- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Готови за 30 мин.
Първоначално написано от kuklichka_bg
И аз съм такаБързо се оправям .. косата малко в ред я вкарвам с лак за коса . Обличам се .. слагам молив за очи и балсам за устни с цвят и фъркам
Иначе 40 минути сам готова когато се къпя без косата , а с косата се оправям за час или час и нещо ..
![]()
za 10-15 sam gotova max 20 ako se tutkam kvo tolkos ima obli4a6 se malko spirala glanc i da si oformq kosata s pqnata a ako ne stava pravq q na ohluv4eta s fibi4ki(kosata mi e kasa) slagam obuvkite i gotovo
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
Много рядко се случва да се оправя за 30 минути.Първо за къпане отиват 10-15 минути като през това решавам какво да облека,но,естествено,като изляза от банята нямам никаква идея какво ще обличам -> 15 минути за избор на дрехи и обличането им.15-20 минути за грим ( не се гримирам кой знае колко но се бавя с make up-a `щото гледам да стане като хората ).5 - парфюм,гривнички,гердани ; 15тина минутки за прическата.И определено съм закъсняла.
Обаче ,ако е нещо специално и ме чака човек,с когото не съм се виждала от много време,скъсявам времето за всяка процедура наполовина като гледам ефектът накрая да е що-годе задоволителен.
![]()
Първо си вземем душш - 10 мин /ако е без косата/
избирам си дрешки е се обличам за още 10;
слагам една хубава шнолка на косата;
маалко грим - пак 10-ина минутки .. и съм готова :P
30!?... да бе, аз за половината време се къпя и суша косата, другата половина отива за връзване на кубинките![]()
Но да кажем.. 30 минути къпане + сушене + грим
15 - обличане и обуване ии съм готова за 45![]()
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ми аз винаги започвам да се оправям 30 мин преди да изляза. Това обхваща подбор на дрехата, грим и прическа. Нормално е за 15 мин да не можеш да си направиш супер прическа, но пък е достатъчно да измислиш нещо шашаво
text
Олее на мен поне ми трябва 1час за да се приготвя...![]()
1. 20мин-преса...еее косата ми винаги трябва да е хубава...![]()
2.5мин-грим..![]()
3.30мин-дрехи,аксесоари....тамм некви глупостии![]()
4.4-5мин ше чакаммм![]()
![]()
![]()
пффф за 30 мин мога да се облека,гримирам,и оправя прическата.Е за косата отива най-мн време.Май при сички е така.Аз лично се гримирам за 10/15 мин,ако бързам,иначе с часове
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
аз винаги за горе-долу толкова вр. се приготвям: изправям си косата тук- там, слагам си гланц (може и пудра, руж и молив, но зависи дали ми се занимава) , обличам се, сресвам се, обувам се и излизам
![]()
5 минути - баняне (без косата)
м/у 1 и 3 минути за избор и обличане на дрехи
3 минути - оправяне но косата, слагане на аксесоари и гланц
1мин - пред огледалото + обуване на обувки
И дръж се живот, идвам :Ь
11 минутиПървоначално написано от Chr!sSie
Виж аз к'во правя!
Обувам се и тръгвам!![]()
аз и за две мога...като ще бързам минавам без грима,причесите и простотиите хаха..така правех всяка сутрин първа смяна за даскало![]()
иначе ако тръгна да се глася мога и 2 часа,ама ефекта е същия като след 20 мин...
30 min ehe,az pravq taka:
2-3 min si izbiram drehi,prez tva vreme si mislq i,kakvo 6e obyq
3-4 min za grima,obiknovenno po4ti ni6o ne slagam
5 min za kosata i sum gotova i trugvam![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
az predi se opravqh za 3 4 4asa ama sega kato nqmam vreme prespokoino se stqgam za 30 min daje i za 10 15 moga..samo ako sam reshila s kakvo da izlqza i ako kosata mi e samo za dooptavqne smisal 4e ot minaliq den ot pri4eskata neshty stoi ne e nqkva super ne v red hxahxa
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
parvo si puskam muzika otivam do banqta miq si zabite opravqm kosata i se zapo4va drexite dokato gi izbera ............ malko grim i tragvam
Im hot you are not!
ми аз за 15 мин мога да се приведа да изглеждам симпатично... вадя от гардероба нещо чисто, сресвам или връзвам косата и т.н ;]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
+1
hmm 2 мин обличане 2 мин седене ..и оше 2 мин моткане ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Имаше един период от време, в който за 9 мин точно се обличах,миех си
зъбите, пиех кафе, пушех един фас, правех си буклите с машата, тиках си нещата в чантата и се обувах....Бях много добра....
Иначе 30 мин са безкрайно много време, ако се гримирам "пълна програма" си изчиствам лицето, слагам си фон дьо тена и пудрата, очната линия, спиралата и гланца за 15 мин...през останалото време пуша и се зяпам в огледалото...![]()
Give me your best shot motherfucker!
lele az se opravqm za 2 4asakolko ste barzi ne e istina
dokato se mina s presata dokato si sloja pudra 4eren moliv spirala glanc ami dokato si izbera drehi ujast
posle dokato si oformq kosata
lele naistina sam bila mn bavna
![]()
ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}
мм за толкова време се приготвих за балната вечер. С прическа, грим, маникюр обличане... всичко
и за по-специали случаи като сватби и по-официални събирания се глася. Иначе... за едно обикновено излизане ми трябват максимум 15 минути.
5 - да се облеча, 5 - да си сложа всичко необходимо в раницата и... 2-3 минути да си намеря очилата напоследък![]()
ox i az se 4udq zashto vse zakasnqvam![]()
За 30 минути си избирам дреха, гладя я, вземем си душ, гримирам се(а това са само 10 минути поне), оправям си косата-или я оставям пусната и само я дообработвам, или си слегам шнола. Ако разполагам с 40 минути си я навивам малко с ролки, за да стои по-добре. За абсолвентския си бал се нагласих за цифром и словом 20 минути. Не виждам какво толкова се киприте. какъв е тоя душ за 10 минути при вас. Аз за толкова се къпя, а имам дълга и къдрава коса, която се сресва поне 5 минути като е мокра...Иначе онзи ден мъжа ме вдигна от убечника в 11 и 10 че бил у тях да отида. до 11 и 15 учих, за да приключа темата, взех душ, гримирах се, хапнах и в 11 и 35 бях у ях(пътят е около 7-8 минути).
П.С и аз слагам лещи и то по няколко пъти понякога, ако паднат сенки в очите...
П.С.2Косата ми и без това седи както си обича. Пръскам малко балсам с вода, оправям я с пръсти и тръгвам. Отнема ми........30 секунди.
lele zavijdam vi chesno che i kapaneto slagate v teq 30 minuti![]()
Хм..вижте как се прави. :Д
4 минутки ми трябват да се облека и обуя , минутка за молива и..това е.![]()
What you give is what you get!