интересно ми е с каква програма или с каквото там се прави
възможно свалянето на филм, сериал или нещо такова от тв
stava po tozi na4in 4rea Windows Media Player
1.Влизате в сайт примерно- www.neterra.tv или www.iptv.bg(аз конкретно ще говоря за IPTV.bg)
2.Пускате някой канал и избирате честота-Hi Res или Lo-Res(вие си решавате според скоростта на интернета ви)
3.Влизате в него като давате да е с WMP(Windows Media Player)
4.Давате на екрана дясно копче и избирате Properties
5.Когато ви излезе има по-долу Location и копирате кода, който е там.
6.Включвате VLC Media Player
7.Давате File-->Wizard...-->Transcode/Save to file-->Next-->Choose...-->Слагате отметка на Caching и при Customize слагате копираният код-->OK-->Next-->Отметка на Transcode Video и сменяте 1024 с 2048(bitrate/kbps)-->Отметка на Transcode Audio-->При Encapsulation Format избирате MPEG-1-->Next-->Choose-->Избирате къде да запаметите файла и пишете име-примерно BTV.avi-->OK-->Finish
И записа ще започне
Ако не сте разбрали от обяснението ми ето ви и нагледно:http://vbox7.com/play:29c0e89b
Tova e obqsnenie ot vbox-a
stava su6to i s Flash Get ,no nz kak to4no
BitComet, дръпни си я от замундата
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
UTorrent не се занимавай с глупости като флаш гет или бит комет
Нов човек съм
каква е разликата м/у UTorrent и бит комет, какви са положителните качества на първата програма? Питам, щото не чатвам мн от компириПървоначално написано от Snoop Doggy Dogg
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
аз щи кажа, че разлика няма с 1 скорост ще дъпраш така, че FlashGet!Първоначално написано от olive_oil
uTorrent = оптимизиран за добра работа и заемане на по-малко системни ресурси
Bit = наблегнато на визуалното, за сметка на КПД...
Bit съм ползвал 2 дена, след което инсталирах uTorrent(говорим за преди доста години) и оттогава не съм имал проблеми с него(=> не съм си губил времето да тествам друг торент клиент)
Чувал съм хора които да се оплакват от Bit. Лично аз съм имал проблеми с uTorrent(съответната машина забиваше ако програмата остане включена повече от 72 часа) но проблемът не беше в uTorrent![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Намен ми заприлича на ставнение междо Firefox Mozilla и Internet Explorer доколкото ми казваха, че Мозила била по лека и по бъро зареждала страниците уверих се, че не е така. На мен Flash-a не ми е правила проблем доволен съм от нея и не мисля, че зема мн ресурси...
Първоначално написано от xaxa
Бий товаКод:Overall report for process "µTorrent": Physical RAM used: 132 KB RAW SWAP used: 3 KB CPU Usage: 0 %![]()
Към автора на темата:
Всеки си има предпочитания. Кой за производителност, кой за външен вид, кой за по-готино име на програмата(и такива съм срещал...). Така че - хващай една програма от тези които ти казахме за ушите, пробвай. Ако не ти хареса - следващата :P Все някоя ще ти допадне и ще си я ползваш
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
и как става тегленето с bitcomet-aПървоначално написано от olive_oil
![]()
При мен това не става!Първоначално написано от sky_l
![]()
не е до скоростта а до това коя е с по удобен интерфейс и коя не натоварва компа в случая Бит комет е по натоварваща и има 3 пъти по некачествени и непълни версий и интерфейсът не е въобще удобен докато при Utorrent е много по удобно![]()
Нов човек съм
Мн ясно че Utorrent защото при бит комета има багове
Примерно като си истегля някои торент от бита и реша да изтрия и задачата дето е в бита ми изчезва целия торент е тва е мн гадно![]()
Po zemqta kruv se lee, i smurtta zlove6to pee,
ot nebeto padat 4erepi i kosti,
doly mrat vampiri PR0STI.
Ada idva na zemqta i pristiga satanata.
Dqvolut zlove6to PSUVA samo rammstein 6te caruva!
http://s7.bg.bitefight.org/c.php?uid=21772
абе хора какво общо има bitcomet или каквато и да е др програма за сваляне на Торенти?
темата ми беше за програма (но не торент програма), а програма с коята да свалям нещо от телевизията директно
само sky_l се озова на въпроса, но брат нещо при мен не ми се получават нещата. гледах клипа ти в vbox, но в линка там дето го даде го отварям нали, но нямам никъде категория TV, а само разди радиа![]()
http://iptv.bg само че виж дали си поддържан в списъка с доставчици които могат да ползват услугите..аз съм на пауърминет и ме има..Първоначално написано от gogom34
![]()
намесиха се торент-клиентите, защото в много тракери се качват ТВ-сериали и др. такива.Първоначално написано от gogom34
относно спора - "bit comet vs utorrent"
бит комет над версия 0.80 е смешен
ако ще се ползва тая програма - 0.70. тая версия съм я ползвал доста време и проблеми рядко съм имал. че натоварва компа - така е. особено хората с бърз нет (говоря на 30-40mbit/s) е сериозен проблем, ако нямат бързи машинки.
Utorrent го ползвах най-дълго време докато бях с Windows. програмата е достатъчно добра и има достатъчно функций. елементарно се работи с нря и е много лека. естествено, че и при нея се увеличава потреблението на ресурси при по-високи скорости, но не са някви сериозни ресурси необходими.....и така. иначе аз на линукс-а си ползвам Ktorrent, който е подобен на Utorrent, само дето тегля с 1000кб/с отгоре![]()