- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да ходите с момче с очила "За момичета"
Бихтели ходили с момче с очила !!!
Ще ви е срам ли ???
"За момичета"![]()
Абе вие нормални ли сте..много ясно че момичетата биха ходили с момче с очила от кво да ги е срам?Това е нужно то и момчето сигурно не е искало очила но..аа за момичетата който кажат не имам 1 въпрос за тях:
Ако Брат Пит е с очила бихте ли ходили с него ?
А с момче с лещи бихте ли ходилиМа не джиджени лищи, а такива дет ги носи, понеже е киорав
![]()
Що за комплекси? Лично аз харесвам много жени с очила. За мен няма никакво значение, че носят очила .. напротив - намирам ги за по-секси и за по-интелигентни ( това обаче не е винаги факт). Ако си много тъп и без нито един дефект по-добре ли ще е? Айде стига с глупостите.
Ако го харесвам наистина, да.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
При положения че всички фешанлии ходят със слънчеви очила, и само се въздиша след тях, въпроса е излишен.
ne samo 4e bih,ami i sum hodila...toi si gi svalq6e kato si bqhme samo dvamata:}sladko e ...i nikoga ne me e bilo sram!!!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Е не......
А ти би ли ходила с момче , което не си прави косата на бодлички , не носи розови тениски , не си препасва дънките в кецовете и не се лашка като ненормален по детските дискотеки?
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Това не е критерий. И аз нося очила. Е, смених ги с лещи за излизането, но из дома съм си все с очилата. Моите са за далеко и изобщо не ги свалям(само при къпане и спане). Малко с целуването е зор, защото се удря в рамката или пък се изпотяват, но обикновено при такива случаи го махах. Сега нося лещи, но приятелят ми и сега понякога ме вижда с очилата....Даже ме намира за секси.
Като има проблем ще се радвам че е взел нужните марки. да присвива очи и да не може да те фокусира е още по-гадно.
Мн тъп въпрос AnD14 [!] Разбира се, че бих ходила с момче с очила ! От кфо да ме е срам.. тъпа тема..
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
Оф топик : Оф бе к'во ви става?! К'ви са тея теми от сорта 'Бихте ли ходили с момче/момиче ,което носи очила,брекети и т.н.'? Ебати хората сте честно...
Он топик : Мн ясно, нищо в това гаджето ми да носи очила не ме притеснява/и аз нося цайси в нас/.Даже го намирам за много сладко![]()
Е от какво да ни е срам?Малко е безмислена темата не мислиш ли?Когато някой те харесва не му пречи нито очила,нито скоби на зъбите,нито каквото и да било другоот външния вид.Той е важен само при първо впечатление
Някои момчета са по-сладки с очила. Няма значение дали носи или не.
аз само смЪрчам след тяхПървоначално написано от bulgarche-to
![]()
4акаи те малко верно 4е е тъпа темата ама не вси4ки 12 13 годи6ни имат комплекси.Таи4е тва може да си го мисли глупак както 11 годи6ен така и 30 годи6ен таи4е без такива постове.
относно темата мисля 4е нямам думи.то бива комплекси ма 4ак толкова.аз имам комплекси единствено за мен си.кат не харесва6 мом4ета с о4ила не излизаи с тях лол.но пак споко то кат си глупав в о4или6те и темите са ти тъпи.
![]()
![]()
![]()
явно на теб ти предстой да си слагаш очила поради проблеми с очите)
тъй ся почвай да си избираш рамки аахахаахаха
аз съм за черни и дебели хох това е готино![]()
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
pff bahti povarhnostnoto kfo kat e s ochila az lichno sashto trqq da nosq ama ne gi nosq tochno zaradi takia ... ama e glupavo mn tfa neshto shttoto tebe sq moji da te e sraM Ama sled 1 godina i ti da slojish ! priqtno li shte ti e da zn 4e nqkoi go e sram ot teb !
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
az sam s ochila i si imam gadje tap ti e vaprosa
da i nqma da mee stramПървоначално написано от AnD14
Не са важни очилата а какво има зад тях![]()