- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Възбуждащ парфюм
Haide tuk vsichki momcheta da pishete kakvi jenski parfiumi vi vyzbujdat (haresvat) no da ne sa mn skapi4ki![]()
i momichetata ako znaqt i te nqkoi po hubav aromat...ili ako imate parfiumche napishete mu imeto i cenata ako znaete
![]()
az iskam nekoe takova parfiumche,da ne e mn skapo de ama aromata da e hubav
![]()
![]()
![]()
![]()
Mersi predvaritelno na tezi koito shte pishat v moita temichka!!!
![]()
Sry ako ima veche takava tema...
![]()
![]()
![]()
ако търсиш наистина хубав и качествен парфюм , не са мн евтини...
Абе няма такова нещо "възбуждаш" парфюм .. Доколкото знам всяко момче като се размине с момиче ухаещо на парфюм (разбира се не трябва да е евтин) се възбужда малко или много. Не знам за вас (момиче съм), но като се размина с момче и усетя парфюма му просто се побърквам![]()
[quote=" като се размина с момче и усетя парфюма му просто се побърквам[/quote]
И аз...обожавам да ми мирише на...МЪЖ![]()
Иначе към авторката...ти какво разбираш под скъп парфюм?Има страхотни парфюми, които си заслужават цената.Другия вариант е да отидеш в наливна парфюмерия,там има аромати на маркови парфюми ,но не са оригинални и си пълниш шишенце-понякога има добри имитации.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Ima feromonni parfumi. Prodavat gi v sex shopovete i ne sa skupi okolo 25lv![]()
Versace Bright Crystal , Boss Femme , Davidoff , Diavolo (women) ,Flower by Cynthia Rowley (AVON) , Christian Lacroix (Rouge) (AVON) , Wink (AVON ) - Тези ме кефят , и ти ги препоръчвам ! А и Nina Ricci - Apple , но незaм дали са ти по джоба !![]()
[quote=mIsS-kIsS]И аз обичам да ми мирише на момче . Особено прафюма на моя възлюбен , ми харесва повече от моя !Първоначално написано от " като се размина с момче и усетя парфюма му просто се побърквам :oops:[/quote
![]()
ми.. нещо по свежо да не от тежките или пък да мирише на дъвка![]()
[quote=dark_sw]Първоначално написано от mIsS-kIsS
+1![]()
ако мислиш че някое момче знае как се казва парфюмът който му е харесал на мацката с която се е разминал