.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87
    Цитирай Първоначално написано от enola
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    vie ludi li ste... ako mi se obdqt da izlezedm sled 30 mins... 6e otkaja.. nevazmojno eee :OOOOO... oba4e ako e ne6ty mn specialno... ne se vijdam 4esno...men samo izbiraneto na drehite mi e 20 mins, 10 min mi e ednoto oko ot grima.. /tva e kato se staraq razbira se, ina4e moga da gi pretypam za tolkova i 2te/, kosa minimum 20 minuti.. tova e absolutniq minimum, koito trydno postigam, o6te 20 sedq pred ogledaloto dokato se haresam... kakvi sa tezi shemi 30 minuti e nevazmojno, osven ako ne mi dreme kak izglejdam na mqstoto kadeto otivam... a az rqdko hodq na takiva mesta
    + 1 даже и повече време ми отнема
    +1 мали аз въобще не се вписвам като времето ми е ограничено започвам по отрано да се оправям,ноо за да се наглася от-до и да се харесам ми тряят мин 1 4ас и 10,20 мин...
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Град
    Велико Търново
    Взимам един бърз душ(7 мин)обличам се(3 мин)слагам си коректор,молив,спирала и гланц(6 мин)намачквам косата си с пяна,обръщам пътя си на друга страна,защипвам бретона си с фибичка назад,(понякога като защипя бретона си назад,връзвам и косата си на опашка ниско долу)(5 мин)обувам се(1 мин)и тръгвам. общо 22 мин и 8 мин пътя :P идеално се побирам

LELE NA MEN MI TRQBVA 1 4as za da se opravq Ne se glasq, ne sum konta. no kosata mi e mnooooooogo zor :X da se izkapq 10 mins - da si izsu6a kosata 10 mins da i napravq obem s presata 5 mins da q izpravq i da q dokaram do kraen vid koito po4ti nikoga ne mi haresva o6te 15 mins dokato izbera kvo da si obleka 10 mins dokato si sabera ne6tata v 4antata.. dokato stigna lele samo az li sam taka ?
    Obicham da vijdam unikalnostta si, v nerazbira6tite o4i na prostosmurtnite , xa

Цитирай Първоначално написано от Care_me_away
    LELE NA MEN MI TRQBVA 1 4as za da se opravq Ne se glasq, ne sum konta. no kosata mi e mnooooooogo zor :X da se izkapq 10 mins - da si izsu6a kosata 10 mins da i napravq obem s presata 5 mins da q izpravq i da q dokaram do kraen vid koito po4ti nikoga ne mi haresva o6te 15 mins dokato izbera kvo da si obleka 10 mins dokato si sabera ne6tata v 4antata.. dokato stigna lele samo az li sam taka ?
    спокс не си има и по от тебе
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Град
    blg
    hah nai posle moga da se pohvalq 4e cqloto glasene i opravqne za 1 4as i 30 2 4asa ve4e spokoino go pravq za 30 min hah trqbva da svikne6 da gubi6 po malko vreme za tova
    izpravqne ako iskam da e perfektno prava 15 min fdt spirala moliv ruj... 4 min dokato se izpravqm mislq za drexite obli4ane 1 min

ами доста ще ми е трудно,щото мн се туткам по принцип...
    долу-горе:
    20 мин-да си взема душ,да си измия зъбите
    5 мин-мазане с крем за лице и лосион за тяло
    10 мин-избиране на дрехи и обличане,а по някой път се преобличам по
    няколко пъти
    10 мин-фон дьо тен,спирала,черен молив и глнац за устни(ако си размажа нещо
    още 5 мин да го изчистя )
    3 мин-ресане на косата и слагане на някоя диадема, лента шноличка или фиба
    (ако изобщо слагам нещо)
    2 мин-гердани,гривни,обеци(не винаги слагам)
    2 мин-парфюм и да се обуя и тръгвам.
    Кво стана то..52 мин и като се имам предвид,че през това време
    слушам музика и от време на време танцувам пред огледалото
    точно един час става!
    А пък ако трябва да си мия косата,да се лакирам,да слагам
    сенки за очи и да си оправям веждите
    добавям още поне 1 час ... Значи май нямам шанс за 30 мин

10 минутки да си избера дрехи и да ти облека
    5 митути да си избера аксесори към дрехите и да си ги сложа
    5 мин да си пооправя рошавата коса
    3 мин парфюмче,обущата и излизам

30 минути...хм...трудничко.
    5 мин-сресване;
    5 мин-гримиране(безцветна спирала и черен милив);
    5 мин-обличане;
    5 мин-обуване;
    5 мин-кълчене,защото слушам мизука през това време ;
    5 мин-гледам се и се харесвам все повече и повече ;
    5 мин-оправяне на полу готовата,по принцип чанта;
    5 мин-резервни,ако издирвам някоя определена дреха,нещо за чантата,размажа си някое око или нещо от тоя сорт.
    Общо 40 мин,а може и повече.

stigat mi za obli4ane,sresvane,opravqne na kosa,grimirane
    no ako smqtame i du6 mi trqbvat pone 40

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    30 минути...хм...трудничко.
    5 мин-сресване;
    5 мин-гримиране(безцветна спирала и черен милив);
    5 мин-обличане;
    5 мин-обуване;
    5 мин-кълчене,защото слушам мизука през това време ;
    5 мин-гледам се и се харесвам все повече и повече ;
    5 мин-оправяне на полу готовата,по принцип чанта;
    5 мин-резервни,ако издирвам някоя определена дреха,нещо за чантата,размажа си някое око или нещо от тоя сорт.
    Общо 40 мин,а може и повече.
    5 минути ли се обуваш бе?

На мен ми трябват 5 секудни.. /може би, защото съм с кецове/.

Иначе аз си казах:

Хм..вижте как се прави. :Д

4 минутки ми трябват да се облека и обуя , минутка за молива и..това е.
    What you give is what you get!

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Цитирай Първоначално написано от enola
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    vie ludi li ste... ako mi se obdqt da izlezedm sled 30 mins... 6e otkaja.. nevazmojno eee :OOOOO... ......
    + 1 даже и повече време ми отнема
    +1 мали аз въобще не се вписвам като времето ми е ограничено започвам по отрано да се оправям,ноо за да се наглася от-до и да се харесам ми тряят мин 1 4ас и 10,20 мин...

л и г л и
    не моа повярвам че седите ЦЯЛ ЧАС у вас докато се "оправите" и се харесате.. мале мн сте зле.. и преди да си помислите че съм някоя мърла.. най-много за 30мин стоя (може и по-малко) и да се направя адски яка, а най-бързо да изляза ми дайте 5-10мин... ле ле ел елел

и също така преди деси_етнис няква се сресвала 5 мин.. е па мойта коса сега е по-къса,ама миналата година беше бааая.. и кво 2-3мин. айде всички стига сте се правили на големите лигли и кокетки ахахах
    обувала се 5 мин, обличала се 5 мин.
    кво, като си слагаш дънките толкова ли са ти тясни че за 3 мин ги слагаш... един потник и едни дънки за 3-4 мин стават.. или сте флегми или се лиготите
    ахах
    днеска много жлъч има в мене, сори : )

л и г л и
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Душът е задължителен, лосион за тяло, докато се намажа обикновено отварям гардероба и си избирам какво да облека, после малко пудра или фон дьо тен, спирала, косата само я реша, щото си пада малко неуправляем процес, парфюм и айдеее Общо взето 20мин макс
    Аз съм само един, но все пак ме има! Не мога да направя всичко, но има какво да направя. И защото не мога да направя всичко , няма да откажа да направя това, което мога!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си