- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко трябва да трае секса според жените?
Vaprosa mi e kolko trqbva da e prodaljitelen sexa spored momi4etata , polovin 4as 1 i tnt....?
т.7
krem4et0
Точно толкова, колкото ми е нужно за да свърша. После може да си полегна и партньора да се чопка колкото си иска...![]()
![]()
![]()
aaaaaa kakvo ozna4a ;После може да си полегна и партньора да се чопка колкото си иска... Very Happy Very Happy Very Happypo to4no kakvo ozna4ava;да се чопка ???
kolkoto pove4e tolkova po hybavoПървоначално написано от MN_DIV_P
![]()
Минути-за първи тек около 5-10, за втори до половин час. Повече е излишно и неприятно.
Най ми е било хубаво по време на секс, траещ не повече от 6-7 минути. Предпочитам това и да ми се замае главата, пред безполезно вкарване и изкарване.
любовната игра вкючва ли пръсти?Първоначално написано от Entel
четох някъде че нормалното времетраене на секса трябва да е между 5-10 мин. На мен лично ми харесва повече любовна игра и около 10 мин. секс
Ами от 10 до 30 минути!Рядко ми се иска повече,а 1 час и нагоре секс не съм правила,а и не искам честно казано!
![]()
lubovna igra 25-30 min i sex 15-20 min mislq 4e OK![]()
Това вече е твърде относително за анкета, защото някои момичета се отегчават след около 30ина мин. след започването на половия акт, а други искат секса да продължи докато не свършат...![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
според мен тук всичко зависи от партниора ,как го прави и колко може да издаржи .
Уф и аз съм за 10-30 минути ама приятеля ми ...удря 2 часа без проблем след 30 минути на мен ми става адски безинтересно простоПървоначално написано от rame
em 1viqq 10tinaa 2riq 30![]()
Ебаси нимфоманката !Първоначално написано от love_slancho
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!