Не, не, не .. Има някой просто уникални Най-пресният пример, за който се сещам .. В час по информатика в другата група г-жата ги праща да сядат на компютрите, обаче взела въртящия се стол на едно момиче, а те мнооого се ебават с нея, на нищо я правят
Момичето: Госпожо, може ли стола?
Госпожата: Не, седни на дървения.
При което естествено цялата група в смях и госпожата сии избрала 3-4 човека и им написала забележка в дневника "Смеят се безпричинно в час." Класната после вижда забележката и ги накара да пишат писменно обяснение на какво са се смели Миличките, много се чудиха какво да пишат ..
Вчера бях на дебат по философия .. Казвам си аз речта и от другия отбор трябва да ми задават въпросии. Искат си те 2 минути за консултация помежду си, те си говорят, ние си говорим за джин .. И става накрая една девойка и ми вика "Кажи ми какъв ти е критерия!" Ние трите в отбора се гледаме недоумяващо и аз накрая питам "Критерий за какво?" а девойката "Ами ние имаме критерий и вие трябва да имате!!" и ми се кара едва ли не .. Получи малко смях, след което ми казва "Дай ми дефиниция на "право", какво значи да имаш право .." Задава ми абсолютно безумни въпроси без никаква връзка с темата "Правилата в училище са еднакви за всички" и накрая изтърси, че най-важното е в училище да има уважение, достойнство и братска любов.. От журито я питат "За каква любов говориш, бе" и тя възмутена "Ами да си обичаме учителите както си обичаме кучетата!!" .. И накрая те победиха ..
Госпожата по математика падна в кошчето един път ..
И още мноогоо ..