.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87
    Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Ми аз попринцип за толкова се обличам,глася за 30 минути

И аз съм така Бързо се оправям .. косата малко в ред я вкарвам с лак за коса . Обличам се .. слагам молив за очи и балсам за устни с цвят и фъркам Иначе 40 минути сам готова когато се къпя без косата , а с косата се оправям за час или час и нещо ..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

za 10-15 sam gotova max 20 ako se tutkam kvo tolkos ima obli4a6 se malko spirala glanc i da si oformq kosata s pqnata a ako ne stava pravq q na ohluv4eta s fibi4ki(kosata mi e kasa) slagam obuvkite i gotovo
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Много рядко се случва да се оправя за 30 минути. Първо за къпане отиват 10-15 минути като през това решавам какво да облека,но,естествено,като изляза от банята нямам никаква идея какво ще обличам -> 15 минути за избор на дрехи и обличането им.15-20 минути за грим ( не се гримирам кой знае колко но се бавя с make up-a `щото гледам да стане като хората ).5 - парфюм,гривнички,гердани ; 15тина минутки за прическата.И определено съм закъсняла. Обаче ,ако е нещо специално и ме чака човек,с когото не съм се виждала от много време,скъсявам времето за всяка процедура наполовина като гледам ефектът накрая да е що-годе задоволителен.

Първо си вземем душш - 10 мин /ако е без косата/
    избирам си дрешки е се обличам за още 10;
    слагам една хубава шнолка на косата;
    маалко грим - пак 10-ина минутки .. и съм готова :P

30!?... да бе, аз за половината време се къпя и суша косата, другата половина отива за връзване на кубинките

Но да кажем.. 30 минути къпане + сушене + грим
    15 - обличане и обуване ии съм готова за 45

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Ми аз винаги започвам да се оправям 30 мин преди да изляза. Това обхваща подбор на дрехата, грим и прическа. Нормално е за 15 мин да не можеш да си направиш супер прическа, но пък е достатъчно да измислиш нещо шашаво

text
    Олее на мен поне ми трябва 1час за да се приготвя...
    1. 20мин-преса...еее косата ми винаги трябва да е хубава...
    2.5мин-грим..
    3.30мин-дрехи,аксесоари....тамм некви глупостии
    4.4-5мин ше чакаммм

пффф за 30 мин мога да се облека,гримирам,и оправя прическата.Е за косата отива най-мн време.Май при сички е така.Аз лично се гримирам за 10/15 мин,ако бързам,иначе с часове
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Мега фен
    аз винаги за горе-долу толкова вр. се приготвям: изправям си косата тук- там, слагам си гланц (може и пудра, руж и молив, но зависи дали ми се занимава ) , обличам се, сресвам се, обувам се и излизам

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    5 минути - баняне (без косата)
    м/у 1 и 3 минути за избор и обличане на дрехи
    3 минути - оправяне но косата, слагане на аксесоари и гланц
    1мин - пред огледалото + обуване на обувки
    И дръж се живот, идвам :Ь

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    30 минути Виж аз какво правя
    5 мин - избиране на дрехи
    2 мин - слагане на спирала, фон дьо тен и гланц
    3 мин - Изправяне на бретона
    1 мин - Пръскане с лак
    Обувам се и тръгвам ...
    11 минути Виж аз к'во правя!
    Обувам се и тръгвам!

аз и за две мога...като ще бързам минавам без грима,причесите и простотиите хаха..така правех всяка сутрин първа смяна за даскало

иначе ако тръгна да се глася мога и 2 часа,ама ефекта е същия като след 20 мин...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    30 min ehe ,az pravq taka:
    2-3 min si izbiram drehi,prez tva vreme si mislq i,kakvo 6e obyq
    3-4 min za grima,obiknovenno po4ti ni6o ne slagam
    5 min za kosata i sum gotova i trugvam
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

az predi se opravqh za 3 4 4asa ama sega kato nqmam vreme prespokoino se stqgam za 30 min daje i za 10 15 moga..samo ako sam reshila s kakvo da izlqza i ako kosata mi e samo za dooptavqne smisal 4e ot minaliq den ot pri4eskata neshty stoi ne e nqkva super ne v red hxahxa
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    само и единствено във въображението ти
    parvo si puskam muzika otivam do banqta miq si zabite opravqm kosata i se zapo4va drexite dokato gi izbera ............ malko grim i tragvam
    Im hot you are not!

ми аз за 15 мин мога да се приведа да изглеждам симпатично... вадя от гардероба нещо чисто, сресвам или връзвам косата и т.н ;]
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Сещамсе за адски много възможности
    Косата - топиране,изправяне,начупва не с пяна,с диадема (топирана зад диадемата),"обръщам" си пътя и така косата ми стои все едно съм с по-дълъг бритон (а аз нямам бритон по принцип) ....
    Лице - ако се налага фон дьо тен или пудра,черен молив,леки сенки,гланц

П.П. Това по скоро е какво ще направя ако имам 10-15 мин. ама нищо

+1

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    hmm 2 мин обличане 2 мин седене ..и оше 2 мин моткане ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Имаше един период от време, в който за 9 мин точно се обличах,миех си
    зъбите, пиех кафе, пушех един фас, правех си буклите с машата, тиках си нещата в чантата и се обувах....Бях много добра....
    Иначе 30 мин са безкрайно много време, ако се гримирам "пълна програма" си изчиствам лицето, слагам си фон дьо тена и пудрата, очната линия, спиралата и гланца за 15 мин...през останалото време пуша и се зяпам в огледалото...

Give me your best shot motherfucker!

lele az se opravqm za 2 4asa kolko ste barzi ne e istina dokato se mina s presata dokato si sloja pudra 4eren moliv spirala glanc ami dokato si izbera drehi ujast posle dokato si oformq kosata lele naistina sam bila mn bavna
    ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}

мм за толкова време се приготвих за балната вечер. С прическа, грим, маникюр обличане... всичко
    и за по-специали случаи като сватби и по-официални събирания се глася. Иначе... за едно обикновено излизане ми трябват максимум 15 минути.
    5 - да се облеча, 5 - да си сложа всичко необходимо в раницата и... 2-3 минути да си намеря очилата напоследък

ox i az se 4udq zashto vse zakasnqvam

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За 30 минути си избирам дреха, гладя я, вземем си душ, гримирам се(а това са само 10 минути поне), оправям си косата-или я оставям пусната и само я дообработвам, или си слегам шнола. Ако разполагам с 40 минути си я навивам малко с ролки, за да стои по-добре. За абсолвентския си бал се нагласих за цифром и словом 20 минути. Не виждам какво толкова се киприте. какъв е тоя душ за 10 минути при вас. Аз за толкова се къпя, а имам дълга и къдрава коса, която се сресва поне 5 минути като е мокра...Иначе онзи ден мъжа ме вдигна от убечника в 11 и 10 че бил у тях да отида. до 11 и 15 учих, за да приключа темата, взех душ, гримирах се, хапнах и в 11 и 35 бях у ях(пътят е около 7-8 минути).
    П.С и аз слагам лещи и то по няколко пъти понякога, ако паднат сенки в очите...
    П.С.2Косата ми и без това седи както си обича. Пръскам малко балсам с вода, оправям я с пръсти и тръгвам. Отнема ми........30 секунди.

lele zavijdam vi chesno che i kapaneto slagate v teq 30 minuti

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Хм..вижте как се прави. :Д

4 минутки ми трябват да се облека и обуя , минутка за молива и..това е.
    What you give is what you get!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си