- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Харесвате ли момчета с оскубани вежди?
Извинявам се ако има такава тема. Та..харесват ли ви? Мен лично ме избива на смях като видя момчета с вежди по тънки и от моите. То и на повечето момичета им седи смешно тънко оскубани вежди, да не говорим за момчетата. А и на повечето (всъщност на всички) им седи много смешно и гейско ...
He
~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~
И на мен ми е мноооого смешно като видя такова момче.Няколко съм виждала,обаче всичи изглеждат много тъпо.![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
На някои момчета наистина им трябва малко, нооооооо чак пък супер тънко.. извинявайте ама..![]()
Първоначално написано от Say It Right
+1Първоначално написано от comics
![]()
+1Първоначално написано от comics
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
za6to puk ne, vijdala sym mom4eta na koito im stoi hubavo.nqmam predvid vejdi kato dve kon4eta zalepeni nad o4ite...
hmhm koi kazal 4e sedi sme6no dori i pri momi4etat naprotiv mn hubavo si sedi no zavisi kak sa si gi zeli ako sa se proskubali kat nqkoi ... mn qsno 4e 6te sedi zle![]()
![]()
a na nqkoi mom4eta im otiva nz mene me kefi no da ne e prekaleno mn
Pfffff ne s1m obojatelka poprincip no da na Stoqn ot MI dobre mu sedqxa ... ama p1k ddz adski sme6no e mene sa mi sme6ni momi4etata p1k za mom4etataaaa ......![]()
![]()
![]()
![]()
I`m exactly where I`m supposed to be..
Ами на някои момчета им трябва да си скубнат няколко косъмчета. Но определено не одобрявам тънките мъжки вежди.
Колкото да се отдели едната вежда от другата - може![]()
Останалото може и да не е гейско, но стои гейско... ако ме разбирате![]()
След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]
+1Първоначално написано от besnicataa
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
+1Първоначално написано от Amy_Dumas_Lifestyle
Не харесвам с мега тънки, ами само такива дето си ги оформят. Все пак едно е да видиш момче с обрасли вежди, а друго е момчето коет САМО си ги е оформило.
Не, не харесвам такива момчета. Като видя момче със супертънки вежди, и мен ме избива на смях.
Първоначално написано от Усмивкаа*
Don't worry, be happy!
Не,виждала съм такива ''хубостници'' и им стои ужасно..не е мъжко занимание тва..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
НЕ!