.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Момчета, какви дрехи най ви върбуждат на едно момиче?

Ами кажете какви дрехи най ви възбуждат ? :P

Колкото може по прилепнали ако може и въобще да няма

хахахаххаха

Vpisvam se za da sledq temata

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Хехх ми аз лично макар че сам момиче ме кефят момчета по боксерки Дрешки.... Само да не са мръсни и да ги сменя всеки ден
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Абе и в злато да е облечена ако е някоя грозна няма как да ме възбуди.

Точно щях да кажа че не дрехите а момичето възбуждат момчетата...въпреки че напоследък има едно такова момчетата да си падат по момичета облечени като магистрални феи...ама тук става дума за една нощ нищо повече

аз имам са6тата тема ама за моми4ета.А относно твоета тигровото или бялято белио което о4ертава красивите им задни 4асти напрао ме отрепва.а за нормалните дрехи оби4ам да са с тениски,колан,къса пола,бял 4орпога6ник на ония дуб4ици. е та тва е кам облеклото.Но за мен наи важното облекло е тялото и лицето другото мамата си е ебало

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    ако е някоя грозна няма как да ме възбуди иначе...къси полички големи деколтета...абе по предизвикателни такива

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Град
    At the world's end
    Ami cqlata v cherno,s gol krust, ako moje nqkoq seksi tatuirovka, i 4erna kosa s hubavo tqlo, napravo q skusvam.
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

vsi4ki ste edinody6ni krasivo momi4e i malko drehi

Повече от фен
    Град
    София
    Дрехи, които подчертават женския сексапил като цяло .. крачета, задни части, гърди .. всяка една жена знае как да бъде секси .. при мъжете е по-трудно!
    Jedem das Seine!

pravi ste ako iskate i daite po4 to4no v kategorii 12do14-15 i 15-16 do 18-19 za damogat vsi4ki da polu4at realna predstava

Прилепнали светлосини дънки с бяло коланче, готини кецки и яка ризка/тениска, която да очертава талията и гърдите

Град
    Свищов
    Спортно елегантно и спортно-курвенско (за второ всички разбираме за кой спорт става въпрос)
    Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!

ако момичето е с хубаво тяло и лице няма значение..

бaнски или дънки с блузкa и мaрaтонки

Цитирай Първоначално написано от fNatiC
    Спортно елегантно и спортно-курвенско (за второ всички разбираме за кой спорт става въпрос)
    sporto kurvensko ee 4oek ti izmisli nov stil
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си