![]()
![]()
еТО ТИ и това става де ТоЙ е ОнЗи ... КоЙтО вСяКо МоМиЧе ЖеЛаЕ ... тОй Е оНзИ нА кОйТо ВсЯкО мОмЧе ЗаВиЖдА ... тОй Е... еДиН еДиНсТвЕн ... ГлЕдАйТе ... ЗаВиЖдАйТе ... ИсКаЙтЕ ... зАщОтО нИкОгА нЯмА дА гО сТиГнЕтЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()