.
Отговор в тема
Страница 133 от 133 ПървиПърви ... 3383123129130131132133
Резултати от 3 301 до 3 315 от общо 3315

Hybrid View

showme69
    Guest
    даскалката по история "ще ти пиша 2 заради тези глупости че руснаците насилствено са ни освободили от турците и че ние не сме го искали" .... целия клас намразва изторията заради нея

Ученически и учителски бисери:
    - Какво се хилиш като наръпана от мамут кисела краставичка?!
    - Ей, момчета, толкова години не ме научихте да работя на компютър, поне на принтер ме научете!(директорка на техникум по електротехника)
    - Рамбо Силек (второкласник) (тва ми напомни за един мой бивш (слава Богу!) съученик и неговото култово "Донки Хот"... за жалост момчето беше 12ти клас)
    - Деца, моля стойте малко по-далеч от компютрите, че нали знаете какви вируси има...
    - Една камила може да върви по 30-40 часа на ден.
    - И Аспарух извадил меча си, забил го между краката си и казал: "Тук ще бъде България" (Учителка по история)
    - Ако това е изомер на пропана, аз съм изомер на Мадона. (Учителка по химия)
    - B Tурция жените ходят облечени като нинджи. (ученик)
    - И ако искате да знаете, господа студенти, aз съм изпратен тук от Софийския университет, а там глупаци не държат... (лектор)

fenbg1
    Guest
    класната обича да пее песни винаги ебаси ...
    https://www.youtube.com/watch?v=X_AnLGBq0gQ

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    ^Хич не те разбирам.
    When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.

Time to die.

Wincho0
    Guest
    В час по история бяхме я изнервели госпожата и изведнъж се чува как крещи "СВЪРШВАААМ" xD

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia
    - Чувам миризми.

''Вие се правите на големи,тарикати,гъзари но пръднята,не можете да си сдържите.''

''Взимай си партакешите,и да те нема.''

''Моля децата от ромски произход,да си седнат на мястото.''
    Последно редактирано от Nedqlkoww : 02-09-2018 на 21:02

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Nedqlkoww Виж мнението
    ''Вие се правите на големи,тарикати,гъзари но пръднята,не можете да си сдържите.''

Третото ме уби.

Цитирай Първоначално написано от Nedqlkoww Виж мнението

случайно да си от някое варненско даскало

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Защо точно маймуна.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

за да питаш хах ей така

Тази по история и френски към една моя съученичка:
    -Имам един..интимен въпрос да ти задам!
    По математика:
    -Пълен позор! -г-жата по математика относно един мой тест. Ама, накара ме да си напиша бисера на ръката, значи! После два дена повтарях, че съм пълен позор, провал, то вече ми и излезе от главата фразата, но съм почти сигурна, че бе така.
    Този по етика и право пък постоянно иска в стаята прозорците да са затворени, (оокей, ще се обгазим, няма проблем) плюс това дори като си е достатъчно светло, той нарочно дърпа щорите на прозорците, та да ни заслепи още повече от слънцето и казваше неща като:
    -Приличате на смръщени зомбита на тъмно. Ето така, очите ви ще се ориентират по-добре.
    И ние сме като:
    -Оо, господине, те страхотно се ориентираха. Сега целия клас ще е с очила.

Супер фен Аватара на kompleksar
    -За всичките тези години какво научи по френски?
    -Само и единствено пеенето.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Искам да чувам тишината в класа...

Аз си говоря с мой приятел и госпожата по немски, ми се кара дето говоря
    Аз-не говоря само аз (нищо че бях само аз)
    Тя- Излез и повече не ми влизай в часа тогава, като не ти се идва недей,
    На другия ден не и влезнах в часа и я срещам по коридора
    Тя ми се кара защо не съм влезнала в час, и почна да вика цялото училище я чу
    И въпреки че не можеш да се върнеш назад и да си осигуриш ново начало, можеш да започнеш от днес и да си осигуриш изцяло нов край”
    „Когато миналото ти
    се обади, остави го да си говори. И без това няма нищо съществено за казване

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си