- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем при секс с гаджето ми...
ОТ време на време и при мен се проявява неговия проблем -като съм на сухо 1-2 седмици ... след тва вместо да свърша за секунди , свършвам адски бавно и оргазма ми е някъв никъв .... засилете се по често да го правите ... и му трябва по голяма възбуда .. вкарайте нещо ново ...![]()
Еми като изпиташ ще разбереш. Преди да изпитам първия си оргазъм си мислех, че това което изпитвам е оргазъм. Дефакто видях, че съм много далече от истината. Това усещане на топлина във влагалището, изтръпване и на малкото пръстче на крака, вълна, която те облива.......няма как да се сбърка и да не се забележи.Първоначално написано от ludoto_f
kofti![]()
Сигурно не съм разбрал ама май аз ще съм първото(поне едно от малкото) момче което да ти отговори. Ами ако наистина е карал дълго време само на чекии ще свършва бавно с теб(или ще си бие една чекия) но просто не му давай да си се самозадоволява и скоро ще спре да иска да го прави. Не знам за свършването ти ама като изсъхне презерватива просто го сменяйте. А това че като спрете и не му става...то няма да е за дълго! след това е даже повече, нали ?А ...и да! пробвай оралния секс :P
![]()
K®©
axx... a ti neznaesh li koga si svyrshila.. smisul pri nas momchetata se razbira.. avie nemojete li da razberete koga !?Първоначално написано от ludoto_f
Ae вие луди ли сте ве? Ми другия път гледай още 6 месеца на сухо и ще се опрайте
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!