- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да ходите с момче с очила "За момичета"
И кво като е с очила, да не е по-различен от другите? По-грозен, тъп и т.н....? Тoва е тъпо....
ot kakvo da me e sram > > ? 6tom e pi4 ... :P
ako o4ilata ti opredelqt s koi da hodi6 i s koi ne,da ti e*a podbora!!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
пи4 извиняваи за грубото отно6ение но просто се![]()
![]()
![]()
![]()
Ili prosto ne si demonstrirai kompleksarshtinata shtoto e tupo. Brato, verno prosto seПървоначално написано от неЗнаен
![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Ако е голям сладур...кво значение има че носи очила,да бих!Първоначално написано от AnD14
![]()
Първоначално написано от comics
Ахххх .... Да ходил съм с момиче носеше очила но си беше симпатична с тяхда бих ходил и сега стига да е симпатична
![]()
Only God Can Judge Me!
Първоначално написано от krem4et0
Съгласна съм с теб... по-хубаво да носи очила отколкото да не те вижда като хората...
Аз самата недовиждам и ходя от .. 8 години с лещи (е вярно 2 години преди т'ва с очила), но сега пак си купих очила и ходя доста често с тях, не защото искам, ами просто очите ми не издържат на натварването ;) Приятелят ми е с очила и не ми е било проблем никога. И по повод на едно изказване на едно момиче, че ще ходи с момче с очила само ако много го харесва - не мисля, че очилата са критерии за това дали харесваш някого или не.Има и друго.. опита се да кажеш, че ходиш с момчета, които не харесваш много ли?!
Пълна глупост е това да не ходиш с някого, защото носи очила ... ади бегите от тука с ваще комплекси..
За момичетата с очила дори се смята за секси...що и при момчетата да не е такаАко не те харесват не е от очилата...ако един човек е хубав и чаровен и с очила и без очила да е пак си е такъв
това пък е егати тапия въпрос .... аз ходя с такова момче и даже с очила ми харесва повече...и не бих съдила за един човек по това дали носи или не очила
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Аз съм с очила.. е ??
Jedem das Seine!
Първоначално написано от Runnaway
Абе според момичето явно не ставаш ... бързо да ги махаш, че да те земе
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Макар че както вече казах очилата не са никакъф проблем когато харесваш някой ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Що за глупав въпрос ?
![]()
![]()
![]()
Тази тема ме подсеща за едно запитване до родителите ми преди 2-3 години от даскалото дали биха позволили на детето си да е в един клас с деца, които носят цайси, или ако има деца от друга етничекса принадлежностмалко се отклоних от темата, какъв проблем бе, никакъв пък да не казвам, че има момчета, които са ми по-симпатични с очила
![]()
Хакуна Матата!!! =]
Със сигурност не!Няма да ме е срам.Ако ходя с него значи аз съм си го избрала и каквото и да носи това няма да го промени.
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *