.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Eдното за сметка на другото...хелп

здравейте .като чета по форумите всички искате плосък корем,хубаво тяло,стегнат бюст.От мои личен опит ще ви кава че не това е най-важното.Аз например имам за себе си перфектно тяло,но мисля че въобще не сам красива. Би било но добре да имаш 5-6 килограма отгоре,но поне да си симпатичен... който мисли че е по важно да си хубав в лице отколкото перфектно тяло ,да си каже мнението

Аз например имам за себе си перфектно тяло
    Да ти имам самочувствието ...

Град
    Sofia
    Не смятам че едното е важно,а другото не-напротив...ако говориме за хуббаво,начи би трябвало и в лицето да си симпатичен и да имаш и тяло...аз не съм на мнение че едното компенсира другото...но тфа не значи че примерно ако харесаш някоя адската сладурана в лицето,но с доста голямо дупе не трябва да си с нея...секи си решава с кой и по каква причина ще е с него...но в крайна сметка сме хора и не сме перфектни...

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Лицето ,тялото винаги можем да оправим ...по-евтино де

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Разбира се, че лицето е по-важно от тялото, характерът също
    Едно перфектно тяло придружено с кофти характер и ужасен фейс е нещо отблъскващо, за разлика от красиво лице, с тяло, което има няколко кг

повечко, но има и характер, който си струва
    Не е лошо човек да има хубаво и добре поддържано тяло, на само то НЕ струва
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    tqloto moje da se korigira no liceto e i to moje no xaxax :P
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Информирай се както трябва и тогава пускай подобни теми , които ми се струва , че използваш за да се похвалиш с някои неща , но няма значение !

Да права си, важно е да си симпатична

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Лицето е по-важно,защото според мен се отслабва много лесно стига да си го решил.Аз дори от утре съм на диета (трябваше от днес,но не ми беше добре) пожелайте ми успех :P .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

В крайна сметка всеки се стреми към съвършенство във външния си вид и аз искам да сваля 5-6 килограма,заради който се комплексирам наподледък.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Лицето е по-важно,защото според мен се отслабва много лесно стига да си го решил.Аз дори от утре съм на диета (трябваше от днес,но не ми беше добре) пожелайте ми успех :P .
    И аз от утре съм на диета,малко нямам волята,но ще се опитам.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си