- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мисля 4е баща ми изневерява на майка ми!!!
Божеее,все едно видях себе си преди 3 години.
Аз имах абсолютно същото "предизвикателство"!!!
Преди 3 години му мернах просто ей така случайно телефона и му видях СМС,пишеше някви лиготии "мило" и етс.Веднага го издрънках на майка ми,щото много мразя такива неща.После казах на баща ми,той взе да се оправдава,че явно е било грешка.Майка ми нищо не му каза.После провери от къде е номера и се оказа,че е от бившият ни град(а баща ми го няма със седмици от нас с предела,че работи в бившият ни град).Ааааа той каза,че СМС бил от Перник.
От тогава наще е ясно,че и двамата биха се развели,баща ми го кръшкам да ми дава пари,манипулирам го.Като почти не ме вижда с месеци "щооооото много работи" явно с оная Мастия,поне пари да точа и да си изкрвам яко.Може и зъл да звъча ама си е така...
аз пък ще ти кажа да не се месиш,понеже това си е тяхна работа
на тебе ти пожелавам един незабравим балкато не се притесняваш за семейството забрави проблемите за 2 дена и си по4ини :P
Summer (h)
Не се бъркай в живота на родителите си! Това, че сте от едно семейство, не значи, че животът за тях поотделно напълно свършва. Може би с майка ти не е щастлив и намира утеха с някоя друга. Теб това какво те бърка?! Не мога да ви разбера! И те са хора. Мислите единствено и само за себе си, стремейки се, естествено уж да запазите семейството си. Ако двама родители не са щастливи заедно е по-добре да се разделят!
Какво ще направиш? Помисляла ли си ИЗОБЩО, че може би баща ти има чувства, различни от тези в семейството?
Те имат право да имат емоции. Имаме един живот, защо един брак трябва да проваля всички шансове за това да имаме чувства към каквото и да е?
от 2 3 дена не му говоря на баща ми...не можех да го хвана сам или не събирах смелост нз и като мина бала една вечер след това му написах смс 4е може да си има колкото иска любовници но 4е 6те има само една дъщеря...и той на следва6тия ден ми отговори със смс ...явно нямаше куража да ми се обади....и ми написа 4е и преди разни навлеци са му пращали разни смси....божи4ко за толкова ли тъпа ме смята...от тогава не му говоря и той няма куража да ме заговори...а аз о6те се опитвам да се успокоя и нз кога тези дни 6те му кажа 4е губи дъ6теря си...и без тва му е се тая като гледам...можеби о4аква да ми мине не е познал само
bolt_f ти луда ли си как няма да се бъркам??? тва са моите родители ако ти си от тия дето се примиряват с такова положение аз не съм няма да търпя достатъчно голям компромис направих на ба6та ми като не казах на майка ми и сестра ми а заслужава те да знаят но те не заслужават такава болка! той кръшка а ти искаш да ми каже6 4е тва е нормално така ли ! ами ти си болен мозък зна4и...ако майка ми кръшкаше нз за6то нз как бих се 4увствала но не бих била толкова ядосана 6тот тя е направила си4ко за нас си4ко за ба6та ми тая жена е златна....а ба6та ми не стига 4е не се оправя с домакинство с деца не говори с нас на сериозни теми и на вси4кото отгоре 6те ми кажете да си трая и да се правя 4е ни6то не се слу4ва ами тогава ходете се гръмнете някъде за6тото няма да стане!! няма да търпя такова положение което не ми изнася само за6тото някой ми казва 4е е нормално! ако 6те целия свят да кръшка не ми пука! няма да стане! тези които мислят 4е е нормално ми ок нека ви кръ6кат 6том е нормално!
Chacho
Повече от фен
Повече от фен
Местожителство: Враца
МнениеПуснато на: Нед Май 11, 2008 2:49 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Кой каза, че трябва да знае майка й? Така само ще се изпокарат. По-скоро трябва да намекне на майка си или направо да си я накара да промени малко отношението към баща й. За мен причината за изневярата е винаги нещо липсващо в една връзка. Баща ти ПРЕДИ ВСИЧКО е мъж, така че ще търси женското от майка ти. Дали това ще е външен вид, секс, внимание, нещата са същите, като тези с които му е грабнала окото на времето Wink Навсякъде има материал на темата "Какво търси в жената един мъж" . Майка ти трябва да се пребори за баща ти, без да разбира за изневярата му според мен, защото в противен случай няма ли да си зададе въпроса "Какво търся аз с него, щом ме е предал?"
Дано се оправят нещата в семейството ти!
съгласна съм с това мнение, че майка ти не трябва да знае, защото баща ти може да ти се"засърди" или да си го изкара на тебе един вид. Аз имам същия проблем и също се притеснявам, но в моя случай работата е по интернет...тея дни сам много объркана как да го накарам да разбере, че е разобличен.![]()
alenka и аз мисля 4е майка ми не трябва да знае поради простата при4ина 4е тя не заслужава такова не6то...а не за да не ми се разсърди ба6та ми....пукната пара не давам дали 6те ми се сърди та той разби сърцето ми! първия мъж който разбива сърцето ми е ба6та ми.......но не съм съгласна 4е майка ми трябва да промени отно6ението си тя е страхотна той е виновния в слу4ая само той!
[quote="V!P_sL@DuR@Nk@_"][quote="Chacho"]Кой каза, че трябва да знае майка й? Така само ще се изпокарат. По-скоро трябва да намекне на майка си или направо да си я накара да промени малко отношението към баща й. За мен причината за изневярата е винаги нещо липсващо в една връзка. Баща ти ПРЕДИ ВСИЧКО е мъж, така че ще търси женското от майка ти. Дали това ще е външен вид, секс, внимание, нещата са същите, като тези с които му е грабнала окото на времетоНавсякъде има материал на темата "Какво търси в жената един мъж" . Майка ти трябва да се пребори за баща ти, без да разбира за изневярата му според мен, защото в противен случай няма ли да си зададе въпроса "Какво търся аз с него, щом ме е предал?"
Абсолютно никога няма да се променя било то и за мъж,щом нещо м/у тях не е наред жената не си е виновна.Това,че бащата е потърсил женско внимание другаде,жената няма никаква вина
Моя съвет е да поразпиташ и ако можеш да разбереш коя е,разучи за нея без баща ти да разбере можеш и да поговориш с нея и да и съобщищ,че не искаш да ви разваля семейството,ако е някоя по-добродушна ще приеме.
хей....аз мисля че не само твоето семейство има подобни проблеми...най-вероятно е майката и баша ти да са си омръзнали защото не е лесно да живееш с няког пове4е от 10 години ( нз колко продължителна им е връзката) но споед мен за да се запази тази любов между тях трябва често да излизате заедно ... да накарате баща ти да се привърже пове4е към вас ... не знам с какво точно можеш да помогнеш но според мен ..това е един от начините![]()
XOXO...
аз те съветвам първо още да поразучиш нещата и ако вече си сигурна в това първо говори с баща си и от там нататък ше решите кво ще прайте.
благодаря на всички ви за съветите и вниманиетосъжалява ако съм обидила някой с емоционалните си изблици хаха
ами аз о6те из4аквам не бързам нека минат и матурите
Sporet men parvo trqbva da pogovorij s ba6ta ti i sled tova ako ne6tata stanat seriozni da kajej na maika ti.Nali razbiraj 4e ako go nau4i ot teb 6te i e po lesnoUspex
Коя съм?Не ви трябва да знаете.
Чия съм?Ничия. Само на себе си.
Каква съм?Различна.И никога еднаква.
Къде съм?Навсякъде.До теб,но не и в леглото ти.И преди да се усетиш ме няма...
......
И какво , като изневерява? Може би не е намерил щастие с майка ти, и заради това го е потърсил на друго място.Нямаш право да го съдиш, въпреки , че е трябвало да се постарае , да не разбереш, защото си му дете, и явно не си готов/а за това...Цял живот нашите живеят заедно, едно нормално семейство сме си уж, и това че някой някога си е имал любовник/ца не може да попречи на щастието ни заедно...Та мисълта ми беше- остави баща ти да диша, нагло е да му четеш смс-те, и да му разглеждаш телефона, не вярвам той така да постъпва с тебПървоначално написано от radeva_viki
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
I KO ne iskash da kajesh na maika ti i ne mojesh da izmislish sama kakvo da pravish zatova razpravqsh po forumiteAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.Pochuvstvai se tupo![]()
haters make me famous
И аз бих се обадила на този номер иии по-добре поговори с баща си,но ако бях на твое място бих казала на майка си се пак успех![]()
Ако аз бях на твое място щях да покажа съобщенията на майка ми,за да ги види тя и да реши какво да прави!
I KO ne iskash da kajesh na maika ti i ne mojesh da izmislish sama kakvo da pravish zatova razpravqsh po forumiteAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.Pochuvstvai se tupo Mad
puknata para ne davam ti kvo mislish kato ne odobrqvash tva koeto pravq prosto ne pishi! i za tvoe svedenie sum izmislila kakvo da pravq prosto iskam da vidq dr na moe mqsto kakvo bi napravil ama qvno bezmozu4nata ti glava ne moje da go proumee tva za tva napravi mi usluga i se pravi na originalen/a v ne4iq dr tema ne taq koqto az sum pusnala! pochuvstvai se kakto iskash vse mi e taq!
Хах.
Преди месец същото се случи и на една приятелка.
И тя видяла смс-и в телефона на баща си.
Тя си записа номера и се обади и си направи среща с любовницата на баща си.
Не знам какво са говорили,но въпросната любовница се е изнесе от града.![]()
Ако смяташ,че можеш да направиш същото ..
Ето това е решение..Първоначално написано от halino0r
Когато баща ми изневеряваше на майка ми бях прекалено малка за да разбера какво става. Някога можеше да ме изплаши и да ме накара да стоя далеч от живота му, но вече не е така. Как можете да го защитавате? Ако сега се случи баща ми да си хване любовница ще им съсипя живота и на двамата.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
голема работа...сигурно едни 60% изневеряват
Бахти тъпия ник имам
А,мерси.Първоначално написано от halino0r
Ако стане нещо такова(не дай си Боже),ще знам кво да направя.![]()
London Tipton
Не е твоя работ ада се бъркаш. Какво като си им дъщеря?Това са си техни интимни отношения. Колкото и да е болезнено трябва да го приемеш и да ги оставиш да си се орпавят по един или друг начин.
....