.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Възбуждащ парфюм

Haide tuk vsichki momcheta da pishete kakvi jenski parfiumi vi vyzbujdat (haresvat) no da ne sa mn skapi4ki i momichetata ako znaqt i te nqkoi po hubav aromat...ili ako imate parfiumche napishete mu imeto i cenata ako znaete az iskam nekoe takova parfiumche,da ne e mn skapo de ama aromata da e hubav Mersi predvaritelno na tezi koito shte pishat v moita temichka!!! Sry ako ima veche takava tema...

ако търсиш наистина хубав и качествен парфюм , не са мн евтини...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Абе няма такова нещо "възбуждаш" парфюм .. Доколкото знам всяко момче като се размине с момиче ухаещо на парфюм (разбира се не трябва да е евтин) се възбужда малко или много. Не знам за вас (момиче съм), но като се размина с момче и усетя парфюма му просто се побърквам

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

[quote=" като се размина с момче и усетя парфюма му просто се побърквам [/quote]

И аз...обожавам да ми мирише на...МЪЖ
    Иначе към авторката...ти какво разбираш под скъп парфюм?Има страхотни парфюми, които си заслужават цената.Другия вариант е да отидеш в наливна парфюмерия,там има аромати на маркови парфюми ,но не са оригинални и си пълниш шишенце-понякога има добри имитации.
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Bvlgari Aqva Pour Homme

Ima feromonni parfumi. Prodavat gi v sex shopovete i ne sa skupi okolo 25lv

Versace Bright Crystal , Boss Femme , Davidoff , Diavolo (women) ,Flower by Cynthia Rowley (AVON) , Christian Lacroix (Rouge) (AVON) , Wink (AVON ) - Тези ме кефят , и ти ги препоръчвам ! А и Nina Ricci - Apple , но незaм дали са ти по джоба !

[quote=mIsS-kIsS]
    Цитирай Първоначално написано от " като се размина с момче и усетя парфюма му просто се побърквам :oops:[/quote

Иначе към авторката...ти какво разбираш под скъп парфюм?Има страхотни парфюми, които си заслужават цената.Другия вариант е да отидеш в наливна парфюмерия,там има аромати на маркови парфюми ,но не са оригинални и си пълниш шишенце-понякога има добри имитации.
    И аз обичам да ми мирише на момче . Особено прафюма на моя възлюбен , ми харесва повече от моя !

ми.. нещо по свежо да не от тежките или пък да мирише на дъвка

[quote=dark_sw]
    Цитирай Първоначално написано от mIsS-kIsS
    Цитирай Първоначално написано от " като се размина с момче и усетя парфюма му просто се побърквам :oops:[/quote

И аз обичам да ми мирише на момче . Особено прафюма на моя възлюбен , ми харесва повече от моя !

+1

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Fiery лилавия...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ако мислиш че някое момче знае как се казва парфюмът който му е харесал на мацката с която се е разминал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си