.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 147
    що не бее по добре ли ше е някакъв обрасал се весне пред тебе е ест не харесвам чак такива момчета дет не са си оставили косми за скубане ако изобшо може да се нарекат момчета ..

Голям фен
    не
    Don't worry, be happy!

харесвам само да са оформени веждите..примерно ако е с една вежда и да си я оправя.. и най-много нещо в края и така.. но не и да са направени супер тънки..по-тънки и от моите
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Град
    The Land Of The Doomed
    ОМФГ мъж ли че е или че се биеме пред огледалото да си оскубе веждите, да си обезкосми ушите, носа и да си сложи гланц ................ ПРОТИВ всякакви такива П*******ки изяви съм!!

НЕ.
    Попринцип съм за поддръжката на момчетата-лак,епилация,но веждите
    Освен ако не са много обрасли .. демек като една вежда !

Град
    В сърцето му!
    Харесвам ако само ги изчистват от излищните косъмчета..да тръгнат да ги оформят..извивки, черти..неща..НЕ

зависи ако са направени като женски НЕ, но ако са просто почистени от някои ненужни косамчета стои много добре!

Цитирай Първоначално написано от comics
    На някои момчета наистина им трябва малко, нооооооо чак пък супер тънко.. извинявайте ама..
    Така е !

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от marencetuuu
    аз пък мн им се кефя мн мн ...е ако не са мега тънки,иначе е мн сладко
    и моето патенце си скубе веждите..супер са му сладинки..
    не са такива тънки и като линиика..а просто мноо яки ..по-хубави и от моите даже...

Re: Харесвате ли момчета с оскубани вежди?

Цитирай Първоначално написано от Усмивкаа*
    He
    +1

teq deto sa s mn tanki i tam 4ypki a u .. naistina gadno otblaskvashto pedalsko ujasno abeee otvart sa ...napraoo vsi4ko si sasipvat taka..cqlata viziq..a pak ima i mom4eta deto samo malko si gi mahat s pinsetka i sa dosta dobre ;] ama oniqq s kozmeti4kite sa ujasni hxahaxh
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Цитирай Първоначално написано от comics
    На някои момчета наистина им трябва малко, нооооооо чак пък супер тънко.. извинявайте ама..
    +1
    +1
    АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....

Цитирай Първоначално написано от Sladyranna
    Харесвам ако само ги изчистват от излищните косъмчета..да тръгнат да ги оформят..извивки, черти..неща..НЕ
    +1

Цитирай Първоначално написано от hrisence
    Цитирай Първоначално написано от Sladyranna
    +1
    +1 и от мен
    Обичам момчета с 2 вежди т.е. да си махат косъмчетата между тях (еее разбрахте ме ) Както и ненужните косъмчета в долната част на веждата (ако има такива разбира се
    )

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    изобщо не харесвам момчета

Зависи от лицето,но на някой им отива не ОСКУБАНИ ,а ОФОРМЕНИ вежди.Без да се променя формата на веждите,просто да се махнат ''паразитните'' косъмчета.

Зависи от лицето,но на някой им отива не ОСКУБАНИ ,а ОФОРМЕНИ вежди.Без да се променя формата на веждите,просто да се махнат ''паразитните'' косъмчета.

Супер фен
    haresvat mi takiva s po4isteni,s oskubani nito momi4eta,nito mom4eta mi haresvat
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Варна
    predpo4itam s oskybani vejdi otkolkoto s edna vejda

Цитирай Първоначално написано от Amy_Dumas_Lifestyle
    Колкото да се отдели едната вежда от другата - може
    Останалото може и да не е гейско, но стои гейско... ако ме разбирате
    +1

Ако са събрани веждите не е много естетическо. И затова може да се погрижи момчето, за да изглежда по-добре, не и да е смешно.

Град
    СОФИЯ
    Харесвам момчета с ДВЕ вежди

Категорично не
    Кретенизмът е здраве

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    луди ли сте ако веждите на едно момче са оформени простоо нз маина ... или пак ако има косми на рацете напрауу ..недопустимо !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Страната на Чудесата
    не, момче с оскубани вежди ми прилича по-скоро на гей, отколкото на някой пич, грижещ се за външността си.
    Fighting for nothing is what you're born for.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си