.

Виж резултатите на анкетата: Нужни л са частните уроци?

Гласували
39. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да!

33 84,62%
  • Не!

6 15,38%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Град
    Благоевград

Нужни ли са частните уроци?

Ходите ли на частни уроци или сте доволни от образованието,което получавате в училище?
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Град
    СофиЯ
    няма ли "зависи"?На някои хора са им нужни,а на други-не!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Имаше ,,зависи" и ,,нямам мнение",но не знам защо не се показаха!
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Град
    варна
    Аз ходя,защото без тях не мисля,че ще се представя на нивото,което искам.Като виждам,примерно,сега за изпитите след 7ми клас ще правим трансформиращ преразказ,а в училище сме правили само 3-4....ако не бяха уроците нямаше да съм на ясно с нищо.

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Именно,за това има -да и не..

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Първо, да кажа, че съм седми клас.

Лично аз, определено се нуждая. Не, че или не разбирам в училище, или не преподават добре - просто в училище няма толкова време за упражнения, тестове и като цяло не се задълбава толкова, колкото ще мога, когато отида на урок. Остави, че ми е нужно за изпитите, па и не виждам лошо от повече знания.

Град
    Sofiq
    Аз също ходя,въобще ако се разчита само на тва в даскалото...
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Според мен по принцип образователната система си е добра. Това, че някои не учат или не внимават в час е друг въпрос. Разбира се, винаги има изключения, като учители, които не обясняват нищо. Но като цяло според мен не са нужни частни уроци, освен за тези, които ще кандидатстват.

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Obrazovtelnata sistema e ujasna!Vsi4ki u4iteli gledat da ne predavat kakto trqbva,za da im se hodi na 4astnicite uroci ili v dop1lnitelni 4asove,za koito s16to se zapla6ta! T1pa B1lgariq!

За сега нямам нужда от уроци. Може би по-натам за кандидатстудентските изпити ще ходя.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ами аз също съм 7ми клас и естествено ми трябва повече подготовка за изпитите, за това по български ходя. Не че даскалката ни не преподава добре, просто в час не може да се каже всичко, а и така повтарям материала и го запомням доста по-добре. Друг е въпроса, че не уча, а просто слушам и като ми разкажат уроците по два пъти и готоо вече ги знам. А по математика не ходя, понеже в даскало ми дават предостатъчно добра подготовка.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

За съжаление образователната ни система е такава, че за влизане във ВУЗ са нужни частните уроци.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Ходя на частни уроци по испански,тъй като искам да го науча,а в училището ми не е включен като чужд език.Иначе по-нататъка сигурно ще ходя на частни и за кандидатстудентските изпити.10 клас съм,ако има значение.

П.П И да нужни са,защото подготовката в училище,особенно по някой предмети е много слаба..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: Нужни ли са частните уроци?

Цитирай Първоначално написано от BOOK_FAN
    Ходите ли на частни уроци или сте доволни от образованието,което получавате в училище?
    Ми 7ми клас съм..ходя на курсове по БЕЛ и мат. Доволна съм,само не ми харесва,че понякога трябва да идвам извънредно Иначе курсовете са много добри.Казват се АРЕТЕ

мноу доволна

Re: Нужни ли са частните уроци?

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от BOOK_FAN
    Ми 7ми клас съм..ходя на курсове по БЕЛ и мат. Доволна съм,само не ми харесва,че понякога трябва да идвам извънредно Иначе курсовете са много добри.Казват се АРЕТЕ
    къде е това бе?

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Еми както казаха по-горе заивиси. Зависи от училището, в което учиш и зависи от самия човек. На частните уроци могат да ти отделят повече внимание.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    Sofia
    Ти ако не искаш да научиш нещо,или ако учителя по частните уроци знае по малко от тебе на каквито уроци да ходиш,нямаш да научиш нищо...защото това че ходиш на уроци не значи че знаеш нещо...

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    da hodq na uroce i ne sym osobeno dovolna ot obrazovanieto v u4ili6te

Нем. Изпитите след седми клас съм ги минала с едно книжле, което прочетох два пъти. А трансформиращи разкази ми дайте - това трябва да го правят трети клас. Или сте толкова малоумни, че не сте уверени, че може да смените няколко местоимения и формата на глаголите? Че вие да не сте чужденци, бе?! Нали на БЪЛГАРСКИ говорите? Учих в шибано, селско, гадно училище. Влязох в елитна гимназия. БЕЗ УРОЦИ. Зависи от човека и това колко труд полага. Това е.
    Memento moriendum esse!

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Sweet_Play_F
    Obrazovtelnata sistema e ujasna!
    Не разбирам, защо все си търсите виновен. Потърсете веднъж и вината в себе си. Сега пък, образователната ни система не била добра. Специално за основното и средното ни образование е на добро ниво. Имате ли представа, това, което тук сме го учили в 6-ти клас примерно, в други, дори по-добре развити страни го учат в 8-ми? Като цяло имаме добра подготовка, предава ни се много повече информация, което прави и учебния процес малко по-труден, но които учат, реално остават с доста знания. По-голямата част от учителите са наистина много ерудирани хора, които умеят да преподават и добре да обясняват материала, стига да има кой да ги слуша. Замислете се и за множеството българи, печелили международни олимпиади, проекти и т.н. Основният проблем е липсата на дисциплина и мързела на повечето от учениците. Мисля, че с мерките, които искат да бъдат наложени и затягането на реда и дисциплината, нещата трябва да се подобрят. А вие слушайте в час и учете повече, вместо все да се оплаквате. На всичкото отгоре, на някои родителите им дават маса пари за частни уроци, защото те не си правят труда да запомнят нещо в час или да седнат да поучат.

Цитирай Първоначално написано от Duvessa
    Не разбирам, защо все си търсите виновен. Потърсете веднъж и вината в себе си. Сега пък, образователната ни система не била добра. Специално за основното и средното ни образование е на добро ниво. Имате ли представа, това, което тук сме го учили в 6-ти клас примерно, в други, дори по-добре развити страни го учат в 8-ми? Като цяло имаме добра подготовка, предава ни се много повече информация, което прави и учебния процес малко по-труден, но които учат, реално остават с доста знания. По-голямата част от учителите са наистина много ерудирани хора, които умеят да преподават и добре да обясняват материала, стига да има кой да ги слуша. Замислете се и за множеството българи, печелили международни олимпиади, проекти и т.н. Основният проблем е липсата на дисциплина и мързела на повечето от учениците. Мисля, че с мерките, които искат да бъдат наложени и затягането на реда и дисциплината, нещата трябва да се подобрят. А вие слушайте в час и учете повече, вместо все да се оплаквате. На всичкото отгоре, на някои родителите им дават маса пари за частни уроци, защото те не си правят труда да запомнят нещо в час или да седнат да поучат.
    +1 - напълно подкрепям
    Memento moriendum esse!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    +1 - напълно подкрепям
    нем, всъщност, образователната ни система наистина е доста западнала...учат се неща, които никога няма да бъдат необходими на хората...особено след основното образование (само прегледайте учебника по История и цивилизация, изд. Свят, наука за непрофилирана подготовка - 340 стр при максимум 2 часа седмично, седя и чета как френските войници играели карти и пиели вино в окопите по време на Странната война)...пълно е с недомислици като т.нар. подготвителен клас...по простата причина, че уча/учех (остават ми 10-тина учебни дни) в езикова гимназия получих дипломата си за основно образование 10-ти клас, а ще завърша средно с учебниците за 11-ти по някои неща...уотевър...та при кандидатстването във ВУЗ се оказва, че нещата не стоят съвсем като хората...говоря за определени ВУЗ-ове и определени "лимитирани" специалности - на мен ми предстои кандидатстване в подобен - УАСГ, архитектура - имам 3 изпита по рисуване и те без уроци няма как да се вземат, имам приятели в СХУПИ и други подобни, те не знаят какво е нужно за изпитите в УАСГ, макар че са в художествени училища, защото изпитите са специфични, а местата 60...и не е само за там, навсякъде е така и не е до човека, поне не винаги...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Guest
    Не сори, зле е.
    Писнами от даскали тип учителката ми по бел, която е твърдо против комунизма, ама имаме комунистическа атмосфера в часовете.
    А също и пак нейното "сри, моето мнение е най-право".
    особено се кефя, когато по някой предмет, в който трябва да се анализира нещо, някой си налага собственото мнение (от даскалите , пак визирам литературата).
    Другото което ме кефи, също е като не искат да си признаят грешката.
    Ти им я показваш, сочиш и те не желаят да си приязнаят , ами те и преебават.
    Също се кефя и на даскали, дето не могат да овладеят мороните в класа и почват веднага "ще ти пиша 2, аре вадете един лист" и само кракят изтерично.
    Най се кефя обаче, на мегаломаните, дето си мислят че са нещо повече от теб и се опитват да ти налагат колко са умни и ПО-ПО-ПО-НАЙ от теб (чакай, 90% от учителите???)
    Другия тип , който си го изкарва на учениците , което е супер непрофесионално (а, чакай май визирам 90% от даскалите?).
    Това че ние сме учили нещо 6ти клас , те 8ми е супер смешен аргумент.
    Имам приятел в Англия, който учи тук до 10ти клас и просто там където учи сега, такива сладки истории не съществуват.
    Аре аре, ебаси якото. Това че имате, яки даскали не значи че другите могат да се похвалят с същото нещо.

Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Първо, да кажа, че съм седми клас.

Лично аз, определено се нуждая. Не, че или не разбирам в училище, или не преподават добре - просто в училище няма толкова време за упражнения, тестове и като цяло не се задълбава толкова, колкото ще мога, когато отида на урок. Остави, че ми е нужно за изпитите, па и не виждам лошо от повече знания.
    Da taka e bez 4astni ne moje6 da vleze6 v nqkakvo elitno daskalo a v nqkakva mijiturna gimnaziika.Poznavam hora koito minalata godina ne hodeha na 4astni i sega sa v nai-6ibanoto daskalo.Ne 4e ne moje6 da vleze6 bez 4astni no podgotovkata e savsem druga :P :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си