.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    ОТ време на време и при мен се проявява неговия проблем -като съм на сухо 1-2 седмици ... след тва вместо да свърша за секунди , свършвам адски бавно и оргазма ми е някъв никъв .... засилете се по често да го правите ... и му трябва по голяма възбуда .. вкарайте нещо ново ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ludoto_f
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Syvsem seriozno pitam dali moje da sym svyrshila..
    zashtoto prezarvativa izsyhna mnogo, a mi kazaha shtom izsyhva zna4i sym svyrshila!!!!
    Щом си свършила, ти изсъхваш, а не презерватива. поне в повечето случаи е така. А презервативът изсъхва заради 1 нещо-триенето.

А иначе му дай време да влезе във форма. Възбуди го, направи нещо, което знаеш, че обича, пробвайте пози, при които влагалището ти става по-тясно.....
    da, no i az bqh izsyhnala
    Еми като изпиташ ще разбереш. Преди да изпитам първия си оргазъм си мислех, че това което изпитвам е оргазъм. Дефакто видях, че съм много далече от истината. Това усещане на топлина във влагалището, изтръпване и на малкото пръстче на крака, вълна, която те облива.......няма как да се сбърка и да не се забележи.

Сигурно не съм разбрал ама май аз ще съм първото(поне едно от малкото) момче което да ти отговори. Ами ако наистина е карал дълго време само на чекии ще свършва бавно с теб(или ще си бие една чекия) но просто не му давай да си се самозадоволява и скоро ще спре да иска да го прави. Не знам за свършването ти ама като изсъхне презерватива просто го сменяйте. А това че като спрете и не му става...то няма да е за дълго! след това е даже повече, нали ? А ...и да! пробвай оралния секс :P
    K®©

Syvsem seriozno pitam dali moje da sym svyrshila..
    zashtoto prezarvativa izsyhna mnogo, a mi kazaha shtom izsyhva zna4i sym svyrshila!!!!
    axx... a ti neznaesh li koga si svyrshila.. smisul pri nas momchetata se razbira.. avie nemojete li da razberete koga !?

Град
    Между краката на майка ти
    Ae вие луди ли сте ве? Ми другия път гледай още 6 месеца на сухо и ще се опрайте
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си