- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Харесвате ли момчета с оскубани вежди?
що не беепо добре ли ше е някакъв обрасал се весне пред тебе
е ест не харесвам чак такива момчета дет не са си оставили косми за скубане ако изобшо може да се нарекат момчета ..
![]()
не![]()
Don't worry, be happy!
харесвам само да са оформени веждите..примерно ако е с една вежда и да си я оправя.. и най-много нещо в края и така.. но не и да са направени супер тънки..по-тънки и от моите![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
ОМФГ мъж ли че е или че се биеме пред огледалото да си оскубе веждите, да си обезкосми ушите, носа и да си сложи гланц ................ ПРОТИВ всякакви такива П*******ки изяви съм!!
НЕ.
Попринцип съм за поддръжката на момчетата-лак,епилация,но веждите![]()
Освен ако не са много обрасли .. демек като една вежда !
Харесвам ако само ги изчистват от излищните косъмчета..да тръгнат да ги оформят..извивки, черти..неща..НЕ
зависи ако са направени като женски НЕ, но ако са просто почистени от някои ненужни косамчета стои много добре!![]()
и моето патенце си скубе веждите..супер са му сладинки..Първоначално написано от marencetuuu
не са такива тънки и като линиика..а просто мноо яки ..по-хубави и от моите даже...![]()
![]()
+1Първоначално написано от Усмивкаа*
teq deto sa s mn tanki i tam 4ypki a u .. naistina gadno otblaskvashto pedalsko ujasno abeee otvart sa ...napraoo vsi4ko si sasipvat taka..cqlata viziq..a pak ima i mom4eta deto samo malko si gi mahat s pinsetka i sa dosta dobre ;] ama oniqq s kozmeti4kite sa ujasni hxahaxh
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
+1Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
![]()
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
+1Първоначално написано от Sladyranna
+1 и от менПървоначално написано от hrisence
Обичам момчета с 2 веждит.е. да си махат косъмчетата между тях (еее разбрахте ме
) Както и ненужните косъмчета в долната част на веждата (ако има такива разбира се
)
Зависи от лицето,но на някой им отива не ОСКУБАНИ ,а ОФОРМЕНИ вежди.Без да се променя формата на веждите,просто да се махнат ''паразитните'' косъмчета.
Зависи от лицето,но на някой им отива не ОСКУБАНИ ,а ОФОРМЕНИ вежди.Без да се променя формата на веждите,просто да се махнат ''паразитните'' косъмчета.
haresvat mi takiva s po4isteni,s oskubani nito momi4eta,nito mom4eta mi haresvat
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
+1Първоначално написано от Amy_Dumas_Lifestyle
Ако са събрани веждите не е много естетическо. И затова може да се погрижи момчето, за да изглежда по-добре, не и да е смешно.![]()
Харесвам момчета с ДВЕ вежди![]()
луди ли сте ако веждите на едно момче са оформени простоо нз маина ... или пак ако има косми на рацете напрауу ..недопустимо !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
не, момче с оскубани вежди ми прилича по-скоро на гей, отколкото на някой пич, грижещ се за външността си.
Fighting for nothing is what you're born for.