- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Харесвате ли момчета с оскубани вежди?
никога няма да го направя тфа![]()
![]()
![]()
![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
da![]()
Ей ама може ли така де.. тъкмо се канех да ги пооскубя малко и вие не та не.. еми хубаво !
ами ако са мн дебели и сключени примерно,мисля че е нормално да ги направи момчето поне да са две отделни.и не съм и против оформянето смисул отдолу да се обере излишното и така.друг е въпроса че има момчета дето си ги правят мн тънки и не е красиво
тогава даже вече може да се каже че е педалско
Ами не държа непременно да са с оскубани вежди, но ако пък са много гъсти не ми харесват, като екваториална гора ше са. Предпочитам да са леко оформени, ако има нужда, но да не са много тънки. Иначе наистина е мн гейско момче с по-тънки вежди от на момиче![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
и двете крайности не ми допадат кой знае колко,но моите уважения-предпочитам момче с една вежда,от колкото индивид с по-тънки и оформени от моите
разбирам да е гей и да подчертава този факт,но ми е неестесвено и смешно,когато видя нормален,хетеросексуален представител на мъжкия пол с видимо направени вежди
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
нито искам да е с по-тънки и оформени от мойте,нито с 1 веждалеко пооскубани в средата е добре ..според мен
![]()
Само гейчетата си скубят веждите,много педалско стои момче с оскубани вежди![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako imat golemi gasti vejdi kato tropi4na gora-da,ina4e stoi dosta pedalsko
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Ми оскубани -Не,но ако са прекалено обрасли,може да си ги почисти..
много ;дд хаха ;х не .. самоо ако са сляти веждите,тогава е допустимоо да се премахнат косъмчетат по средата ; ) според мен ;рр
LaraFairie Photography ...
Педалско е като се изтънят прекалено. Иначе ако се раделят и малко се пооформят си е много якоПървоначално написано от summer_08
I Love
Vania
Kabakova
Ако са оскубани малко и са оформени добре е хубаво,но ако са тънки като конец не......и все пак по-добре да са леко почистени,отколкото да са някакви бушменски![]()
+1Първоначално написано от Moonlight_88
Първоначално написано от ^blue_cat
+1
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
мен пък ти ме дразниш с външния си видПървоначално написано от fa$h!oN b0y
малееееее къф си грозен и нереален![]()
![]()
![]()
I Love
Vania
Kabakova
Всичко си зависи от самото момче , аз лично си ги скубя . Не на всеки му прилича , а и на някои момчета естествените са много хубави . Моите бяха мн дебели и грозниЕстествено не си ги правя тънки като на момиче , просто ги оформям в което има разлика .
П.П. В това да си скубиш веждите или да си бръснеш краката няма нищо гейски , живеем в 21 век нормално е за цял свят . Гей е човек който харесва момчета , а не който си бръсне краката или си скуби веждите .![]()
МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА , ОБИЧАМ РОДИНАТА СИ [!][!][!]
we give it all.
Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пеерааз
Иначе аз лично не бих тръгнала с момчет което си скубе веждите или си бръсне краката, нали все по нещо трябва да се различават от момичетата...