.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    stiga e razbihte me veche ... miii zemi i ti se razmardai malko ne ostavqi sichko na nego sas sigurnost shte e po qko i na 2-ta
    ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!

РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

пий 2 редбула преди секс и нещата ще си дойдат на мястото
    Do you speak Salsa? .......

Мега фен
    Град
    SF
    Ъх.. не о4аквай така да го задържиш дълго. Сериозно, тва 4е мъжете сами си доставяли удоволствие в секса не е вярно. Да, окей, един мъж може много по-лесно да се възбуди и да свърши от една жена, но това не озна4ава, 4е ти ще лежиш под него като дърво и той ще е напълно щастлив и задоволен.
    Не казвам и 4е всеки път трябва да си невероятна, нормално е да не си в настроение или нещо такова, но като ще правиш нещо, по-добре го прави с желание, а не наполовина. Ина4е се полу4ава отбиване на номера. И да, известно време мом4ето сигурно ще е напълно доволно, просто защото прави секс, но в един момент това еднообразие и липса на желание от твоя страна ще му омръзнат. И ще си потърси някоя... страстна..
    Повярвай ми, мъжете може да са зле в много отношения, но определено забелязват кога моми4ето им се старае и влага вси4ко от себе си в секса и кога го прави просто по задължение.

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си