- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Време За Изпитииии!!! (7 клас)
Аз също съм VII клас.Много искам да вляза в 9 ФЕГ"Алфонс дио Ламартин" с английски(и профилиращи предмети математика и география)!!!На първия пробен по мат.имах 4,65,на втори-4,874,а на трети-4,879!
По БЕЛ-на първи-5,31,на втори-5,72,а на трети-5,52.На състезанието по БЕЛ,което се проведе през февруари,имах 84т.,а по математика просто не се явих-изпуснах срока за записването...
![]()
Пожелавам успехчета на всички,на които им предстоят изпити!!!
А аз не съм ходила на пробни,на нас не ни казаха,че има...Малко се притеснявам!Тоест с какви оценки ще вляза във френската?
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
и аз съм 7 кл.
1 пробен по мат изкарах 5.393 (в НТГ Пловдив)
2. пробен по мат - 5.107 ( в ОМГ Пловдив)
2.пробен по бг - все още чакам резултатите
4. пробен по мат - тази неделя![]()
Моето желание е да вляза в ЕГ "Ив.Вазов" (руската) с испански ама дали ще ме огрее не се знае...![]()
![]()
Ами първо соу не е от най-добрите.Няма да е зле на първите места да напишеш някоя езикова гимназия като 1 АЕГ,164-Испанската,Немската,2 АЕГ...За 22 съм чувала,че е добро,хвалят го,но друго е да си в езикова.Първоначално написано от karit0
Колкото по темата,аз миналата година кандидатствах-тестовете можеш да ги видиш в страницата на МОн предполагам.По БЕЛ беше мега лесният,по математика-пълна скръбТози изпит беше нереален посто...Изкарах 4.50...и много се радвам на постижението си.По БЕл имах 5.80
Никой не знае дали изпитите тази година ще са по-трудни или по-лесни...щом Вълчев още е на мястото си,така ще е
Миналата година пробният по мателатика не беше толкова труден и аз се бях надъхала и...ни срязаха
![]()
ами и аз съм 7клас. Днес ми беше пробния изпит по математика - ужасно беше. Задачите със свободен отговор бяха ужасни и повечето не ги реших. На около 10, 15 въпроса си играх на тото. Не ми стигна времето. Абе нямам думи. По бел ми е утре пробния. Ще видя кво ще направя. На националната олимпиада в нашия град бяха много трудни тестовете. Изключително трудни. От нащето училище на 2 кръг мина само едно момче по матемаика и едно момиче по бел. Аз по математика имах срамните 51т., а по бел 74т. Според мен можеше да бъде по-лесно на другите градове им беше много по-лесно. Сега съм си набелязала няколко гимназии, но най-много ми се иска да вляза в Мигел де Сервантес - испанската в София. 1АЕГ И 2АЕГ също може, ако пък не 33 соу в Люлин - някой случайно да учи там или пък да е чувал нещо за това училище?
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
е 10-15 въпроса не е чак толкова много.Ако на другите си сигурна,нямаш проблем.На олимпиадата миналата година аз изкарах 49 точкии все пак балъг ми стигна за Английската.На пробните не помня,но в крайна сметка като отидеш на изпита разбираш,че вече няма място за притеснение-каквото направиш-направиш.Не е краят на света дори да не влезеш в училището,в което искаш.Аз ви препоръчвам и 31 СУЧЕМ мн добро училище с най-модерната база в България
За всички които ще кандидатсват - МУАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХ гадно ли ви е уе зайци![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The Spark
На мен изпита ми се оказа по труден от олимпядите и всички пробни..
зле си обачеПървоначално написано от 5StaR
![]()
oshte mesec![]()
![]()
![]()
...
НиКоЙ нЕ уМиРа ДеВсТвЕн-ЖиВоТъТ ПрЕеБаВа ВсИчКи...
И аз съм 7 клас и не знам защо ни плашиха още от 5 клас с тея изпити...никак,ама никак не се притеснявам,каквото стане - толкоз ^^ Имам някакви особени симпатии към т.нар. Дървото (Варна).Не е нииикак елитно даскало и с който и да споделя,че искам там - ме гледа тъпо и казва "що не влезеш в някоя езикова".. предпочитам да вляза някъде,където ще ходя с желание,а не някъде,където не искам само защото е елитно...![]()
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Най-яркият спомен от мойте беше как на изпита по литература седях на първия чин,а квесторите точно пред мен белеха и ядяха ябълки и круши и листовете ми станах в слюнка и някакви залци,и трябваше да ми дадат нов комплект.![]()
Може сутринта преди изпита да си прехвърлите набързо там каквото сте чели и само спокойствие трябва.
9 klas imam poznata i tq mi kaza 4e i na neq ne i dopadnalo nemili-nedragi(ne go 4ela dost)ama iskara 5 ili 4 i ne6toПървоначално написано от Diablue{F}
![]()
хора страшно много ме е страх..
искате ли всички който ще кандидатстваме тази година да си помагаме да направим такава тема ?!аа всъщност някой знае ли за сайт с тестове + отговорите им
Summer (h)
САМО 1 ЩЕ ВИ КАЖА!!ХИ4 НЕ Е ЛЕСНО!!! ТЕСТА ПО БГ Е УЖАСЕН + ПРЕРАЗКАЗАА...![]()
Първоначално написано от laila_94
--chestno kazano i men zapochva da me e buzz..
inache mislq che v saita na regalia ima nqkakvi testove (napishi v google i shte izleze saita )
същата работа само дето по математика си поизложих.Датите са тезиПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
inache mislq che v saita na regalia ima nqkakvi testove (napishi v google i shte izleze saita )
долеем страха
Summer (h)
otnoso nemskata v bs tam priema za y4enici e nai-golqm na4elo s angliiskata bs vse pak tazi godina da te priemat e mnogo po lesni za6toto sa yveli4eni mestata za priem tova e dobre no vsi4ko si zavisi i ot konkurenciqta bal1t e nqkade kam 30 moje i pove4e no sas sigurnost ne e po mlko kasmet na izpita i az 6e kandidatstvam taq godina v bs iskreno ti pojelaam da vlei6 v nemska![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Първоначално написано от laila_94
nz![]()
Недейте да пишете тоя СУЧЕМ в София.Майка ми е учителка и тия директорките на учителския съвет са казали тия деца които смятат да кандидатстват в 31 по добре да си останат в нащо, щото образованието било на същото ниво.Аз съм 6 клас сега и още от ся супер мн ме стряскат тия изпити, защото искам на всяка цена да се разкарам от мойто училище.Даже сега съм си намерила учебници по БЕЛ и Математика за 6 и 7 клас по старата програма и още от това лято почвам подготовка.Мн се притеснявам, въпреки, че имам още 1 година.
П.П.:Горе в дясното ъгълче на мненията има едно бутонче на което пише "Цитат", от там можете да цитирате мненията за да не ги копирате така![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...