- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- (моми4ета)Кажете кои дрехи ......
гледам има три страни в темата.(облекла)
кат за сватба![]()
норнмално газарско
вси4ко по тялото.
вие по4нахте да се надпреварвате кои 6е опи6и гаджето си по добре.АЗ питам за серизона много то4на информация(за мом4е което сре6тате навън)и ви грабва
drehi koito da pod4ertavat oformenite mu race i grab!4erno!!!tozi cvqt me podludqva!!!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
4oveka ili e sexapilen ili ne ,no kakto i da e![]()
ina4e me kefi mom4e s 4eren potnik ,s nqkva qka kartinka otpred ili otzadTak1v potnik kadeto e po nego taka ,za da mu se o4ertava g1rba
![]()
ПРОдалжаваите в са6тия дух даже може и да пускате снимки с облекло![]()
Ами за бельо най - много ме кефят боксерките,слипове въобще не понасям.Иначе мн ме кефят тъмни дънки и някаква черна блузка,черен анцуг с бели кантове и готини маратонки,абепочти всичко ме кефи,само мразя широките панталони дето ги носят смъкнати и приличат на клошари![]()
Na men mi haresvat jartierite s poli4ka napraooooooooooooooo poludevam :![]()
![]()
![]()
oxxx puk az mn obi4am kat vida nqkoi batko s potnik ama takuv izrqzan na gurba nali se se6tate mn e qkoaz puk ne obi4am tam pantalona ili dunkite kvoto i a e da mu e vpit v zadnika
mn pove4e mi xaresva da e isulen leko
![]()
IvAn AnGeLoV - nAi - GOLEMIQ
a кажете кои мом4ета(от 13 до 15) като стил на обли4ане и после от 16до 18 но по ме интерисува от 13 до 15
![]()
![]()
аз ги харесвам без бански. поста ти не е от наи умните по скоро на КОМИЦИТЕ
![]()
сега, моет гадже не се облича кой знае колко модно и секси. Обожавам, когато се облича с ризи, особено с къс ръкав, но това е предимно лятото.
Обичам да гледам ръцете и по възможност раменете му. харесва ми да е с потник, да е с риза или да е гол. Последното е за предпочитане и винаги ме влудява!
А иначе по други мъже не се заглеждам, за да кажа какво харесвам като цяло. Държа да са умело цветово съчетани, да са в 1 стил, а не дънки с официална риза да речем. Държа да си личи, че човекът има собствен стил и собствено мнение без да изпада в крайности.
ако какво смята6 за кои тип обли4ане си офицялното или фашанското?Първоначално написано от krem4et0
ТА модераторе само ми кажи на колко година сте вие модераторите има ли под 18 .питам просто от лубопитсво
широки дрехи![]()
![]()
![]()
Има модератори под 18, но аз не съм от тях.Първоначално написано от неЗнаен
Искам момчето да е спретнато, с чисти дрехи, без дупки и видими дефекти и елегантен. не казвам винаги да е костюмар, но аз се нося с официални панталони и поли. не върви момчето да мен да е по къси гащета.
Боксерки ама да са по него имам предвит да не са като шорти и ако имате предвит за горни дрешки съм за.. дънки или панталон който му очертава дупето (много обичам мъжки дупета![]()
![]()
) .. ама само по боксерки
![]()
![]()
![]()
Моя има една много жестока бежава блузка и кафяви панталони с адските джобове ! И като извади гъзарския поглед и съм SROP AND STARE ...![]()
![]()
![]()
I`m exactly where I`m supposed to be..
има едни черни кожени панталони острани с шипове,някоя тениста или риза,но задължително с гривните с шипове,а и да му е пусната косата...![]()
![]()
lasti4ni bokserki , 6iroki pantaloni s jobowe, 4erni 4orapi(za maratonki), kecowe, ako e po qki4ak w ramenete - prilepnala bluzka s kys rykaw, ako ne 6iroka teniska, lanec/gerdan4e
Ау, забравих, ама ме подсетиха. Не обичам мъже с бижута. Одвен брачната халка и часовник, друго не ща по врата, главата или ръцете на мъжа си.
на мене най-секси ще ми изглежда ако е "само по парфюм"![]()
тва е леко тъпо аз много оби4ам да сам с яки 4асовници, фирмени гривни и ланеци.Имам три ланеца на morelato и 2 на the1.Само ме е страх да си купувам 4асовници над 500 6от наще ми викат 4е 6те ми го откраднат.Първоначално написано от krem4et0
btw на 13 сам
сори 4е имам два отговора един след друг но забраих да кажа 4е темата е освен за дрехи и аз аксесоари кам тях
неЗнаен, ти май само с дрехи и аксесоари можеш да се хвалиш, понеже собственото мнение и личностни характеристики са ти леко кът.
Аман от неориентирани мекотели!
Grumpy old madman
и аз мразя мъжки аксесоари...
извинете ако сам напраил гре6но впе4етление 4е се хваля(няма ни6то такова)просто питах за аксесоарите