.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    az vse o6te sam na obuvki tip "merilin monro",koito se vodqt izrqzani,no ne sa sandali.smqtam uni da otkriq sezona

Аз сега ис нося обувчиците.но наняколко пъти видях момичета със сандали и не забелязах някой да шушука за тях затова,ако решиш си носи сандалките и да не ти пука ...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    за мене последните дни е адски студено за май, вчера и днес беше що-годе добре...нооооо, не ме интересува, другата седмица дори и да вали и трещи пак обувам отворените обувки
    бал хъх?и аз ше се наложи

Аз все още виждам хорас ботуши и боти Ама преди да започнепериода с постоянните валежи си носих сандалите.Сега пак бих ги обула, ама реших, че вече не стават за носене и ще си взимам нови.Така, че ако ти харесва - носи си

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Аз сандали, в близките 5 - 6 години, нямам спомени да съм обувала, хъх. Инак, като ти се носят, носи.

Аз вече почти само със сандали или пантофки ходя. :P

Мега фен Аватара на amatorium
    Nadqvam se ne govorish za turistiheski sandali
    Eating isn't cheating - Arnold

Аз си нося обувки според времето: като вали - маратонки, като е топло - пантофките,ю. А и какво те интересува какво говорят хората, особено непознатите?
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Аз сандали, в близките 5 - 6 години, нямам спомени да съм обувала. Като ти се носят, носи не се влияй от чуждото мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си