- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коя ви е любимата марка дрехи?
H&M, Chanel,BOSS,YSL,Puma,Marchesa,Celine,Fendi,К.Lage rfeld...
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Мощно се изложи с това H&M, което е средна към долна категория дрехи.Първоначално написано от Carmen_Kass
Особено с Шанел след това. Резил!
Grumpy old madman
H&M teniska struva 10 leva, hugo boss teniska pod 120 trudno se namira (bez namalenie).. vajnoto e, 4e razbrahme, 4e 100000% ima6 po ne6to ot izbroenite marki ^^..Първоначално написано от Canis_Dirus
adidas originals za navan, performance za leka atletika i futbol, quiksilver, zoo york, nike
Абе Pimkie беше готина марка ама се развали..поне аз с такова впечатление останах. Почна да ми прилича на терановапреди 6-7 години имаха много яки дрехи ама сега..
аз имам 2 блузи оттам![]()
а всъщност имат ли магазин в България изобщо?
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Не, поне до колкото аз знам![]()
Adidas, Nike, Asics & De Palma![]()
Burton... Най-ненормалните модели имат.. А аз имам най-ненормалната кожена гривна на Burton...![]()
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
Някъде из нета бях виждала снимка на някакъв мангал с плик на мангоПървоначално написано от ATAKABG
бати ташака беше
![]()
Яд ме е, че не я намирам пак тая снимка
Lonsdale, Шърман,Levi's, Адидас и една марка, която за мое съжаление не се продава в България, каквото тяхно си намеря по секънд-хенд -това..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ццц...Няма ли кой да му запуши устата на тоя.Все се заяжда.Ми да аз H&M ги използвам за домашни дрехи и пижами.Едва ли ако бяха долна кат.дрехи,Мадона щеше да им е рекламно лице и Карл Лагерфелд щеше да шие за тях!А не можах да разбера какво им е на Шанел???Пфф да ти "имам"балканското мислене!Първоначално написано от Canis_Dirus
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
H&M, Abercrombie & Fitch, Nike, Converse, Ben Sherman и други подобни.
Село, много от известните личности са рекламни лица на съвсем скапани марки. Пример PCD, или Сара Джесика Паркър. А това, кое им е рекламното лице - ми плащат си рекламират ги. Хайди Клум рекламира Макдонладс. Парис Хилтън също.Първоначално написано от Carmen_Kass
и изобщо какво е това селско мислене "домашни дрехи"???
Grumpy old madman
Hot Spott,Adidas(nqmam ni6to ot tam ama bra4ed mi si pazari ot tam i obuvkite mu darjat ve4e 3ti mesec-rekord),levi's dr ne se se6tam
женския пазар рулз![]()
![]()
![]()
иии адската снимка, за която споменаха на предишната страница:
![]()
Protest,Converse,La Coste,Esprit,DC...Awe nai-qkite magazini sa Sabotage i Fabric shop!;]]nqma da sgre6ite nito za drehi nito za kecove!![]()
ляляЛяlqLя
хадибас хоригинал![]()
аааааа, тоя циганин го познавам!Първоначално написано от zloto
отговаря за тоалетните в Детския кът :>
нема такъв изрод просто..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни