- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- МЛАДИ ТАЛАНТИ - ТУК !!
Правя темата с целта да събера хора от страната, които просто са обсебени от музиката и търсят реализация.Ако сте заитересувани от музиката пишете каква музика харесвате и в кои жанрове творите/имате намерение да творите![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
mi az se zanimavam s peene!u4a se da svirq i na kitara!!!imam rock grupa na koqto sam vokalistka!
svirim pesni na: Deep purple,Whitesnake,Rainbow,Bon Jovi,Judas Priest,Helloween,Evanescence,Nightwish i o6te mnoooooooogo drugi!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evanescence 4ever!!!
Добре,ама като ги събереш тея хора от страната кво ще ги прайш...?То и аз съм обсебена от музиката и ходя на уроци по китара... Искам да се запиша и на барабани след време,ама какъв е смисъла от темата...
занимавам се с музика,уча в музикалното у-ще в Бургас... и за напред също ще се занимавам с музика .В каква сфера-нз ,но имам мечтата да свиря в най-известните оркестри по света като Виенска,Берлинска филхармония и др.Амин !
![]()
![]()
![]()
Go fix yourself !
И аз уча в музикалното, ама в София!![]()
The-Grow-Up-Kid, на какво свириш, аз цигулирам![]()
Творя квот дадеш.
Най-вече пръдни.
~ПаНчАтАнТрА~ аз пък виолирамдемек виола
![]()
Go fix yourself !
Super![]()
Кой клас си, имаш ли намерение да идваш към София?...
ако искаш ме намери на скайп: anjelicka_91![]()