- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коя ви е любимата марка дрехи?
Джи-юнит е банда лачени рапери....Като У-тенг,ама по-жалка.Първоначално написано от viketuyu
Марката е Джи-Уеър.
Lacoste, H&M, Puma, Adidas, Ecko, Nike, Rocawear
Мат-стар и Мания![]()
джапанки 'оскар' a.k.a. 'интер' a.k.a. 'бумеранг'![]()
Панталони на Exit, а другото все различни![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Да и сигурно половината изредихте марки ,които само ги знаете и нямате една дреха на тази марка ,но както и да е![]()
Панталоните предимно са ми на Ilida нз дали някой я знае .. аа блузките или по скоро суичърите наа SNG ..не я знам ква е тая марка ама се тая .. важното е ,че си ги харесвам и са удобнии :]]
Съгласна съм за теранова. Качеството им е под всякаква критика, след няколко изпирания вече мога да бърша пода с великите им дрехи... Да не коментирам, че навсякъде е едно и също и на някакви смешни цени и цяла България се пълни с еднакви дрехи... Не, мерси.
По принцип пазарувам от Норвегия и съм си доволна. ^^ Харесвам марки като Bikbok, Only, Adidas. Също така в Сити центъра на Осло има 41 магазина от където винаги излизам с по 67317132 чанти. Нямам оплаквания.
ДИНО
Jebem te u usta, jebem te u oko
сери правПървоначално написано от W.P.W.W.
http://elegantna.net/супер яки
www.nelivip.com![]()
![]()
![]()
много ме кефят misssixsti ама много скъпо и bershka
Том Тейлър, ризите на Валентино и панталони и сака на Парушев ... Това е![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Как може да носиш тия найбонови боклуци на Парушев, каквото и да загледам все не ми е по-вкусаПървоначално написано от HenykucT
![]()
Ми кефят си ме панталоните ... Имат готини разцветки а пък и материята е приятна ... Парушев си е класика ...Първоначално написано от 24white24
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Дрехите ми са Теранова, Манго и Спрайдер.
Важното е че са в голямо количество.![]()
едва ли имаш възможност за тези дрехи скъпа..Първоначално написано от crazygirl13
по темата .. и аз като pliok спайдер основно .. след това манго .. имам и кенвело .. но не в такова количество![]()
.!.
NewYorker and Edc [за дънки]
Adidas