.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Аз също съм VII клас. Много искам да вляза в 9 ФЕГ"Алфонс дио Ламартин" с английски(и профилиращи предмети математика и география)!!!На първия пробен по мат.имах 4,65,на втори-4,874,а на трети-4,879! По БЕЛ-на първи-5,31,на втори-5,72,а на трети-5,52.На състезанието по БЕЛ,което се проведе през февруари,имах 84т.,а по математика просто не се явих-изпуснах срока за записването...
    Пожелавам успехчета на всички,на които им предстоят изпити!!!

Град
    СофиЯ
    А аз не съм ходила на пробни,на нас не ни казаха,че има... Малко се притеснявам!Тоест с какви оценки ще вляза във френската?
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

и аз съм 7 кл.
    1 пробен по мат изкарах 5.393 (в НТГ Пловдив)
    2. пробен по мат - 5.107 ( в ОМГ Пловдив)
    2.пробен по бг - все още чакам резултатите
    4. пробен по мат - тази неделя
    Моето желание е да вляза в ЕГ "Ив.Вазов" (руската) с испански ама дали ще ме огрее не се знае...

Цитирай Първоначално написано от karit0
    За съжаление и аз тази година ще кандидатствам вече съм си избрала училищата и сега чакам да дойде 20 и 26 Може ли някакво мнение за 1соу и 22соу в София?Мерси предварително
    Ами първо соу не е от най-добрите.Няма да е зле на първите места да напишеш някоя езикова гимназия като 1 АЕГ,164-Испанската,Немската,2 АЕГ...За 22 съм чувала,че е добро,хвалят го,но друго е да си в езикова.
    Колкото по темата,аз миналата година кандидатствах-тестовете можеш да ги видиш в страницата на МОн предполагам.По БЕЛ беше мега лесният,по математика-пълна скръб Този изпит беше нереален посто...Изкарах 4.50...и много се радвам на постижението си.По БЕл имах 5.80 Никой не знае дали изпитите тази година ще са по-трудни или по-лесни...щом Вълчев още е на мястото си,така ще е Миналата година пробният по мателатика не беше толкова труден и аз се бях надъхала и...ни срязаха

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами и аз съм 7клас. Днес ми беше пробния изпит по математика - ужасно беше. Задачите със свободен отговор бяха ужасни и повечето не ги реших. На около 10, 15 въпроса си играх на тото. Не ми стигна времето. Абе нямам думи. По бел ми е утре пробния. Ще видя кво ще направя. На националната олимпиада в нашия град бяха много трудни тестовете. Изключително трудни. От нащето училище на 2 кръг мина само едно момче по матемаика и едно момиче по бел. Аз по математика имах срамните 51т., а по бел 74т. Според мен можеше да бъде по-лесно на другите градове им беше много по-лесно. Сега съм си набелязала няколко гимназии, но най-много ми се иска да вляза в Мигел де Сервантес - испанската в София. 1АЕГ И 2АЕГ също може, ако пък не 33 соу в Люлин - някой случайно да учи там или пък да е чувал нещо за това училище?
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

е 10-15 въпроса не е чак толкова много.Ако на другите си сигурна,нямаш проблем.На олимпиадата миналата година аз изкарах 49 точки и все пак балъг ми стигна за Английската.На пробните не помня,но в крайна сметка като отидеш на изпита разбираш,че вече няма място за притеснение-каквото направиш-направиш.Не е краят на света дори да не влезеш в училището,в което искаш.Аз ви препоръчвам и 31 СУЧЕМ мн добро училище с най-модерната база в България

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    За всички които ще кандидатсват - МУАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХ гадно ли ви е уе зайци
    The Spark

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    За всички които ще кандидатсват - МУАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХ гадно ли ви е уе зайци
    Мне.

На мен изпита ми се оказа по труден от олимпядите и всички пробни..

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    зле си обаче

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Мерси за комплимента
    The Spark

oshte mesec ...
    НиКоЙ нЕ уМиРа ДеВсТвЕн-ЖиВоТъТ ПрЕеБаВа ВсИчКи...

И аз съм 7 клас и не знам защо ни плашиха още от 5 клас с тея изпити...никак,ама никак не се притеснявам,каквото стане - толкоз ^^ Имам някакви особени симпатии към т.нар. Дървото (Варна).Не е нииикак елитно даскало и с който и да споделя,че искам там - ме гледа тъпо и казва "що не влезеш в някоя езикова".. предпочитам да вляза някъде,където ще ходя с желание,а не някъде,където не искам само защото е елитно...
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Най-яркият спомен от мойте беше как на изпита по литература седях на първия чин,а квесторите точно пред мен белеха и ядяха ябълки и круши и листовете ми станах в слюнка и някакви залци,и трябваше да ми дадат нов комплект.

Може сутринта преди изпита да си прехвърлите набързо там каквото сте чели и само спокойствие трябва.

Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
    аз кандидатствах преди 2 год...и честно казано по математика...ми се паднаха възможно най-лесните задачи...По БЕЛ ние имахме Съчинение...а вие ся май сте на др...Но...беше кофти Съчинението-беше на Немили-недграги....Иначе като оценки,аз имах 5,625-по мат и 3,75 по БЕЛ и влязох в V-та езикова във Варна
    9 klas imam poznata i tq mi kaza 4e i na neq ne i dopadnalo nemili-nedragi(ne go 4ela dost)ama iskara 5 ili 4 i ne6to

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    хора страшно много ме е страх..
    искате ли всички който ще кандидатстваме тази година да си помагаме да направим такава тема ?! аа всъщност някой знае ли за сайт с тестове + отговорите им
    Summer (h)

САМО 1 ЩЕ ВИ КАЖА!!ХИ4 НЕ Е ЛЕСНО!!! ТЕСТА ПО БГ Е УЖАСЕН + ПРЕРАЗКАЗАА...

Цитирай Първоначално написано от laila_94
    хора страшно много ме е страх..
    искате ли всички който ще кандидатстваме тази година да си помагаме да направим такава тема ?! аа всъщност някой знае ли за сайт с тестове + отговорите им

--chestno kazano i men zapochva da me e buzz..

inache mislq che v saita na regalia ima nqkakvi testove (napishi v google i shte izleze saita )

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Аз в момента съм седми клас и съответно ми предстои да кандидатствам, но знам, че изпитите са по-лесни от олимпядите по Математика и Български. Аз на тях изкарах БЕЛ-94 точки Зубър съм, знам а по математика- 74
    същата работа само дето по математика си поизложих.Датите са тези

Град
    burgas

inache mislq che v saita na regalia ima nqkakvi testove (napishi v google i shte izleze saita )

мерси адцки много ,а хора как можем да преу долеем страха
    Summer (h)

Град
    burgas

мерси адцки много ,а хора как можем да преудолеем страха
    Summer (h)

Град
    burgas

Summer (h)

otnoso nemskata v bs tam priema za y4enici e nai-golqm na4elo s angliiskata bs vse pak tazi godina da te priemat e mnogo po lesni za6toto sa yveli4eni mestata za priem tova e dobre no vsi4ko si zavisi i ot konkurenciqta bal1t e nqkade kam 30 moje i pove4e no sas sigurnost ne e po mlko kasmet na izpita i az 6e kandidatstvam taq godina v bs iskreno ti pojelaam da vlei6 v nemska
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Цитирай Първоначално написано от laila_94

nz

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Недейте да пишете тоя СУЧЕМ в София.Майка ми е учителка и тия директорките на учителския съвет са казали тия деца които смятат да кандидатстват в 31 по добре да си останат в нащо, щото образованието било на същото ниво.Аз съм 6 клас сега и още от ся супер мн ме стряскат тия изпити, защото искам на всяка цена да се разкарам от мойто училище.Даже сега съм си намерила учебници по БЕЛ и Математика за 6 и 7 клас по старата програма и още от това лято почвам подготовка.Мн се притеснявам, въпреки, че имам още 1 година.

П.П.:Горе в дясното ъгълче на мненията има едно бутонче на което пише "Цитат", от там можете да цитирате мненията за да не ги копирате така
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си