- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета, какви дрехи най ви върбуждат на едно момиче?
Ами кажете какви дрехи най ви възбуждат ? :P
Хехх ми аз лично макар че сам момиче ме кефят момчета по боксерки![]()
![]()
Дрешки.... Само да не са мръсни и да ги сменя всеки ден
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе и в злато да е облечена ако е някоя грозна няма как да ме възбуди.
Точно щях да кажа че не дрехите а момичето възбуждат момчетата...въпреки че напоследък има едно такова момчетата да си падат по момичета облечени като магистрални феи...ама тук става дума за една нощ нищо повече![]()
аз имам са6тата тема ама за моми4ета.А относно твоета тигровото или бялято белио което о4ертава красивите им задни 4асти напрао ме отрепва.а за нормалните дрехи оби4ам да са с тениски,колан,къса пола,бял 4орпога6ник на ония дуб4ици. е та тва е кам облеклото.Но за мен наи важното облекло е тялото и лицето![]()
другото мамата си е ебало
ако е някоя грозна няма как да ме възбуди иначе...къси полички големи деколтета...абе по предизвикателни такива![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Ami cqlata v cherno,s gol krust, ako moje nqkoq seksi tatuirovka, i 4erna kosa s hubavo tqlo, napravo q skusvam.
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
vsi4ki ste edinody6ni krasivo momi4e i malko drehi![]()
![]()
Дрехи, които подчертават женския сексапил като цяло .. крачета, задни части, гърди .. всяка една жена знае как да бъде секси .. при мъжете е по-трудно!
Jedem das Seine!
pravi ste ako iskate i daite po4 to4no v kategorii 12do14-15 i 15-16 do 18-19 za damogat vsi4ki da polu4at realna predstava![]()
![]()
![]()
Прилепнали светлосини дънки с бяло коланче, готини кецки и яка ризка/тениска, която да очертава талията и гърдите![]()
![]()
Спортно елегантно и спортно-курвенско (за второ всички разбираме за кой спорт става въпрос)
Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!
ако момичето е с хубаво тяло и лице няма значение..
бaнски или дънки с блузкa и мaрaтонки
sporto kurvensko ee 4oek ti izmisli nov stilПървоначално написано от fNatiC
![]()
![]()
![]()
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()