- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не сме правили секс с месеци
Здравейте. Имам проблем с приятеля ми. Ходим от почти 4 години и вече не правим секс с месеци. Той е на 36 а аз съм на 18. Незнам какво да правя и реших да ви пиша. Просто незнам каква е причината. Дали има друга... ! Или вече му е омръзнало да спи с мен... ? Дали аз не го вазбуждам вече... ? Просто не мога да си го обесня. А и знаете как е. Всеки има нужди от секс и никой няма да отрече. Моля ви ако можете ми помогнете да разбера какво става
т.7
krem4et0
Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!
Ами според мен си е намерил друга.
Разликата във възрастта си е казала думата.
Не можеш да очакваш зрял мъж да бъде с една 18 годишна тийнеджърка.
Омръзнала си му просто.
Явно иска вече нещо сериозно.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
еми извиняваи не съм много компетентен, но наи-малкото което забелязвам е 4е тои е с 18 години по-голям от теб и не разбирам защо да не иска да го правите.
Ако правите по 134 пъти секс на седмица, той е на 36 и може да е решил, че не му е нужно това в ежедневието. Да има и такива мъже, wtf... Но нека не те залъгвам, това е 1% шанс, 99% е шанса да е заради разликата в годините. Може да живее с представа за теб, че си по-зряла за възрастта си. В следствие, ако си се доказала обратно на това - може наистина да му е омръзнало с теб. Според мен няма смисъл от връзката, ако е такъв случая, защото тя ще е повече баща - дъщеря отколкот мъж-жена. Пък може и друга да си е намерил. 18 годишния дух е много по различен от този на 36 годишния мъж. 36 не е много, но не е и малко. Не мисля, че съм в състояние да сложа в думи отговора, по-скоро ти ще го почувстваш.. сега или на по-късен етап от живота ти. Пък и аз не съм достатъчно зрял, че да мога да преценя вярно ситуацията. Не обичам да давам това за съвет, но поговорете. Големи хора сте, мисля че сте в състояние да решите проблема с разговор.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Значи, когато си била на 14 той е бил на 32 ?! Ммм .. Не, че ти се карам, ама ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ ?!" Приятелят ти " може да ти е баща .. Помисли малко ..
Най-добре говори с него..така ще си изясните нешата...ние тук може да си говорим колкото си искаме...а всъщност от колко време не сте правили секс?
i az tova iskah da kaja!!!!Първоначално написано от Jeuelle
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ти какво очакваш ? Пък и може да има проблеми с "вдигането на самолета" Знам ли го, може пък да е пипнал нещо 0т няк0я и да не иска да те зарази хах т0лкова мн причини може да се намерят.
Той лично на теб какво ти каза?
Първоначално написано от Say It Right
Erma: В същтност не сме правили секс от 2 месеца а предния път преди 3 месеца и така нататък. Аз просро съм много обуркана. Не ме обвинявайте за разликата в годините ни,защото не знаете какво е. Но да се върнем на темата. Не вярвам че ми изневерява. Просто почивните дни сме постоянно заедно а ако имаше нещо щеше да има смс-и,обаждания и мисля че щеше да си проличи. Оффф незнам .... Много съм объркана![]()
Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!
Само едно ще кажа... Когато си била на 14 тои е бил на 32 ... Ебах му майката ? Кво става с този народ бе? Педофили всекакви се родихаПървоначално написано от mishleto___
![]()
emi pri4inite moje da sa mn,moje da si mu tesni4ka,moje emocionalno da si mu omruznala,moje fizi4eski da si mu pmruznala,awe q si namei nqkoi po na ``krehka`` vuzrastПървоначално написано от mishleto___
ti kato si 22 toi 6e e na 40
![]()
ti kato si 22 toi 6e e na 40Първоначално написано от slaveto1989
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
omraznalo my e zabavlenietoo s teb xaxaxa
еми едва ли ако някои стане на 40 не би мечтал за някоя 22 год мацка .......... може вече тои да не може хммм да се справя с хмм 'издигането на самолета'.......
Не целта е цел, а пътят
Според мен можеш да намериш най-точният отговор като си поприказваш с него.Ние тука може да се чудим..Но точният отговор той ше ти го даде!Късмет!![]()
![]()
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.
Първоначално написано от mishleto___
Само почивните дни ли сте постоянно заедно?! Ако е това - обяснява се всичко.Много ясно, че ти няма да знаеш за смс-ите и обажданята, защото те ще бъдат изтривани и въпросната жена, с която според мен те заменя, е предупредена да не му звъни почивните дни и др. такива.Мисля, че просто има друга и ти си му ей така ако остане на сухо... А за проличаването - не винаги си проличава ;) И докато не го хванеш в крачка не мисля, че ще разбереш истината.На толкова години мъж ме съмнява да не успее да те излъже ако го питаш защо не правите секс ;) Така че скъпа започваи да се готвиш да се разделите .. защото според мен т'ва ще се случи многоооо скоро
е вие като сте от 4 години не разговаряте ли за това?? Иначе разнообразете секса и ако пак не иска значи връзката ви сериозно куца.
Не съм казала че само почивните дни сме заедно. Казах че почивните дни сме неразделни а през останалите всяка вечер сме заедно.А за през деня няма как защото той има свой бизнес и не може да е постоянно с мен. Незнам може би просто не ми се иска да ви вярвам че иман друга. Аз съм говорила с него за това защо не спим. Просто и двамата сме в постоянни нерви и може би не му е до това. Незнам...Пък и човек който ти се кълне в най святото си че няма друга и че иска само теб нен вярвам да е лъжец...
![]()
Няма да кометирам факта, че като сте започнали връзката си, той е бил на 32, а ти още детенце. Това си е жива педофилия и е подсъдимо(ако си била малко под 14 де).
Ще се съсредоточа върху проблема ти. Възможно е да е уморен, да има големи проблеми, да е в постоянен стрес и всичко живо да го дразни. Тоава оправдава липсата на секс, но не и толкова трайна и системна. Напрежението и нервите не са достатъчна причина да не любиш любимия си човек с месеци. Всички тук сме ангажирани, половинките ни също, много от нас учат и работят и пак намират време поне няколко пъти седмично да се отдадат на ласки с любимия. Липсата на време явно не е причина. Причината е липсата на тръпка и на привличане мжду вас. Съжалявам, но тръпката явно е изчезнала. А изчезн ли това, сре ли да те привлича партньор ти, секс много ясно, че няма да има.
Най-добре обмисли това. Наличето на друга жена не е причина да не правите секс. дори и да изневерява 1 мъж, пак може да прави секс с приятелката си, ако тя го привлича. Явно ти просто вече не го привличаш толкова.
Много добре казано.Първоначално написано от krem4et0
Иначе има много отчаяни варианти да се опиташ да върнеш желанието му за секс и въобще привличането. Секси дрешки, ароматни свещи, вечеря на основата на афродизиаци, нова прическа, високи токчета ако щеш, секси грим, дори извън спалнята. Като жена винаги трябва да изглеждаш красива и секси, не позволявай умората и психическата натовареност да ти попречат да съблазниш твоя човек. А конкретно за секса, разговорите на тази тема можеш да ги насочиш в посока експериментиране. Дори да си от най-консервативните в тази област (или той), все пак за този проблем трябва да ползваш тежката артилерия. На 18 години си, с възрастен мъж, предполагам имаж нужния опит и разбиранеХайде пиши ако се случи нещо интересно
![]()
Ебе вие наред ли сте бе, братче.
Тоя човек може да баща да ти мине..![]()
Slojen kazus. A prez sedmitsata toi sus jena si i deteto li e?Nai-veroqtno prosto si mu pisnala veche. Az ako bqh na 36 ne vijdam druga prichina da ne iskam da plushtq neshto mlado i sochno... ili puk jena mu go e hvanala i go muchi s tochilka v duparata i toi nqma jelanie za sex prez pochivnite dni.
Moje i da sum se oburkal. Moje da si ostarqla veche za nego. Vse pak toi kato e bil na 32 i ste trugnali ti si bila na 14 - mlado i svejo gadje.
Eating isn't cheating - Arnold
+ tva toi e na takava vuzrast 4e ve4e iska deca semeistvo ,a ti kakvo na 18 da dundurka6 bebeta liПървоначално написано от mishleto___
![]()
Той не е женен и няма деца. И много добре знам че иска деца, а аз мога даму ги дам.Пък и защо не ! Важното е да си готов. Не е важна възрастта според мен !