- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Готови за 30 мин.
на мен ми се еслучвало едно момче да ми каже "Аз съм пред блока ти слизай!"
а аз съм по пижама.. та гледай как за 10 мин се оправих
30 минути даже са много. Както каза Рали и за 10 съм се оправяла като бързам.
За 30 плана:
5 минути в банята, ако си взимам душ и 7-8, ако си мия главата. Трябва ми точно две песни време, за да се изкъпя.
10 минути сушене (дълга ми е косата), мазане с лосиони и през това време решавам какво да облека.
4-5 минути за обличане.
3-4 минути за грим - спирала, гланц и молив.
Докато отивам към вратата парфюм и това е.
Има и по-бърз вариант, но този е за 30, че даже и ще ми остане време да си допия кафето![]()
![]()
![]()
WOW 30 MIN
az za 10 min si izbiram drehite i si gi obli4am iiiiii ne6to ne mi haresva - preobli4am se 2-3 ponqkoga i 4 pati.
za grimat mi trqbva malko okolo 5 min - po4istvane na kojata spiralka, krem4e, glanc a moje i senki
za pri4eskata pone 15-20 min
Голям размер на картинката! /machoka/
боже , момче ссъм Събличам се Парфюм , протиф изпотяване , избирам дрехи обличам се , Прическа с гел за 2 мин Минали са 10 мин общо , и сядам да гледам телевизия докато станат 29 мин и тогава тръгвам с целта да закъснея![]()
![]()
![]()
![]()
I wake up in the morning and I piss excellence.
Ами душ и след това подсушаване(не мога да се изтрия с хавлията, тряа да изчакам от само себеси да изсъхна) - 20 мин
Слагане на спирала, молив и фон фьо тен - 20 мин
Поизправяне на косата(само където стърчи) - 5 мин
Избиране да дрехи и обличане - 10 мин
Обеци, гривни, пръстени, колани и изтриване на обувките - 5 мин
Общо: 60 мин - мааалко съм далечко от 30-те минутки![]()
тфа е апсурт за мен .. веднъж ми се беше случило бившия искаше да излезем 10 минс след като ми го каза това.. ужас! ..мислех че се базика затова се отправих към банята а като излязох тои беше вече на вратата хаха .. облякох там колкото да имам нещо отгоре сресах се даже мн мн грим не си бях сложила .. ужасно е!! затова предпочитам да знам от предния ден за да имам достатъчно време да се оправя.. и въпреки това имало е случаи в които и час и половина да се оправям пак закъснявам .. (абе кфи случаи аз винаги закъснявам без значение колко време ми е отнело да се оправя
)
Аз винаги закъснявам. :/ Много рядко се случва да отида навреме, камоли да отида по-рано. :Д Но всъщност не правя кой знае какво в къщи, просто докато се оправям слушам музика и се замотавам, щот си танцувам. :}
tva s muzikata i na menmn 4esto mi se slu4vaПървоначално написано от AFT
ina4e sam mn organizirana i uspqvam vinagi taka da podredq i razpredelq vremeto si 4e da mi stigne za vs i za 30 min nqmam problem da se pravq stiga da ne se kapq predi tva 4e e slojno....
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
vie ludi li ste... ako mi se obdqt da izlezedm sled 30 mins... 6e otkaja.. nevazmojno eee :OOOOO... oba4e ako e ne6ty mn specialno... ne se vijdam 4esno...men samo izbiraneto na drehite mi e 20 mins, 10 min mi e ednoto oko ot grima.. /tva e kato se staraq razbira se, ina4e moga da gi pretypam za tolkova i 2te/, kosa minimum 20 minuti.. tova e absolutniq minimum, koito trydno postigam, o6te 20 sedq pred ogledaloto dokato se haresam... kakvi sa tezi shemi 30 minuti e nevazmojno, osven ako ne mi dreme kak izglejdam na mqstoto kadeto otivam... a az rqdko hodq na takiva mesta![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
оправям си косата с пяна,слагам първите срещнати дрехи,преди това си измивам тялото и лицето,слагам лек грим и готово...попринцип се оправям за 30 мин
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
+ 1 даже и повече време ми отнемаПървоначално написано от wasntme_
![]()
пфф на мен ми трябва 1 час
12- къпане
13-сушене на косата
5- мазане с лосиони и пр
10- почистване на лицето
10-обличане
13-гримиране
7-обуване на чорапи досто се мотая![]()
![]()
общо взето това ..
Lof YAaA..!
Ааа ти си мой човекПървоначално написано от Dark~Illusion
Само дето аз се къпя за малко по-бързо, а си изправям косата повечко време. Ноооо това е, когато не слушам музика. Пусната ли е музиката сложете още 20мин отгоре
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Много трудно биха ми стигнали 30 мин.![]()
Да се изкъпя за около 15, докато се изсуша, намажа с лосиони, грим и се облека... трябва ми минимум 1 час, за да се оправя по-спокойно без да се мотая, щото мн обичам да се заплесвам, докато се оправям. все закъснявам, дори сутрин за училище приятелката ми ме чакаВсе и обещавам, че ше се оправям на време, ама все нещо решавам в последния момент и все не успявам. Ужассс!
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
na men poprincip mi stigat 30 min i zna4i izbira6 si drehi ne mn da se motka6
az ponqkoga i pudra ne slagam tova e kogato nqmam papki moliv spirala glanc sresvam si kosata i si hva6tam britona s fibi4ka apak ako nqmam vreme ne go hva6tam obuvane i izlizane
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
izvinqvai,no tene na modno revu li te kanqt ili an sre6taaaaa![]()
![]()
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
При мен , това никога не може да стане...Първоначално написано от ifcheTyYyYy
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Е и какво като не е модно ревю, не може да отиде на среща е така... небрежнаПървоначално написано от miss_ludataa
![]()
По темата: На мен ми се е налагало да се оправям за по малко от 30 минути и си правя същото като всеки ден но по-бързо![]()
ами аз първо се обличам (5минути най-много)след това слагам малко спирала и гланц(3 мин) сресвам си косата ако нямам време си слагам само лента или диадема(3мин) обувам се и това е. отнема ми най много 15-20 мин .
+1Първоначално написано от RaI4etO
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ifcheTyYyYy на теб каква ти е косата,за да можем да ти дадем примери точно за теб?
А иначе на мен май ще ми стигнат 30 мин. да се оправя
5 мин. избирам дрехи и още толкова ги обличам
станаха 10 след това си оправям косата със преса само бретона си изправям за 3мин. слагам си само спирала и гланц парфюмирам се набързо обувам се за една минута и готово абе трябват ми точно двайсетина минути и съм готово за полет![]()
![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.
samo vednyj mojah da se opravq za 30 minama togava byrzah za daskalo i znachi:
10 min kypane
5 min soshene
5 min oblichane
5 min grim i opravane na chantata
kazvam na maika chao po skype i obyvam obyvkite slagam gornishteto i da me nqma![]()
![]()
a za dr pyt i 60 min ne mi stigatemi kfo da napraq mn se motkam
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
Аз за толкова се оправям ха7 минути чудене кво да облеча 3 обличане,5 минути за грим квото падне,експериментирам,10 за косата топиране вдигане на бретона в останалите 5 минути си търся ключа и се обувам
![]()