- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Време ли е вече да подносим сандалките?
И така въпроса ми е почнахте ли вече да си носите сандалките?Аз още не съм, защото ми е малко неудобно хората да минават покрай мене и да почват да си шушукат
вие сте
![]()
...DaMn tHiS GuY cAn MaKe mE MeLt...
Аз сандали не нося . Когато ми е топло нося пантофки ( много са ми хубавки) . Ако иксаш си и носи , без притеснения , че някой ще те помисли за луда или нещо сорта , макар че няма основателна причина !
![]()
На мен лично ми е студено(пак)...преди няколко седмици като беше жега малко си ходих неглиже ама са пак ми е студено.
Ше си носиш като не ти е студено с тях...кфо се чудиш кфо ше кажат хората
Когато времето беше по-топло 2 пъти съм си ги обувала.Ама сега ми се вижда хладно и ще изчакам още малко.А това,че хората те гледах хич да не ти пука.Ще си носиш какво искаш...
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Аз още не съм ги сложила, но ако ти е топло си ги носи и не се срамувай от мнението на другите.![]()
сандали и чорапи оунидж !![]()
аз сандали не нося![]()
we give it all.
[15:48:45] Dragon каза: ЦЕНЗУРА ли го
[15:48:49] Dragon каза: ако и аз се сещах
[15:49:24] Dragon каза: а бе
[15:49:28] Dragon каза: чехли Оскар нямам
[15:49:31] Dragonказа: имам такива пухкави
[15:50:20] Dragon каза: розАви
признай си,Свилене! [/u]
2 точка от правилата
moderated by Coki
az sum nosih predi 1-2 sedmici ama togava vremeto beshe mn toplo ako e slunchevo si nosi sandalite kakvo kato horata si shushukat![]()
Some girls are just born winners !
Аз вчера си носих зимното яке,за сандали да не говоримПрото ми е студено,иначе съм виждала момичета със сандали,дори днес видях една-щом не ти е студено носи си ги,средата на май сме вече,не е януари,че да ти се смеят.
![]()
Аз сандали не нося, ама като гледам на мен ми е студено с летни кецове пък вие със сандалки.. Обаче ако не ти е студено защоо да не ги носиш? Какво ти пука какво казват другите нали на теб ти е удобно.. Но аз лично мисля, че в момента времто е още хладно за сандали, джапанки и чехли.. В момента е идеално за гуменки![]()
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
Аз сандали още не съм си купила, но според мен още 1-2 седмици и вече ще е наложително.
и тия дни май ше може.днес бях с пола и ми беше топло
Абе да не ти пука... слагаи ги ..и се кефито ко става въпрос някои още носят ботуши... хях
На мен още ми е студено за сандали, а и съм болна... Но ако на теб пък ти е добре с тях носи си ги, какво ти пука за хората?!?
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
струва ми се че е малко студено ощеама както си прецениш ... да не ти пука за хорското мнение :P
![]()
Времето сега е такова еено шантаво,че всеки носи каквото си иска,ботуши,маратонки,пант фки,чехли,джапанки...Носи каквото намериш за удобно
Сандали нямам,а и ми е студено,вчера бях с боди (:
хахаха пролетта е сезонът дето всеки си носи квото му се носи :Р хахаха някои ботуши,др сандали и на никой не му прави впечатление,аз вече си нося обувките с каишчици и не ми пука грам![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
за мене последните дни е адски студено за май, вчера и днес беше що-годе добре...нооооо, не ме интересува, другата седмица дори и да вали и трещи пак обувам отворените обувки
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
pff аз нося откакто се постопли от миналия месец някъдеПървоначално написано от sLaDkA_6mAtKa
![]()
кфо ме грее кой какво ще каже,то си е почти лято вече..
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Гледам всички женски са обули някакви чепици с изрязана предна част колкото да се подава само върха на нокътя на дъртия пръст. Е НЕ, такива грозни обувки НЕМА.![]()
Ами аз не съм в Бг, тука е топло, нося си джапанки.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.